Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 8 часа, Sofija_ рече

e sad, dobila si sta si trazila

12:smeha:

пре 8 часа, Sofija_ рече

nikog nisam uvredila

Ма, "само" си рекла да су људи гори од животиња, после си казала да "je takva (која има односе у време трудноће, а то си написала форумашици @Сања Т.) zena gora od zivotinje", па си "само" објаснила да је већина форумаша показала "vecina vec pokazali da . . . rade po nagonu i sopstvenom osecaju..." притом се питајући "jesmo li mi hrscani ili zivotinje?" (а најјача је каснија замерка: "zar nismo svi braca i sestre u hristu? ili ima jos podela?" :)) ) , па онда још некоме пребацила како се правда.

Да се разумемо, све је то што пишеш Ок (ја се залажем да се дозволи много очигледније и јасније вређање), али просто не могу да се суздржим кад се неко прави фин и мутав и ""само" износи своје мишљење на које има право и не тера никог да мисли исто, јер свако има право и износи свој став на који има право" и тд. и сл., па сам морала да прокоментаришем. :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Augustinus рече

Koji je ovo film? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 24 минута, Џуманџи рече

12:smeha:

Ма, "само" си рекла да су људи гори од животиња, после си казала да "je takva (која има односе у време трудноће, а то си написала форумашици @Сања Т.) zena gora od zivotinje", па си "само" објаснила да је већина форумаша показала "vecina vec pokazali da . . . rade po nagonu i sopstvenom osecaju..." притом се питајући "jesmo li mi hrscani ili zivotinje?" (а најјача је каснија замерка: "zar nismo svi braca i sestre u hristu? ili ima jos podela?" :)) ) , па онда још некоме пребацила како се правда.

Да се разумемо, све је то што пишеш Ок (ја се залажем да се дозволи много очигледније и јасније вређање), али просто не могу да се суздржим кад се неко прави фин и мутав и ""само" износи своје мишљење на које има право и не тера никог да мисли исто, јер свако има право и износи свој став на који има право" и тд. и сл., па сам морала да прокоментаришем. :D

Баш си строга :D

Једноставно начини поклон и :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Православни Србин рече

Можда је њима фуј, као и теби, али то није у складу са хришћанским учењем. Мислим, нијењ став Хришћанства да је фуј. И не треба тако да се представља. Због тога атеисти и припадници других вера (нпр. муслимани) оптужују Хришћанство да је некаква антисекксуална религија која од људи тражи да се претворе у роботе и да механички обављају секс само ради размножасвања.

Nisi razumio, tamo je bio spor šta su te djevojke tamo rekle a šta sam dodao ja, ne znači to da se ja s tim slažem. samo sam ustanovio da pošto one protiv toga svega protestuju za njih je sav sex fuj osim onog koji ima za svrhu isključivo radjanje potomaka. Jesmo li se sad konačno razumjeli? Ja kažem ne znači - ja mislim, to sam morao tako napisati jer je Nina htjela znati šta ja tačno kažem ili tvrdim tj. šta sam ja tačno napisao a šta su tačno one rekle tj. napisale na tim svojim ceduljama ili transparentima.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Isusovo magare рече

Trifke molim te ko Boga ne vrijeđaj bosanke..staniiiiiii

Najponiznje se izvinjavam! Molim vas, malda damo, da rimite moje najdublje izvinjenje! Sluga pokoran! :naklon:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Isusovo magare рече
пре 9 часа, Trifke рече

Ti ko da si bosanka! :bu::bu::bu:

Trifke molim te ko Boga ne vrijeđaj bosanke..staniiiiiii

Izvinjavam se na off-u, ali ako neko može da mi objasni šta je to bosanka?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Goku рече

Izvinjavam se na off-u, ali ako neko može da mi objasni šta je to bosanka?

Inace ne volim pesme ovog tipa jer su depresivne ali mu je ova bas dobra:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...