Jump to content

Сумњам да моја ћерка има дечка

Препоручена порука

пре 2 минута, Јелена011 рече

Ti nisi prosao pored pravoslavca. I ne tupi vise. 

Kleveces, nista od toga ja nisam rekla. To sto si ti zagoreo a ocajan si postoji strucno lice i za to. Nemam ti ja zivaca za takve. 

Tvoj deda je mogao samo da napravi, da rodi nije mogao nikako. Al on nije sedeo na forumu i samo drvio kako su zene ovakve i onakve i kukao nad svojom sudbinom. Budi kao svoj deda ponasaj se kao covek. 

Какво је то оптуживање брата у Христу да је загорео? Какав је то пагански жаргон? Не знате ли да је по Цркви тј. Богу целибат већи од брака? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Precious рече

Не знате ли да је по Цркви тј. Богу целибат већи од брака? 

колико сте ви тролови неоргинални

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ninaana рече

Ne huli na svetu tajnu braka. 

Нисам ја то рекао већ апостол Павле. А и јака вам тајна сами сте је релативизовали, закључили смо да је склапа матичар, а да може и пре тога, ако је дериште "сигурно" да је то љубав.  

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Neša_ рече

Lepo je ti učiš. Verovatno smatraš da je zrela ličnost već i pre šesnaeste. Što dete da gubi vreme.

А са колико су се удавале и рађале децу твоје прабабе, чукунбабе итд? Је л' оне нису биле зреле личности? Или оне јесу биле довољно зреле да рађају децу, а нека девојка данас у тим годинама није довољно зрела да има дечка? :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Precious рече

А и јака вам тајна сами сте је релативизовали, закључили смо да је склапа матичар

Pa to si ti zaključio, ja nisam. :)

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Снежана рече

колико сте ви тролови неоргинални

To je sve jedan lik ?, dokon svet :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ninaana рече

Pa to si ti zaključio, ja nisam. :)

Нисам само ја, и отац Зоран се слаже. Рекао је да свештеници терају људе да се венчају у цркви да би им узели паре и да ти људи нису у блуду. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

To je sve jedan lik ?, dokon svet :smeh1:.

ја бих се озбиљно забринула за  своје здравље, када бих као одрасла особа отварала лажне налоге и троловала по друштвеним мрежама

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ninaana рече

I kako ga ti tumačiš?

Нема шта ја да га тумачим, тумачи га Црква. Црква одавно учи супериорност целибата над браком. Црква чак одбија да дозволи брак већ рукоположеном човеку. Апостол Павле врло јасан по истом питању. А и да се не лажемо, погледајмо календар светих, ту нема ни 5% брачника. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

ја бих се озбиљно забринула за  своје здравље, када бих као одрасла особа отварала лажне налоге и троловала по друштвеним мрежама

Ili još gore-da ih ozbiljno shvatiš i ulaziš u diskusiju :smeh1:. Nije trol, samo mu treba objasniti :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...