Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

пре 5 минута, Lady Godiva рече

ја лупам, а када он лупа људи су у фазону, шшш он је др мр значи ћути и прави се да је све океј, немој да испаднеш будала.. :smeh1:

To nije isto. Vecinu znanja koje imamo, prihvatili smo na poverenje. Prosto verujes ljudima koji se necime bave da o tome nesto i znaju. I tu naravno mislim na proverenu nauku, ne na pseudonauku. Naravno, da stvari treba proveravati, ali je nemoguce proveriti sve. Niko nije omnipotentan, zato i postoji podela posla. Zato kad profesor nesto kaze, imam razlog da tu informaciju razmotrim ozbiljno, sa neophodnom dozom sumnje i kritickog misljenja naravno.

Ма јок мислим да знаш више од мене о.. па о свему где сам читала твоје коментаре. Али то не значи да оних "20%" нису потпуна глупост. :D

Немој да прихваташ податке с нета безрезервно. Чак и да је сам податак тачан у том неком контексту, људи крену да преносе и учитавају му неко друго значење. Можда је ово податак са спид дејтинга, па је женама у просеку сваки пети мушкарац био симпатичан, али то се не може применити на остале ситуације. :)

Ja mislim da ima istine u tome. A iskreno, mrzi me da guglam da bih bilo kome dokazivao, nije ni bitno u krajnjoj liniji.

Ali otvoren sam i za drugaciji argument. Sta ti kazes, ako nije 20%, koliko je?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Ispalo je da je 80% muškaraca ispod proseka (ocene 1 i 2), što kao "ukazuje" na to da žene imaju oštrije kriterijume jer bi trebalo da prosek bude na sredini. 

Na tom su sajtu vjerovatno muskarci koji losije izgledaju, da nije tako vjerovatno i ne bi bili tu. A muskarci vjerovatno daju visoke ocjene svima...ne bi li negdje    opalila sreca...

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Иван ♪♫ рече

Ja mislim da ima istine u tome. A iskreno, mrzi me da guglam da bih bilo kome dokazivao, nije ni bitno u krajnjoj liniji.

Ali otvoren sam i za drugaciji argument. Sta ti kazes, ako nije 20%, koliko je?

Па кажем ти.. зависи од тога шта су испитивали.* Прво који је узорак коришћен. Нпр ако узмеш 100 мушкараца који су донекле репрезентативан узорак мушке популације (пунолетне) онда ту имаш и клинаца, матораца, лепших и ружнијих, крезубих, хипстера и ер макс ликова.. ту значи одбијеш на прву лопту без разговора фазон половину групе. Онда кад проговориш после двадесет мин можеш да елиминишеш опет сигурно половину.. после сат времена ако их остане 5 онда ниси избирљив. :)))

* Ено Авокадо написа да је са дејтинг сајта. Па велики проценат има смисла, а и то није озбиљно истраживање него су гледали средње оцене. Тако да сад чисто лупам у празно.. :D

Подели на овим сајтовима

Па кажем ти.. зависи од тога шта су испитивали.* Прво који је узорак коришћен. Нпр ако узмеш 100 мушкараца који су донекле репрезентативан примерак мушке популације (пунолетне) онда ту имаш и клинаца, матораца, лепших и ружнијих, крезубих, хипстера и ер макс ликова.. ту значи одбијеш на прву лопту без разговора фазон половину групе. Онда кад проговориш после двадесет мин можеш да елиминишеш опет сигурно половину.. после сат времена ако их остане 5 онда ниси избирљив. :)))

* Ено Авокадо написа да је са дејтинг сајта. Па велики проценат има смисла, а и то није озбиљно истраживање него су гледали средње оцене. Тако да сад чисто лупам у празно.. :D

Znaci tvoj odgovor je 5%?

* ne verujem mnogo Avokadu

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Иван ♪♫ рече

Не, мој одговор је да ако хоћеш да кажеш "женама је у просеку привлачно х% мушкараца" онда мораш да направиш неко истраживање, да узмеш репрезентативене узорке жена и мушкараца. Онда шта је то "привлачно", сексуално, интелектуално нешто десето... Овако је просто бесмислено. 

*Ни не треба да му верујеш на реч.. видиш да није ставио ни линк, муљатор. :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Taj podatak potiče od "istraživanja" podataka dejting sajta OK Cupid, na kojem se daju ocene od 1 do 5.

Ispalo je da je 80% muškaraca ispod proseka (ocene 1 i 2), što kao "ukazuje" na to da žene imaju oštrije kriterijume jer bi trebalo da prosek bude na sredini.

Naravno u pitanju je dejting sajt sa svim svojim specifičnostima (različit odnos muškaraca i žene, specifična klijentela, gleda se ne samo izgled već i stav na slici i opis na profilu, itd) i svakako nije neko ozbiljno istraživanje....

Postavljao sam ja ovaj clanak na temi o feminizmu:D Privlacnost muskaraca se izracunava na osovu formule koja ocjenje atraktivnost/ privlacnost postotku lajkova koje je neko dobio. Napisao jedan razocarani muskarac ovaj clanak:)

https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a

Evi i prevoda:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-tinderu-je-manje-jednakosti-nego-u-ekonomiji-ljepota-je-valuta-ruzni-nemaju-sanse/993416.aspx

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Ronald рече

Postavljao sam ja ovaj clanak na temi o feminizmu:D Privlacnost muskaraca se izracunava na osovu formule koja ocjenje atraktivnost/ privlacnost postotku lajkova koje je neko dobio. Napisao jedan razocarani muskarac ovaj clanak:)

https://medium.com/@worstonlinedater/tinder-experiments-ii-guys-unless-you-are-really-hot-you-are-probably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a

Evi i prevoda:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/na-tinderu-je-manje-jednakosti-nego-u-ekonomiji-ljepota-je-valuta-ruzni-nemaju-sanse/993416.aspx

Ovde na 1:50 pominje istraživanje koje je napravio osnivač jednog od većih dejting sajtova... to više liči na OkCupid "studiju", nego Tinder... ali nije baš ni važno...

Link ka OkCupid studiji više ne radi ali ovde mogu da se vide neke diskusije o tome:

https://www.quora.com/Do-women-really-consider-80-of-men-below-average

https://www.mmo-champion.com/threads/1225428-OKCupid-study-shows-women-say-80-of-men-are-quot-below-average-quot-looking

https://www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/5q2p3q/okcupids_depressing_confirmation_of_the_8020_rule/

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Иван ♪♫ рече

Ja uopšte više ne idem na Wikipediju samo čitam Avocada....digitalna Aleksandrija 21. stoleća...ne ki bi hrišćani da je spale,al ne da se, tvrd povez knjiga čudnovata...:smeh1::smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Anastasija_ рече

Zašto je ovo loše? Ako devojka ima sreće u ljubavi, zašto moraš da joj mračiš?

Синови Божији и кћери Божије не треба да лежу са кћерима и синовима људским. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Precious рече

Синови Божији и кћери Божије не треба да лежу са кћерима и синовима људским.  

Koji su to sinovi i kćeri Božiji, a ko ljudski? Kako ih razlikuješ?

Подели на овим сајтовима

Анастасија, не обраћај много пажњу на неке коментаре.

Сви смо ми Божја деца.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, ninaana рече

Pa dobro, i rekla sam da traži sličnog. A ako je ona pristojna i dobra sigurno joj ne treba neko ko se tuče, ili ismeva druge na primer, to ne znači da traži najbolje od najboljih... Verovatno i u tvojim očima neka devojka "više vredi" pa ti privuče pažnju. 

Naravno da im ne treba niko takav agresivan ko se tuče. Ali šta ako takvi agresivni i nasrtljivci traže njih.

Подели на овим сајтовима

@Precious 

Реци одма да причаш о крштењу и не збуњуј људе

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...