Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Снежана рече

i ja, čekamo Fibi da da objašnjenje

Можда гаји пужеве голаће па зна неке њихове специјалне особине око пужевске романтике и парења :) 

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ninaana рече

Bez kućice -> neudomljeni -> bezmomkadevojkemužažene ?

Није лоша идеја... има логике!

Него ја када помислим тим редом, неко без интимног партнера па онда помислим на пужа голаћа, мислим, не знам како да кажем, мислим, немо се љутите, има ту асоцијација које падају на памет, и за мушке и за женске, када се то каже, тај, пуж голаћ.... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Phoebe рече

Eto, Nina objasnila 

Уопште не могу да се са тим називом повежем, одмах се најежим, не што сам гадљив, него не иде никако :) 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan3 рече

Није лоша идеја... има логике!

Него ја када помислим тим редом, неко без интимног партнера па онда помислим на пужа голаћа, мислим, не знам како да кажем, мислим, немо се љутите, има ту асоцијација које падају на памет, и за мушке и за женске, када се то каже, тај, пуж голаћ.... :smeh1:

Pa ti su skuplji, negde sam videla oglas..tek da se zna  :)))

Подели на овим сајтовима

@Vladan3  Ja sam to jednom lupila na prošloj temi što je bila hot pa je zaključali, i ostalo mi. Nije popularan naziv, ali mi je lepši od stranih reči i izraza, gledam da ih sasvim izbacim iz upotrebe 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan3 рече

Мени ни једна страна реч не пада на памет ne_shvata Може неки пример можда ми буде занимљив :) 

U vezi golaća? Pa, eto, single

Zar nije lepše naški

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Phoebe рече

U vezi golaća? Pa, eto, single

Zar nije lepše naški

Па од наших ја знам самац (то би био single) и удовац али мени из неких разлога ни један од њих не звучи "тачно", некако се ни у шта не уклапам... а тек голаћ joooj

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Vladan3 рече

Па од наших ја знам самац (то би био single) и удовац али мени из неких разлога ни један од њих не звучи "тачно", некако се ни у шта не уклапам... а тек голаћ joooj

Udovac zvuči dostojanstveno. A zamisli raspuštenik?  Baš neprikladno, raspušten -> pušten s lanca. Gori izraz nisu mogli izmisliti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...