Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ayla рече

Od čega je umro taj crnjo crni? 1324_womens
(nesrećnik)

Ma taj je ziveo podugo, ono normalno... i ovaj mucenik cekao ceo zivot da sve dodje na svoje, i docek`o... @Снежана - `el ovako bese bilo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Ayla рече

Od čega je umro taj crnjo crni? 1324_womens
(nesrećnik)

Па средила га вештица... виш да је имала љубавника...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ma taj je ziveo podugo, ono normalno... i ovaj mucenik cekao ceo zivot da sve dodje na svoje, i docek`o... @Снежана - `el ovako bese bilo?

Ja mislila mladalačka ljubav, a ono gerijatrijska.
Nagrdiste ovakvu temu, i možete se još igrati dok vas @Zoran Đurović ne otjera sa livade. Zato navalite koliko možete, ali nećete dugo. 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

`El tako bese? Kako ono bi - kad je taj prijatelj se upokojio, tad je on uzeo tu zenu sebi? E to ti je ljubav, bajo moj, cek`o covek decenijama...

da, ona je bila kostimograf u Narodnom pozorištu, i sve što je pisao pisao je njoj, kada joj se muž upokojio on se oženio njom, kada se venčao sa njom priznao je da je "Jelena, žena koje nema" u stvari Milica, ona je jedina žena koju je voleo oženio je u 66. godini.

http://solair.eunet.rs/~igla/jelena.html

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Ja mislila mladalačka ljubav, a ono gerijatrijska.
Nagrdismo ovakvu temu, i možemo se još igrati dok nas @Zoran Đurović ne otjera sa livade. Zato navalite koliko možete, ali nećete dugo. 1324_womens

Мјоцк, само ћемо Зорана да обавестимо да нема потребе да чита последњих 20 страна, нис му у теми. :)))))))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

da, ona je bila kostimograf u Narodnom pozorištu, i sve što je pisao pisao je njoj, kada joj se muž upokojio on se oženio njom, kada se venčao sa njom priznao je da je "Jelena, žena koje nema" u stvari Milica, ona je jedina žena koju je voleo oženio je u 66. godini.

To znaci da je cekao nekih 30-40 godina... legenda...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

To znaci da je cekao nekih 30-40 godina... legenda...

Да га је упуцао, пре би изашао из затвора...

Мада се не исплати никако. И њега је сигурно саранила после.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ayla рече

Riješi to za nas. Ja sam sa njim na Vi. 0703_read

Не верујем да си више са њим на Ви.

Објаснио ти је да као поп не може да бира софтифициране људе, то је из искуства тако.

А у својим научним радовима, има бриљантну и чисту реторику.

Ја сам га дуго трпео, веровао сам да човек таквог интелекта користи одређене речи које не прате његов академски ниво из неког разлога а не зато што он не уме другачије.

Трпео и све више разумевао, поп је академик који је принуђен да прича свима, и у форумским дискусијама а какви све долазе код њега, ако би кренуо неким софтифициранијим језиком, неки не само да га не би разумели, већ би побегли од њега главом без обзира.

Понекад мораш просто тако, да следећи пут кад ти неко дође поново, не каже како га ништа није разумео, те тако ни урадио оно што му је Зоки и рекао.

Код Зорана просто нема неспоразума.

Уствари има га само у случају да је и наш народ другачији.

На њему није да исправља народни речник, већ да се спусти на тај ниво како би подигао неку душу.

Поп ради са оним што има, а има народ и сама знаш какав.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Мада се не исплати никако. И њега је сигурно саранила после.

Da te ne znamo, pomislili bismo da si neki agresivan...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Grizzly Adams рече

kao derpe  :)

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Volim_Sina_Bozjeg 
Ti znaš koliko si mi drag, i ja cijenim tvoj stav i tvoje mišljenje, ali s razlogom smatram da je bolje da on i ja budemo na - Vi.
Jednom, davno, pitao si me kako mi je ime, i ja te dočekah kao trn i ne rekoh, mada si mi ti ljubazno prišao i predstavio se . Tada si me postidio i naučio mnogo čemu, vrlo ljubazno, i bez grube riječi, i držao si se nivoa koji pozdravljam, kulturno i otmeno. To pamtim, i to me mnogo čemu naučilo...
Hvala ti na tome.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Снежана рече

I bili su ako se ne varam kucni prijatelji.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Таша рече

I bili su ako se ne varam kucni prijatelji.

da, napisala sam u prethodnom postu, ona je bila žena njegovog prijatelja.

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...