Jump to content

Доксологија форумашима и поздрав

Оцени ову тему

Препоручена порука

E ja mislim da je sad pravi moment da se postavi i pitanje naslova ove teme: zasto "doksologija" a ne @Paradoksologija?

Molim da se isprave ova novatorska skracivanja, red mora da se zna!

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 163
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Ја волим да се шалим, али ово није за шалу.

Епитимија да се причести једном у три године... (а не три пута годишње)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ведран* рече

Наше римокатоличке пријатеље, @Isusovo magare, које је хтело све небеске ливаде да заузме за себе, типично ватикански :)) @kopitar, @Zayron и атеиста, богопросветљени @Avocado  :))) истјазатељ Православних, који не дира Римокатолике :tongue:.

:scratch_head:

Gde si mene tu turio?

Trazi na youtubetu 'tim minchin pope song' najbolje oslikava moj stav prema Rkc (bojim se da bi direktan link krsio neka pravila foruma).

A sto se ostale price tice, ja odavno pozivam na revoluciju ali je slab odaziv. ne_shvata

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Avocado рече

A sto se ostale price tice, ja odavno pozivam na revoluciju ali je slab odaziv. ne_shvata

Само да утврдимо ко је Краљ Сунце Поука па да крене револуција!12:smeha:

Генерално је проблем православних што нисмо имали револуцију као на Западу. Зато још увек имамо естаблишмент кнежева...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Zoran Đurović рече

Само да утврдимо ко је Краљ Сунце Поука

Кажи, брате, звао си ме?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, RYLAH рече

Кажи, брате, звао си ме?

Kako Kralj Sunce može da vlada iz senke? :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Све може у Србистану... 

Из једног мог публикованог флорилегија на Вучићеву доследност: 

"Да сам на њиховом месту ја бих се одмах убио".

(Министар за информације, на крушевачкој ТВ „Плус“ коментарише одлазак опозиције у Берлин, 01. фебруар 1999)

vucic-merkel.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Paradoksologija рече

Спржила би вас све директна светлост да нисам у сенци ко рахметли Ришеље. Овако сам Рилах, Поуке.орг и још неколико других никова, ал нико не зна, па онда прво закувам а онда са другог налога дођем да браним оно што сам направио, и онда се са трећег налога извињавам.

Ја сам и Зоран Ђуровић! Ја сам старији од самог времена!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Спржила би вас све директна светлост да нисам у сенци ко рахметли Ришеље. Овако сам Рилах, Поуке.орг и још неколико других никова, ал нико не зна, па онда прво закувам а онда са другог налога дођем да браним оно што сам направио, и онда се са трећег налога извињавам.

Ја сам и Зоран Ђуровић! Ја сам старији од самог времена!!!

12:smeha:

Пропустио си митски покушај наметања жењенима правила да се 3 пута годишње само причесте! Пошто су грешни, доста им је 3 пута.:)) Остале су нејасне 2 ствари: 1) Зашто се не причешћују на Апостоле?, 2) Да ли и удате могу да се причесте чак 3 пута? - То ме у инбоксу сморила ова Парадоксологија јер би она да се причести више пута годишње (непоправљива феминисткиња)! Дакле, или ти одговори, а ако питање надилази твоју мудрост, онда питај Дјечарца. Он ће сигурно знати одговор! 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Пропустио си митски покушај наметања жењенима правила да се 3 пута годишње само причесте! Пошто су грешни, доста им је 3 пута.:)) Остале су нејасне 2 ствари: 1) Зашто се не причешћују на Апостоле?, 2) Да ли и удате могу да се причесте чак 3 пута? - То ме у инбоксу сморила ова Парадоксологија јер би она да се причести више пута годишње (непоправљива феминисткиња)! Дакле, или ти одговори, а ако питање надилази твоју мудрост, онда питај Дјечарца. Он ће сигурно знати одговор! 

Udate, pa i triput, smeju da se pričeste na svakoj liturgiji, jer njima nije data zabrana. 

Isto kao što nije bila frka da Eva kuša od Drveta, jer njoj nije eksplicitno branjeno, kurcšlus nastaje kad deli plod sa Adamom. :0205_whistling:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

За то никад раније нисам чуо. Верујем да је случајна грешка али је потребно да се исправи због неупућених.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Udate, pa i triput, smeju da se pričeste na svakoj liturgiji, jer njima nije data zabrana. 

Isto kao što nije bila frka da Eva kuša od Drveta, jer njoj nije eksplicitno branjeno, kurcšlus nastaje kad deli plod sa Adamom. :0205_whistling:

Клањам ти се до земље! Егзегета си егзегета, столб тумача православног предања!:))12:smeha::)) Ти знаш ђе ђаво спава и зека пије воду!

Оплаках!12:smeha: 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

За то никад раније нисам чуо. Верујем да је случајна грешка али је потребно да се исправи због неупућених.

Није случајна, него фројдијанска грешка. Писано је о томе, ниси пратио. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Није случајна, него фројдијанска грешка. Писано је о томе, ниси пратио. 

Пратио сам, али нисам стручан да оценим да ли је то што кажеш.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...