Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

Hahhahahaha pa sta da ti radim. Ja opet u klin ti opet u plocu. 

Nisam ni ja izlazila, do 10uvece retkim prilikama i ende. Mobilni sam dobila u 4 gimnazije. Bila sam povucena i apsolutno me nisu zanimale veze i veziceee.

Ali to nije tema. Tema je da nemas pojma kako je biti roditelj u praksi. U teoriji bio si pred brakom sa jednim bicem i ni na nju, odraslu osobu nisi imao mogucnosti da utices i da sprecis da donese uzasnu odluku. U praksi kad se budes ozenio i kad ti deca porastu to je barem jedno 15god videces. Jer ne mozes unapred znati kakva ce ti deca biti. Mozes ti sad da mislis od jutra do sutra al dzabe bilo, nemas ni konkretnu zenu a kamoli decu. 

Mozes da zaokruzujes slike raznih tudjih iskustava al videces i sam jednog dana kako je na svojoj kozi drugacije. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Hahhahahaha pa sta da ti radim. Ja opet u klin ti opet u plocu. 

Nisam ni ja izlazila, do 10uvece retkim prilikama i ende. Mobilni sam dobila u 4 gimnazije. Bila sam povucena i apsolutno me nisu zanimale veze i veziceee.

Ali to nije tema. Tema je da nemas pojma kako je biti roditelj u praksi. U teoriji bio si pred brakom sa jednim bicem i ni na nju, odraslu osobu nisi imao mogucnosti da utices i da sprecis da donese uzasnu odluku. U praksi kad se budes ozenio i kad ti deca porastu to je barem jedno 15god videces. Jer ne mozes unapred znati kakva ce ti deca biti. Mozes ti sad da mislis od jutra do sutra al dzabe bilo, nemas ni konkretnu zenu a kamoli decu. 

Mozes da zaokruzujes slike raznih tudjih iskustava al videces i sam jednog dana kako je na svojoj kozi drugacije. 

varas se da nemam pojma, eto bas od te mladje sestre sin ne samo da lici skroz na mene nego je i bandit na mene i znam mu svaku foru prije nego mu padne na pamet, bukvalno sam ga ja odgajao i eno ga momcina prava. sestra kad ima neki problem sa njim samo ga k meni posalje, znaci nisam bas bez nekog iskustva kako pretpostavljas, ja sebe poznajem i normalno da imamneku okvirnu sliku svog nastupa u nekim situacijama, nesto me zivot nije naucio da se to radikalno promjeni kada dodje na dnevni red

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, kordun рече

pola ovih potrosenih i ne umijje da voli,

Što bi rek'o Aca Lukas-sama pijana imala si ukus dna :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Moje bake su izlazile i imale slobodu kretanja u gimnaziji. Pobogu. I posle se udale i rodile decu. I deke, isto. Mama i tata, normalno. Ja sam izlazila po raznim mestima gde su se mogle čuti dobre svirke od šestog osnovne. Nisu me ni zanimali dečaci, uglavnom muzika i društvo. I moj muž je izlazio i svirao u srednjoj. I imao devojke, o užasa. O čemu vi ljudi pričate...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

ја имамћерку од 14 година и тешко је балансирати, дати им довољно слободе и простора, а опет не подлегати тренду. Највише се трудим да што дуже остане дете, да одживи оно најлепше што има, детињствои младост, како треба.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Moje bake su izlazile i imale slobodu kretanja u gimnaziji. Pobogu. I posle se udale i rodile decu. I deke, isto. Mama i tata, normalno. Ja sam izlazila po raznim mestima gde su se mogle čuti dobre svirke od šestog osnovne. Nisu me ni zanimali dečaci, uglavnom muzika i društvo. I moj muž je izlazio i svirao u srednjoj. I imao devojke, o užasa. O čemu vi ljudi pričate...

ja pricam da nije ljudski trositi se na neozbiljnu vezu bez namjere za brak, ako je tvom muzu to normalno nek mu bude, meni nije, osjecam da nije.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

ja pricam da nije ljudski trositi se na neozbiljnu vezu bez namjere za brak

A ako je jedno u vezi za brak a drugo nije a laže da jeste, pa ostavi ovo prvo i to prvo pati a ovom ništa, ko se tu istrošio, emotivno? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Вероватно се ради о паганској вези која води у душо-погибје. Шта да ти кажем... Гледај да макар себе спасаваш, једном када у рају човек ужива Божанствену визију, заборави и на кћер и све друге, бесконачно созерцање бескрајне једноставности Бога. 

Подели на овим сајтовима

Шта је последица контрацепције и несакраменталног погледа на брак? Оправдавање блуди, у чему су наши теолози веома спретни. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Precious рече

Вероватно се ради о паганској вези која води у душо-погибје. Шта да ти кажем... Гледај да макар себе спасаваш, једном када у рају човек ужива Божанствену визију, заборави и на кћер и све друге, бесконачно созерцање бескрајне једноставности Бога. 

to je prilicno egoistican stav za moj ukus

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Neša_ рече

Lepo je ti učiš. Verovatno smatraš da je zrela ličnost već i pre šesnaeste. Što dete da gubi vreme. Bolje da počne pre sa vanbračnim seksualnim partnerstvima.

Gotovo da pljujete na ljubav, veličate seks van braka, koji nije u funkciji rađanja dece, podstičete na promiskuitet, a ko da rađa decu u Srbiji? Moj deda?

Nas pravoslavce su drugačije vaspitavali.

Ti nisi prosao pored pravoslavca. I ne tupi vise. 

Kleveces, nista od toga ja nisam rekla. To sto si ti zagoreo a ocajan si postoji strucno lice i za to. Nemam ti ja zivaca za takve. 

Tvoj deda je mogao samo da napravi, da rodi nije mogao nikako. Al on nije sedeo na forumu i samo drvio kako su zene ovakve i onakve i kukao nad svojom sudbinom. Budi kao svoj deda ponasaj se kao covek. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...