Bokisd Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 19:33, zoranstros@gmail.com рече zašto je MOJSIJE SVJETLIO? iz istog razloga ko i SIN od Boga Jedinoga Oca JHVH ZATO jer su oboje bili u BOŽJOJ prisutnosti oboje su bili u blizini Boga Jedinoga Oca JHVH Expand Znaci,..... hipoteticki, mogao je i Mojsije da se popne na Krst i da Vaskrsne,..... nema razlike u odnosu na Isusa,....jer su obojica u Bozjoj prisutnosti,...... SerbCro је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 19:33, zoranstros@gmail.com рече zašto je MOJSIJE SVJETLIO? iz istog razloga ko i SIN od Boga Jedinoga Oca JHVH ZATO jer su oboje bili u BOŽJOJ prisutnosti oboje su bili u blizini Boga Jedinoga Oca JHVH Expand Koji si ti, čiji si, odakle si...? Ovde smo malo paranoični... DOBRODOŠAO! Smaragdni kamičak and Дуња је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:05, Natasa. рече paranoični Expand (taj sam ) Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:25, zoranstros@gmail.com рече nisam ja ovdje bitan Expand Jesi, bitan si. Katolik? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:39, Natasa. рече Jesi, bitan si. Katolik? Expand Jehovin svedok. Spamuje ceo forum, pogledaj naslovnu... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 @Bokisd Ајде употреби тачкице и заграде и све остале немогуће интерпукцијске вратоломије, сада је прави тренутак за то! Bokisd and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:05, Natasa. рече Koji si ti, čiji si, odakle si...? Ovde smo malo paranoični... DOBRODOŠAO! Expand Neka čoveka. Makar ne otvara peti profil. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:45, Вилер Текс рече @Bokisd Ајде употреби тачкице и заграде и све остале немогуће интерпукцијске вратоломије, сада је прави тренутак за то! Expand Bolje da ga ubaci u kontekst i da uključi centrifugu. Просечан србенда and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:46, nikola a рече Bolje da ga ubaci u kontekst i da uključi centrifugu. Expand Између заграда наравно контекст. Као пуњена пљескавица. nikola a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:46, Дуња рече Neka čoveka. Expand Jel? A to što mu smeta sv. Nikola? Ja sam osetljiv na to kada nekome smeta sv. Nikola. Na bar dve teme je opleo po sv. Nikoli i povezao ga sa nikolaitskom sektom iz Otkrivenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:27, zoranstros@gmail.com рече ne globaliziram TO što rekoh - NE odnosi se na SVE ono što je SIN - što je Mojsije ---------------------------------------------- ako TO moje nije OK daj ti svoje - da naučim Expand Pa, globiliziras, jer stavljas u isti polozaj Sina i Mojsija u odnosu na Boga tj. oboje su u Bozijoj prisutnosti i oboje svetle,..... sta je onda Isus, nesto slicno prorocima, i kakve su onda Njegove zasluge na Krstu, ako je jedan od proroka, makar i najveci. Ne znam sta kazem, ali, recimo pogledaj samo kako Isus Svetli na gori Tavoru, i kako Mojsije svetli i uporedi te dve situacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:46, Дуња рече Makar ne otvara peti profil. Expand Изглда да су неки наши упорниј од ЈС. Да не верујеш! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:45, Вилер Текс рече @Bokisd Ајде употреби тачкице и заграде и све остале немогуће интерпукцијске вратоломије, сада је прави тренутак за то! Expand Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:52, Вилер Текс рече Изглда да су неки наши упорниј од ЈС. Да не верујеш! Expand SNS, recimo. ? Вилер Текс and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Август 5, 2020 Пријави Подели Написано Август 5, 2020 On 5. 8. 2020. at 20:54, Дуња рече SNS, recimo. ? Expand Ја сам више мислио на неке друге са 10 профила који се јаве одједном...ал нема везе. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука