Jump to content

Француска-Хрватска, финале ФИФА СП 2018-За кога (и да ли) навијате? [АНКЕТА]

Оцени ову тему

За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?  

29 члановâ је гласало

1. 1. За репрезентацију које државе ћете навијати у финалу СП?

• Француска
      18
    • Хрватска
      11

Препоручена порука

• Одговори 251
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Љорис постао ТоРис, пола Тома, пола Борис. У расцепу личности, трокир'о. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Свака част момчади Француске на наслову и другој звездици на дресу. Истодобно, све честитке и момчади Хрватске на приказаној игри и борбености. 

Подели на овим сајтовима

И тако Африканци уз пар белих најамника освојише светски шампионат 2018. године. Трчање за антилопама и газелама њихових предака показало се неопходним за овакво шпартање на терену. Свака част, Африканци! Але, але, Африка! 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, БанеЛ рече

И тако Африканци уз пар белих најамника освојише светски шампионат 2018. године. Трчање за антилопама и газелама њихових предака показало се неопходним за овакво шпартање на терену. Свака част, Африканци! Але, але, Африка! 

Неко ти дрма кавез? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Неко ти дрма кавез? 

Немам га давно. Драго ми је због ове црне момчади. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Mali Marko sad sam se bas setila 1999.kad je počelo bombardovanje, prvih dana je NATO bombardovao kad je bili lepo vreme, onda su na nekom hrvatskom mediji poželeli Srbima vedro vece (da nas sto bolje izbombarduju). Pa Marko, nije pomoglo tvojoj braći tvoje navijanje.

Подели на овим сајтовима

moskva-finale7-2.jpg

moskva-finale7-3.jpg

moskva-finale7-4.jpg

moskva-finale7-5.jpg

moskva-finale7-6.jpg

moskva-finale7-7.jpg

moskva-finale7-8.jpg

moskva-finale7-9.jpg

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ariadna рече

@Mali Marko sad sam se bas setila 1999.kad je počelo bombardovanje, prvih dana je NATO bombardovao kad je bili lepo vreme, onda su na nekom hrvatskom mediji poželeli Srbima vedro vece (da nas sto bolje izbombarduju). Pa Marko, nije pomoglo tvojoj braći tvoje navijanje.

Ајде маните се лупетања

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Само мало среће је фалило за Хрвате. Били су достојан противник, одлични су.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Milan Nikolic рече

Само мало среће је фалило за Хрвате. Били су достојан противник, одлични су.

Hvala , zato je nogomet i najzanimljiviji sport što nema pravila da će bolji i rezultatski pobjediti.

Ali i drugo mjesto je veliki uspjeh a i uopće sudjelovanje u svjetskom prvenstvu.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, kopitar рече

Hvala , zato je nogomet i najzanimljiviji sport što nema pravila da će bolji i rezultatski pobjediti.

Ali i drugo mjesto je veliki uspjeh a i uopće sudjelovanje u svjetskom prvenstvu.

I naravno velika čestitka Novaku Đokoviću za osvajanje Wimbledona...:navijanje:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...