Jump to content

Др Ђорђевић Татјана: Невиност и верност увек су у „моди“ или шта је то „телегонија“

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 7. 2018. at 20:41, Bokisd рече

Nije mi jasna ova telegonija, jel' deluje na zivotinje ili ne ?

Expand  

Ajd razmisli da li deluje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:38, Branka62 рече

Da znaš da sam o tome razmišljala dok sam pisala odgovor.

Možda nargile?

Expand  

Ne znam, vise nisam pametan... Mozda alkohol u osami preporucivati omladini?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 20:45, Branka62 рече

Ali samo posle 17h!

Expand  

Разуме се, па то је основно домаће васпитање.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ako deluje, zasto ne bi delova i na 'uznapredovalu' zivotinju, coveka ? ( po TE )

Expand  

Kad bi ovo realno postojalo, moglo bi biti racionalno da se žene trude da imaju odnose sa što više muškaraca koji imaju neke njima privlačne gene, a koji možda ne žele brak, obavezu, očinstvo... A ne da se "telegonija" koristi kao strašilo... Ali pošto ne postoji, žene ipak prave decu sa muškarcima sa kojima će da dele roditeljstvo, bar u nekom smislu.  

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 21:22, Paradoksologija рече

Kad bi ovo realno postojalo, moglo bi biti racionalno da se žene trude da imaju odnose sa što više muškaraca koji imaju neke njima privlačne gene, a koji možda ne žele brak, obavezu, očinstvo... A ne da se "telegonija" koristi kao strašilo... Ali pošto ne postoji, žene ipak prave decu sa muškarcima sa kojima će da dele roditeljstvo, bar u nekom smislu.  

Expand  

Da, deluje sasvim logicno i jasno, bila bi katastrofalno da bas deluje 100% na taj nacin.

Ali, meni ostaje nejasno, sta se desava sa tim stvarima kod rasnih pasa i kod rasnih golubova. Koja je tu fora ? Kako se desava ta pojava kod ovih zivotinja, koja se povezuje sa pojmom telegonije ?

Imam jos jednu nedoumicu. Ovi razni extremisti ( recimo , arijevci ) mogu da iskoriste ovu foru sa tom telegonijom da pravdaju cistu rasu, bas je nezgodna stvar. 

Meni tako deluje, nisam ranije nesto citao o toj telegoniji i tim forama.

Opet, meni je taj pojam telegonije, vise zanimljiv samo na nekom moralnom i duhovnom nivou ( na tim nekim vrstama energija  ).

Ajde, Nole,... :cheesy3:

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 22:16, Bokisd рече

Ali, meni ostaje nejasno, sta se desava sa tim stvarima kod rasnih pasa i kod rasnih golubova. Koja je tu fora ?

Expand  

Ništa se ne dešava. Fora je u tome da to što je neko napisao da se to dešava, ne znači da se i dešava... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 22:18, Avocado рече

Ništa se ne dešava. Fora je u tome da to što je neko napisao da se to dešava, ne znači da se i dešava... :)

Expand  

Ne postoje neke studije o tome ?

Mislim, oni koji su u tome, znaci, pricaju iz nekog svog iskustva i prakse ? ( psi i golubovi )

Prvi put se srecem sa ovim pojmom, deluje pomalo nerealno da se bas desava.

Подели на овим сајтовима

Nije mi jasna ova telegonija, jel' deluje na zivotinje ili ne ?

Ako deluje, zasto ne bi delova i na 'uznapredovalu' zivotinju, coveka ? ( po TE )

Expand  

Делује, али то је веома спор процес који траје ево саће још мало па зилион година. Све може лепо да се објасни.

Погледај само фосилне остатке, то се није знало ко на кога скаче. Све се уклапа. :D

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 23:00, todor рече

Делује, али то је веома спор процес који траје ево саће још мало па зилион година. Све може лепо да се објасни.

Погледај само фосилне остатке, то се није знало ко на кога скаче. Све се уклапа. :D

Expand  

Pa, dobro, ajd, nesto mozda i postoji, na neki nacin.

Odo', da spavam ( samo posle ove price, da ne sanjam neke telogonijske zivotinjke,...:1502_baby: )...

Подели на овим сајтовима

On 13. 7. 2018. at 22:43, todor рече

А јел се зна колика је меморија по једном литру воде? Не мора прецизно, онако отприлике.

Expand  

Cca. 5 GB :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ако ген посматрамо условно као информацију, онда телегонија  пролази. Е сад што је негде очигледно а негде не, то ваљда зависи од комбинације гена, односно информатичког материјала. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...