Jump to content

Породица или не

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Muramasa рече

Arijevke sa kvalitetnim genima. Ne bilo koje.

Ne radi genetika tako. Nacisti su upravmo mislili da ce selekcijom “cistokrvnih arijevaca” koje upare sa “cistokrvnim arijevkama” dobiti genetski savrsene ljude. Tim genetskim inzinjeringom su mogli samo napraviti degenerike. 

Priroda sama potvrdjuje to. Sto imas slicniji generski materijal, time veca sansa da ti potomak boluje od nekih bolesti ili se rodi degenerisan. 

Nauka je jasna, ako zelis potomke, visoke, i kognitivno jace, ozeni tvojoj rasi sto egzoticniju osobu.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Vladan ::: рече

То је далеко боље од беле српске православке са којом бих морао да ходам по јајима и која ме по дифолту посматра као непријатеља док не докажем супротно. Као рецимо неке са којима сам скоро имао контакте....

На страну естетски критеријуми, то је по мом искуству једна од главних разлика између “западних” (где спадају и наше) и латино (било које боје) или афро жена (за азијаткиње не знам, нисам имао пуно прилика да их упознам). Западне жене по дифолту мушкарце посматрају као непријатеље у горем случају или у бољем случају имају неку благу одбојност, а често и некакав осећај супериорности и гледања с висине. За разлику од ових других које су генерално опуштеније и природније и дају нам шансу и као људима и као мушкарцима. Не знам зашто је то тако, али сам баш доста приметио. 

Иронија ових несрећника што траже супругичасте аријевке је што супригичастих доста више има на тамној страни (pun intended). 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Justin Waters рече

Znači čitava suština je ta, da na prvu uredu je ako neko odbija drugu rasu jer to automatski povezuje sa drugom kulturom, ali očekujem od takve osobe da kaže da bi bio sa drugom rasom, ali bi prvo da je upozna malo da vide da li su kompatibilni. Nije uredu, grozno je odvratno, ako neko kaže ne neću osobu druge rase kao partnera ni pod razno, upoznao nije upoznao. 

Ја рецимо не бих са другом расом управо из тих разлога, културолошких, менталитетских. Не можемо бити компатибилни за партнерске односе никако, ако нисмо исте расе, тј. не бих се никада упустио у такав експеримент. Не само са другом расом, него и са истом. Добио сам савет од духовника да избегавам црквене девојке, за партнерске односе. Ма нећу ни са босанкама (српкињама, православкама), због лошег искуства. Ко што Горан рече за циганке, због карактера. Ја бих додао да овде мислим на менталитет. А босанке и волим и ценим, ал не бих са њима у партнерске односе.

Неко лакше ступа у партнерске односе, неко теже. Неко више бира, неко мање.

То што неко не би са неким у партнерске односе због боје коже, матерњег језика, фризуре, стила облачења, тетоважа, не значи да је расиста, него да му је такав укус, што се тиче партнерских веза и односа. И то се може променити, на основу искуства. Такође то не значи да исти критеријум има приликом избора пријатеља. За пријатељство стварно не треба да буде никаквих критеријума сличних овима код избора партнера. Пријатељство је једна ствар, а партнерска веза, или брак тотално друга. Везе су компликоване и тешке, и зато је природно да човек гледа много тога, и да се не упушта олако у њих.

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Muramasa рече

Ja hoću da mi potomci budu za red veličine veći, jači i inteligentniji od današnjih ljudi, tako da su mi geni vrlo bitni.

У овоме ''већи и јачи'' тешко да можеш да парираш црнцима, видиш да су супериорни у односу на белце у спортовима у којима је потребна физичка снага, брзина нарочито. Једино да ожениш неку црнкињу и покупиш мало тих супер јаких и брзих гена. :Д

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ђорђе Р рече

Добио сам савет од духовника да избегавам црквене девојке

Zanimljivo. 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

Јок, ја бих само на дејт... у бептист чрч.

Па то је слатко, брадер. :)

Управо сада, Muramasa рече

To što je suprugicasta, ne znači da je ja hoću.

Иди макар прво на дејт у баптист чрч, па онда види да ли хоћеш или нећеш. :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ђорђе Р рече

Не можемо бити компатибилни за партнерске односе никако, ако нисмо исте расе,

Ovo nije tačno. Boja kože, i oblik očiju nisu ni u kakvom odnosu sa kulturom i mentalitetom. 

Dakle da napravimo rezime. Tražiti sebi kompatibilnu dušu na osnovu mentaliteta i kulture je jedno, ali to nema nikakve veze sa nečijom bojom kože, ni nacijom iz koje potiče. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, goranger рече

околина Ниша?

Nije. Nisi nikad čuo za to mjesto. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Не знам зашто је то тако

Па на индивидуалном нивоу углавном се правдају непријатним искуствима и онда испада да ја (или ми мушки) нисмо имали никаква непријатна искуства у животу и зато (можемо) да наступамо без тог кактус става тј. бодље напред. Мислим да иако можда има истине у томе да ту ипак има још нешто.... Али о чему год да је реч срећно им било и што даље од мене... :mahmah:

Подели на овим сајтовима

Ako prepodobne ne mogu da smislim, baptiste mogu još manje. Ajde ono "God hates fags" i nekako, ali slavljenje pogibije vojnika i pravljenje cirkusa na sahranama mi je dovoljan znak da sa tim govnima neću ništa da imam.

То је "Вестбороу бептист чрч", није од тих.

Подели на овим сајтовима

Ako prepodobne ne mogu da smislim, baptiste mogu još manje. Ajde ono "God hates fags" i nekako, ali slavljenje pogibije vojnika i pravljenje cirkusa na sahranama mi je dovoljan znak da sa tim govnima neću ništa da imam.

Какав речник, какво поштовање других људи.. Сваки пут се изнова одушевим.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ђорђе Р рече

Ја рецимо не бих са другом расом управо из тих разлога, културолошких, менталитетских. Не можемо бити компатибилни за партнерске односе никако, ако нисмо исте расе, тј. не бих се никада упустио у такав експеримент. Не само са другом расом, него и са истом.

Па шта те саветује духовник ако нећеш ни с њинима ни с нашима? :scratch_head:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...