Натан Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 23 минута, Lady Godiva рече А значи свестан си да ме на основу површних процена сврставаш у неку групу. И да ми касније на основу припадности тој групи кажеш да верујем у разне небулозе само ако ми оне одговарају и свиђају ми се.. Занимљиво. Површна је процена у смислу да сигурно постоје одређена одступања, али сасвим довољна да се утврди да си ултра-либерална. :-ППП Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 3 часа, Рапсоди рече Ужас је већи тиме, што се ове научне чињенице крију од јавности и свесно допушта да генерације младих воде распусни живот мислећи да за то неће сносити ама баш никакве последице. Postoje neke naucne cinjenice koje bi se mogle sakriti od javnosti jer se veoma mali broj ljudi bavi tim stvarima ali ovde pricamo o necemu sto bi svako ko drzi zivotinje mogao da primeti. U pitanju je eksperiment koji svako od vas moze za male pare da sprovede cak i ako vec nemate kucnog ljubimca. Jedan odlazak do pet shopa, par kaveza i nekoliko hrcaka/miseva razlicitih boja je dovoljno. Postoje teorije zavere koje su netacne ali bar imaju neku mogucnost. Ova je moronska. Цитат Шта је то телегонија? (научни аспекти) Феномен телегоније прво је испитан на животињама још пре 150 година. Научници Флинт и Феликс Ледантек, као и други научници, доказали су овај ефекат на животињама. Експерименти су описани у Ледантековој књизи “Телегонија- утицај првог мужјака“. Ta knjiga ne postoji. Ona knjiga u kojoj je Ledantek pisao o telegoniji ne sadrzi nikakve opise eksperimenata vec pricice poput iznetih u ovom clanku. Bar sudeci po ovom izvoru: Flint takodje samo prenosi pricice. Moze da se procita ovde: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Telegony_(pregnancy) Цитат Узгајивачи паса знају да ако се расна керуша, бар једном, споји са “џукцем“, после тога више не може рачунати на расно потомство. A da mozda neko ko veruje u ove gluposti pita nekog uzgajivaca rasnih pasa? Цитат Телегонија код људи, научно је потврђена после дугогодишњих опсежних физиолошких, антрополошких, социолошких и статистичких истраживања и експеримената од стране непристрасних научника Ne samo da nije potvrdjena od strane naucnika, vec bi bila sasvim ocigledna i dobro poznata u onim drustvima u kojima ima "medjurasnog" seksa. Kao sto vec rekoh, ne pricamo o nuklearnoj fizici pa da se ovakve stvari mogu sakriti od javnosti. Милан Ракић, Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 6 часа, Avocado рече Цитат Mislim, oni koji su u tome, znaci, pricaju iz nekog svog iskustva i prakse ? ( psi i golubovi ) Pricaju iz dupeta. ( mora sala ) Da odemo, da im kazemo da grese, ...'ubise' se ljudi vec ko zna koliko godina i decenija da ocuvaju rasne pse ,.. izgleda djabe,... da im skratimo muke i nerviranje ,... ...i, trosak,..... ( ili, da im kazemo, da telegonija ne postoji, bar onako kako je oni kroz iskustvo i praksu shvataju,... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 1 сат, Lady Godiva рече Студију о телегонији код човека или код мушица? Знам само за ову о мушицама такође у Синдеју. Да ли можда мислиш на то? Ваљда си довољно паметна да сама закључиш на'шта сам мислио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 1 hour ago, todor рече Површна је процена у смислу да сигурно постоје одређена одступања, али сасвим довољна да се утврди да си ултра-либерална. :-ППП Ако су либерални они којима тетоважа и пирсинг није изопаченост, шта би онда били ултралиберали? Они који седе на ладном бетону..? пре 2 минута, Плаво Небо рече Ваљда си довољно паметна да сама закључиш на'шта сам мислио. Очигледно нисам. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече Ако су либерални они којима тетоважа и пирсинг није изопаченост, шта би онда били ултралиберали? Они који седе на ладном бетону..? Очигледно нисам. Шта ћу ти онда. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 31 минута, Lady Godiva рече Ако су либерални они којима тетоважа и пирсинг није изопаченост, шта би онда били ултралиберали? Они који седе на ладном бетону..? Ултраши су ти у ''све може'' фазону. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 30 минута, Плаво Небо рече Шта ћу ти онда. Ништа. Да си хтео поставио би линк. Овако ми не треба ништа, наставићу да живим у незнању. пре 4 минута, todor рече Ултраши су ти у ''све може'' фазону. Не знам шта ти то "све може" значи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Прочита целу тему, уби се тражећи моравске младенце, и ништа... kordun, Branislav81, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 1 hour ago, Lady Godiva рече Не знам шта ти то "све може" значи. То ти је отприлике нека хипи прича обојена религијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 6 часа, Lady Godiva рече Мени је сад занимљиво што се овде чак ни не наводе имена, него само каже како су то "потврђена после дугогодишњих опсежних физиолошких, антрополошких, социолошких и статистичких истраживања и експеримената од стране непристрасних научника" . Било би добро да је навела која су тачно истраживања у питању, који су то непристрасни научници. Avocado and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 5 часа, Вукашин Ковачевић рече код великог дела женске популације постоји микрохимеризам мушких гена у мозгу To mora da je onaj glupaviji deo zenske populacije... Avocado је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 7 минута, drvce рече To mora da je onaj glupaviji deo zenske populacije... koji pada sa litica i mostova pucajući selfije? drvce је реаговао/ла на ово 1 https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 1 сат, todor рече То ти је отприлике нека хипи прича обојена религијом. Ма да бре, тотално. Петком организујемо оргије и снифујемо с тела голих мушкараца, жена и свих осталих стотину полова, а недељом идемо у цркву. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 пре 47 минута, Lady Godiva рече Ма да бре, тотално. Петком организујемо оргије и снифујемо с тела голих мушкараца, жена и свих осталих стотину полова, а недељом идемо у цркву. Знам шта радите, већ ми рекли ови твоји. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука