Jump to content

Француска-Хрватска, финале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?  

29 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?

• Француска
      18
    • Хрватска
      11

Препоручена порука

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 минута, kordun рече

ajde milane, sta si nervozan...

nisu jako izgubili, malo samo

Не разумем

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Јел се играла нека утакмица по киши?

Samo malo je na jednoj , par minuta padala ( od 65 utakmica i ko zna koliko dana ),.... al' sljaka taj ruski harp, ....mama mia,... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Samo malo je na jednoj , par minuta padala ( od 65 utakmica i ko zna koliko dana ),.... al' sljaka taj ruski harp, ....mama mia,... :smeh1:

Их...ко не игра по каљузи није фузбалер... :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, БанеЛ рече

Немам га давно. Драго ми је због ове црне момчади. 

Šteta, neko je bio neodgovoran pa te pustio iz njega. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

finale16.jpg

finale17.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Justin Waters рече

Šteta, neko je bio neodgovoran pa te pustio iz njega. 

И тебе боли? Е, ако.  :smeh1: Не обраћај ми се више. Нисам те дирао, први си почео. И ово и од Милана и од тебе је ниско. Што је много, много је. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, БанеЛ рече

И тебе боли? Е, ако.  :smeh1: Не обраћај ми се више. Нисам те дирао, први си почео. И ово и од Милана и од тебе је ниско. Што је много, много је. 

Не дечаче.  Ниско је то да си ти колико знам педагог,  професор месчини, дакле образован човек. И свакако за очекивати и остале добре особине школованих и људи који раде са децом.  А онда дођеш и "мртав-ладан" оставиш крипторасистички коментар. У томе је ствар.  Шала можда некоме јесте,  али је свакаки неслана. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...