Jump to content

Ariadna

Члан
  • Број садржаја

    140
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Everything posted by Ariadna

  1. @Рапсоди , evo sinoc bila emisija na pinku - brak na nevidjeno- novi rijaliti, videli se na minut - odusevili se i vencali... jeste da su malo vremesniji, cak i pa mojim merilima :)))))
  2. @Ana B. , povrce je je i jedno i drugo, hm, ocigledno je da su pozeljniji drugi ukusi - ipak neke vockice mozda?
  3. @Zayron , nas koncepcijski i egzistencijalni problem je, sto smo se odrekli svih Srba koji nisu pravoslavni. To je u redu iz pozicije crkve ali nije iz drzavotvorne pozicije, odricemo se mnogih kulturnih dostignuca.
  4. @Liga Džentlmena , Samo mi ono cudno zvuci -odmah stave muskarcu na ledja- ko to tako tumaci - ti ili otac Jovica? Hocu reci ja to tako ne vidim, obicno se zena uprti za sve - a drugi sacuju sa strane i procenjuju koliko moze da vuce (veze bez blagodati). Izvinjavam se na osisanoj latinici, nesto se patim sa tastaturom.
  5. @Liga Džentlmena ili razgledao arhitekturu, posetio muzej, kupio knjigu...
  6. @Ђорђе Р i uglavnom ne vrede ni 5 a ne 500 km ili mi ne znamo da procenimo (mozda da govorim u prvom licu hahaha), mada, naravno mislim da muskarac treba vise da se potrudi (prelazi te km).
  7. Ariadna

    Žene, kakve muškarce volite?

    @Ariadna da odgvorim sebi> nesto si zeznula sa kucanjem hahaha ali da ne upadnem u mracenje....
  8. Ariadna

    Žene, kakve muškarce volite?

    @Muramasa , hajde da napravimo klub za one koji su digli ruke...
  9. @Liga Džentlmena @Liga Džentlmena , ispada da smo jedno na forumu, drugo u realnosti, ti kao fantastican mladic zasluzujes jednu Prekrasnu Damu bas kako o njoj peva veliki ruski pesnik Blok.
  10. @Justin Waters ne znam vise kome odgovaram, dugački tekstovi cak se i mi ženskog pola pogubismo u epici ?. Hrvati su svojim timom daleko dogurati, ako bismo bili sitnicavi i genealogijom se pozabavili ko zna možda bi u njihovom timu i neke Srbe našli....
  11. @nikola888 , pravimo grešku sto isključujemo iz svogetosa neke Srbe, nismo dovoljno brojcano bogati da možemo sebi taj luksuz da dozvolimo! Srbi su i Srbi katolici i Srbi muslimani i Srbi protestanti! A mi žestoko i rađe "udarimo" po svojima nego po tuđinima, koji u našoj zemlji imaju najveća prava na svetu ( sa izuzetnom možda Amerike koja je specifična po tom pitanju). Proucavala sam status jedne nacionalne manjine kao i Srba protestanata i te razlike u odnosu države, ne možete ni zamisliti!
  12. @obi-wan , o, mogla bih te povezati sa svojim sefom, on je ekspert u SF ?. A ja slabije čitam beletristiku u poslednje vreme, krenula sam sa nekim usavrsavanjima iz struke pa nemam bas puno vremena...
  13. @Нифада Đokovićeva žena me malo podseća na pricu o britanskoj princezi Kejt. Deluje mi da ju je mama obucila kako da se dobro uda. Ono sta ona prica i kako se ponasa, pomišljam da se zamislja većom zvezdom od Novaka, spremno je izvezla mrežu oko njega i postavila se kao sunce a svi drugi su planete, koje se oko nje okreću. Što se tice Ane, ona stvarno nije imala sreće u ljubavnim vezama, a, eto i izrazito je lepa mlada žena. Zbog toga njenu vezu sa Bastijanom migu da razumem, budući da je on obozava i podržava i poštuje - našla je svoj mir. U globalu gledano Nemci su dobri muzevi, nauceni su da se trude oko žena, da dele kućne poslove i sl...
  14. @Снежана , izvini, u jednom komentaru sam shvatila da si udata, pa ispada da ti nas ostale zezaš ovde. Oprosti, nikad ni u pismu nisam mislila da nekog povredim. Zene sa decom koje žive bez muza u Srbiji su prave mađioničarke!
  15. @Снежана alo zeno, ko je rekao da sam ja to rekla!!!!!???? Pre bih ruku sebi odsekla nego tako nešto i da pomislim a ne kažem! Ja nisam zla i pokvarena osoba i ne pišem da nekog uvredim. Suština tog komentara je bilo da razvedene zene sa detetom su svesne da ne mogu očekivati princa ne belom konju. To sam mislila ne zato sto toga nisu vredne, nego zato sto je ovdašnji mentalitet muškaraca takav, uz cast izuzecima! Daj Boze da me demantuju. Kao sto sam i ja svesna da u mojim godinama ne mogu očekivati gorepomenutog princa iako imam mnogo kvaliteta ali su vazne i godine za izbor partnera uz mnoge druge stvari. Moji vrsnjaci traže deset godina mlađe da nadoknade ono sto su propustili da urade i cak ne mogu ni to da osudim, razumem to, svako ima pravo na izbor.
  16. @obi-wan nije mi sef danas doneo knjige ?
  17. @NemanjaVa mislim da ste vi muškarci opterećeni tim kesom, samo o njemu pričate. Opustite se malo, budite romantični, budite odgovorni, budite prisutni u njenom životu, pitajte je kako je, da li je imala neku traumu toga dana, da li se nečemu nasmejala, lepo pročitala ili pomislila.... A, ne, vi samo o kesu... Izaberete slabomoralne, polugole devojke i od njih hoćete da napravite svetice, ne ide to tako.
  18. @obi-wan o, kako neobičan pristup! Prelepo. Trenutno čitam Jevgenija Jevtusenka: Nemoj da umreš pre smrti.
×
×
  • Креирај ново...