Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Goku рече

A bosanac je...?

Pa ti rodjooooooooooo!  :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Goku рече

A bosanac je...?

ili oze i ovaj odgovor muz od Bosanke.  ;) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Trifke рече

A jesi li ti srbijanac?

I da li je geografska odrednica nešto što određuje čovjeka? 

Da li ste sličniji ti, Hasan iz Novog Pazara i Ramuš iz Preševa jer ste sva trojica "srbijanci", odn ja i Mirza iz Zavidovića jer smo obojica "bosanci", nego ti i ja.

Jesu li Kočić, Andrić, Ćopić.. bosanski pisci zato što su "bosanci"? Je li Tesla "hrvatijanac"? 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Broken рече

Žena od bosanca. :)

Па то сам онда ја :unbelieveble:

пре 5 минута, Goku рече

A bosanac je...?

пре 3 минута, Trifke рече

...али ја нисам Гоку- ова жена...значи- нисам ја :stadaradim::)))

А шта је онда? ...ма мора да је она даска :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Goku рече

A jesi li ti srbijanac?

I da li je geografska odrednica nešto što određuje čovjeka? 

Da li ste sličniji ti, Hasan iz Novog Pazara i Ramuš iz Preševa jer ste sva trojica "srbijanci", odn ja i Mirza iz Zavidovića jer smo obojica "bosanci", nego ti i ja.

Jesu li Kočić, Andrić, Ćopić.. bosanski pisci zato što su "bosanci"?

Ja sam Sumadinac ako hoces! ;)  Rodjo Bosna je ime za jednu divnu i lepu reku i za jedan lepi deo zemlje. Narod koji zivi u tom kraju obicno zovemo Bosanci. Da sva tri naroda koja zive temo imaju slicne karakteristike imaju. Da li su sva tri naroda ista nisu? To ti je zivot. 

Sta tebi smeta ako te neko zove Bosanac? 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Goku рече

Izvinjavam se na off-u, ali ako neko može da mi objasni šta je to bosanka?

Evo da ti dignemo malo rejting! :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sta tebi smeta ako te neko zove Bosanac? 

Petar Kočić. Srpski (ne Bosanski) pisac.
Jazavac pred sudom. David Štrbac, srpski seljak (geografska oderednica Bosanska Krajina), kaže:

O mi smo zadovoljni! Pritisnulo nas dobro sa sviju strana; od nekakve silne smo se miline umrtvili, pa jedva dišemo... Ali mi je vrlo teško, što mi gazde kažu da nijesam Srb. Ja nijesam Srb! (Ustaje sa stolice, i živo sijeva i strijelja očima suca) Pogledaj me, gospodine, dobro me sad pogledaj: mjerio sam se na dva carska kantara, na turskom kantaru i na kantaru ovog vašeg cara, pa ni gram manje ni gram više od dvadeset i pet oka! A kad se Srb u meni napiri i nadme, nema tog carskog kantara na 'vom svijitu koji bi me mogao izmjeriti!!!

Bosanac, sa velikim B, ne postoji, ni u ustavu. Nisi odgovorio na pitanje, jesi li srbijanac i kakve su ti zajedničke karakteristke sa srbijancima iz Novog Pazara i srbijancima iz Preševa, Medveđe i Bujanovca?

Kamo sreće da smo Bosanci, kako nas nazivaš. Ne bi nas klali po Jasenovcu 4o ih, podrinju 90ih... Niti bismo pucali u cara da se ujedinimo sa vama srbijancima.

Iskreno se nadam da se po formuli koju si iznio odričeš spometutih Bosanaca i hercegovaca Kočića, Andrića, Ćopića, Dučića, Šantića, odn. Hrvatijanaca Tesle, patrijarha Pavla...

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Sofija_ рече
пре 10 часа, Trifke рече

Mi cemo ti sve lepo oprostiti i onda mozemo da nastavimo diskusiju na miru. :945729:

koji ste to vi, a koji smo to mi? zar nismo svi braca i sestre u hristu? ili ima jos podela? zar nismo svi ovde jedni drugima bliznji?

Brate Trifke, ne odgovori ti meni koji ste to vi, a koji smo to mi? :945729:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Goku рече

Petar Kočić. Srpski (ne Bosanski) pisac.

И српски и босански.

Мало си побркао географске, и одреднице које означавају народ.

Како можеш бити и шумадинац и србин, тако можеш бити и босанац и србин.

Одредница по државним границама је погрешна, јер су државне границе промењива категорија, а географски појмови нису. Шумадија ће увек бити Шумадија, припадала држави Србији, Турској, Бугарској, она остаје Шумадија.

Одредница србијанац је новијег датума и погрешна, јер је нејасна. Нико се не осећа као србијанац. Ја се не осећам као србијанац, војвођани се не осећају као србијанци.

Јер и босанци српске националности би хтели да буду србијанци, тј. да Босна уђе у састав Србије. И кад тај дан дође, шта ће онда бити становници Босне: и босанци и србијанци, и срби.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ђорђе Р рече

И српски и босански.

Мало си побркао географске, и одреднице које означавају народ.

Како можеш бити и шумадинац и србин, тако можеш бити и босанац и србин.

Одредница србијанац је новијег датума и погрешна, јер је нејасна. Нико се не осећа као србијанац. Ја се не осећам као србијанац, војвођани се не осећају као србијанци.

Znači, ti mene ubjeđuješ da ja mogu biti bosanac i Srbin, dok istovremeno negiraš da si ti srbijanac???

Ti se ne osjećaš kao srbijanac, i niko se, kako kažeš ne osjeća kao srbijanac, ali se ja moram osjećati kao bosanac???

Edit:
Ne može biti bosanski pisac. Ko je mačvanski pisac? Šumadijski pisac? Vojvođanski pisac? Andaluzijski pisac? Štajerski pisac?
Može biti Bosanskohercegovački pisac ako je odrednica država tj. u zavisnosti od nacionalnog korpusa npr Hrvatski pisac iz Bosne i Hercegovine.

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se, odosmo od seksa.
Brišite. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...