Jump to content

ЗОРАН ЂУРОВИЋ: ХЕРЦЕГОВАЧКИ КЛАН

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Снежана рече

nije imao 5 iz domaćinstva, a oće da predaje patrologiju, ma daj :smeh1:

Ајде? И то још!?

А ја сам чуо да је чак и на поправни ишао из владања!

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Ведран* рече

Да вам испричам породичну анегдоту.

Да није Ава као мој деда? 

Мој деда када је био мали ишао је у школу и враћао се са групом друге деце из комшилука. Али пошто се њему није баш ишло у школу он би одлазио са њима од куће а онда би остајао у шумаку и ту се играо док се они не врате па би се затим опет њима прикључио и ватио кући кад и остали. Пошто је он био "главни" запретио је свима да не смеју ни реч да кажу. 

И тако је то ишло док једном учитељ није срео прабаку и питао је шта је с њеним сином, да није болестан када не долази више у школу. Она јадна у шоку каже "па како не долази када сваки дан иде..." :))

Остало знате.... :))

Basta sljezove boje , kad se Paprika pozali knezu što djece nema u školi. Isto :aplauz::navijanje:

Подели на овим сајтовима

Јао ово је стварно подло. Сад гледам на крају документа се каже оба кандидата имају одређене предности, а онда свака од предности за Зорана је објашњена као недостатак и мана, а сваки недостатак Андреја као предност. 

Пас с маслом...

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

Stvarno, deluje, da su bas 'preterali' u ovom slucaju o.Zorana.

Ako su imali nesto 'protiv' njegove licnosti i rada, zasto lepo nisu seli i popricali sa njim o svemu. :scratch_head:

Iako, sam sa o.Zoranom imao 'teske' price na formu ( :svadja: ), moram da stanem na stranu oca, ako hocemo da budemo dobri hriscani i savesni vernici.

Подели на овим сајтовима

Ја бих поменуо још једну ствар. Ово није било јуче па да је о. Зоран са тим одмах излетио овако јавно. Ово се десило пре више година.

То му је на част јер је показао трпљење и смирење.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Zoran Đurović рече

Не знам које су увреде у питању

Radi se o temi seksualni odnosi po kalendarcetu, ali ne bih doslovce da prenesem sta ste mi rekli. Ja se trudim da ne zamerim,i da u svakom coveku vidim ono dobro,sto sigurno i vi imate.

Uverila sam se u vasu dobrodusnost i otvoreno srce bez ruznih reci, (onu drugu stranu koju retko na forumu pokazujete) kada ste mi dali blagoslov, rekavsi da ne znate da li ste dostojni ali iz srca blagosiljate i iz svega dobrog sto imate u sebi...

Zao mi je samo sto sluzite sa latinima, ali vi najbolje znate vasu muku i zasto sve to radite.

Svako vam dobro zelim od srca :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Уосталом, ко се бави објашњавањем кандидата који наводно не испуњавају услове? Ако неко не испуњава услове елиминише се у старту и отово.

Да ли су господа из комисије били баш толико докони да састављају ово писаније које је по њиховој речи непотребно. 

Мало логике.

Gravatar mali

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sofija_ рече

Zao mi je samo sto sluzite sa latinima

Каква су ово лупања? Да ме можда не жалиш и што сам ванбрачно дете патријарха Варнаве?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bokisd рече

Iako, sam sa o.Zoranom imao 'teske' price na formu ( :svadja: ), moram da stanem na stranu oca,

Амин! Живео ми!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Каква су ово лупања?

Pa dobro, ako lupam izvinjavam se. Mislim da ste o tome pisali i postavljali slike, ako sam pobrkala, onda je moja greska.

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Да ме можда не жалиш и што сам ванбрачно дете патријарха Варнаве?

Ovakav nacin obracanja je onaj koji nije lep, ali ne zameram.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Sofija_ рече

Zao mi je samo sto sluzite sa latinima,

Ц, ц, ц роде неверни, докле ли ћу вас трпети, не служи он са Латинима, он је убачени елемент :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sofija_ рече

Pa dobro, ako lupam izvinjavam se. Mislim da ste o tome pisali i postavljali slike, ako sam pobrkala, onda je moja greska.

Па јесте твоја "грешка". Но ви имате превише "грешака" да би се то разумело као грешка. Као кад сам чуо да сам разведен. Зато би ваљало проверити да нисам ванбрачно дете покојног патријарха Варнаве. 

Подели на овим сајтовима

Радујте се и веселите, велика ће вам бити плата на небесима .      

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жичанин рече

'Ерцеговачки клан у Егзилу :cheesy3:

Претерали су га. Све моје полемике са владикама биле су јавне. У том кључу је и ово разобличавање. Приватно сам им се пак претходно обратио. Нису се сетили оне: Играј, играј, ал за појас задени... Ја се ни најмање не радујем овом смећу, али да су узели метлу у руке, као што нису, могли су да уреде своје двориште. - Ево и сада овог бота, Софије, која се прави наудрена (врањански израз за блесава). 

Моје нарације су све документоване. Приче ових ликова су пуке тлапње. И свакодневно додају по нешто... Тако су оркестрирали и кампању против проте и професора Владе Вукашиновића. Ни Поуке ово не би објавиле када би спадало у памфлет неког очајника или суманутог лика. Не, ја сам ЗЂ., завршио БФ, доктор на првом Папском Универзитету, Латерану, ђакон од 1992, презвитер од 1996, цариградски клирик од 2008. Нисам лик из романа или неког филма. Могу некоме да будем несимпатичан, али како рече @Bokisd, теолошке распре или ставови су једно, овде имамо посла са чињеницама. Зато су и Поуке мирне, јер сам особа од доказаног моралног интегритета, а овде заступам само своју причу, а не став самог сајта. Јер неко и поред свих ових чињеница, самим тиме што му се не допадам, може да каже да ми место и није било на факултету. Али то може да мотивише само тиме што му нисам по гушту. Чињенично пак нико не може да промени. Перишић је у бесу питао одакле мени документа. Ни то нису хтели да ми дају. Намера је била да ме представе као Бату из "Како сам систематски био упропашћаван од идиота". На њихову жалост, ја нисам лик из филма. Камо среће...    

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Па јесте твоја "грешка". Но ви имате превише "грешака" да би се то разумело као грешка.

Ja kad pogresim, ja se izvinim. Cime sam vas jos uvredila?

Da li se vi izvinite kad nekog uvredite? Nesto bas i nisam sigurna da ste to ovde na forumu uradili, ali ne zelim da ulazim u raspravu o tome. Bespotrebno je.

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Као кад сам чуо да сам разведен. Зато би ваљало проверити да нисам ванбрачно дете покојног патријарха Варнаве. 

Pogrese ljudi, sreca pa niste neka estradna licnost, svasta bi se tu onda dodavalo,no nema potrebe za dramom.Mada priznajem da ste i duhoviti, to mi je bas simpaticno,

volim duhovite ljude,ali posto nisam tip koji voli da se sprda i da provocira i da omlovazava sagovornike(a takvih ima mnogo na ovom forumu)(vi niste takvi, vi ste vise povredjeni i zato uvek tako reagujete)  ostavljam vas sa vasom temom i kao sto rekoh na pocetku, zelim vam da se vratite u otazdbinu i da sluzite pod okriljem SPC, srecno!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...