Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Bokisd рече

Malo sam se umorio od mojih 'pisanija' :ani_biggrin:. ( i neki virus me pritisnuo ).....

Ako neka , neka nije to lose! 

• Свиђа ми се 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Trifke рече

Sada vidim da ne citas ono sto pisem a ja sam ovde na ovoj temi citirao Pesmu nad Pesmama. Ja sam iznenadjen! girl_smiley

Hm... uz navedenu, sledeća koja mi je favorit je "Noć skuplja vijeka". 
Jedno sam sigurna, morala se ta radost doživjeti da bi se opisala. Kad god je pročitam pomislim, vladika, nek ti je prosto i na veselje. :sunce:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ayla рече

Hm... uz navedenu, sledeća koja mi je favorit je "Noć skuplja vijeka". 
Jedno sam sigurna, morala se ta radost doživjeti da bi se opisala. Kad god je pročitam pomislim, vladika, nek ti je prosto i na veselje. :sunce:

Kazu da su Italijanske grofice poludele kada su ga videle. :) 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Tema je dosla do usijanja od kako nas je prepodobna Sofija pocela uciti keksu. :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Попрцкивати сам чуо од мог кума Љубе, Историчар уметности. Јебати се, користи прост народ. Водити љубав је малокрвно, по мени. Секс, користе сви. Ја преферирам здрав животињски секс, кад се људи довате и ту све пршти, тела се озноје... жени се очи исколаче... Е, то је секс. И тако се деца праве. И то је рецепт за успешан брак, мада треба доста околног. Но, ако здрав секс фали, брак је никакав.  

Trenutno tiltujem kao moja tetka Kosara, laka joj crna zemlja, kada je prvi put čula pjesmu grupe Azra, Fa fa la si mi ti...

Teksta bez, ali se smješkam diskretno.
Hvala na objašnjenju. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Попрцкивати сам чуо од мог кума Љубе, Историчар уметности. Јебати се, користи прост народ. Водити љубав је малокрвно, по мени. Секс, користе сви. Ја преферирам здрав животињски секс, кад се људи довате и ту све пршти, тела се озноје... жени се очи исколаче... Е, то је секс. И тако се деца праве. И то је рецепт за успешан брак, мада треба доста околног. Но, ако здрав секс фали, брак је никакав.  

ај Богати Ђуровићу па учили смо и ми Српски ван књижевног и малокрвног  :D "вођења љубави"..ако ти баш пара уши милозвучношћу:

**бати, карати, трпати, прцати, сексати, дрпати... :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Ја преферирам здрав животињски секс, кад се људи довате и ту све пршти, тела се озноје... жени се очи исколаче... Е, то је секс.

Neko je cini mi se na nekoj od prethodnih strana pomenuo neznost pri susretu. Ima zena kojima je to zaista jedini nacin, ne umeju i ne zele drukcije. A ima i onih drugih... (hrkljus)... koje krenu nezno, ali posle nekog vremena sasvim zaborave na to, i to im je sasvim prirodno. Nista divljacki, nego prosto allegro con motto... i sta sad? Kako ce co`ek, ako ima takvu zenu, prosto mora da joj odgovori. Ili bar da vezba dok ne nauci... ne moze bas svaka da se pripitomi da ti jede iz ruke...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Јесу, двометраш, а онако леп као са слика...

A jos Crnogorac sta da ti pricam. Pisu neki da su ga na svim putovanjima pratile po nekoliko. Navodno je dobio dosta novaca za pomoc Crnoj Gori od nasih udovica iz Trsta. 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Trenutno tiltujem kao moja tetka Kosara, laka joj crna zemlja, kada je prvi put čula pjesmu grupe Azra, Fa fa la si mi ti...

Teksta bez, ali se smješkam diskretno.
Hvala na objašnjenju. 

Е, а Ноћ од Његоша је права ствар... - Још кад би људи читали Ненадовићева Писма из Италије... Мени је Ноћ мистика... предивна ствар... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Neko je cini mi se na nekoj od prethodnih strana pomenuo neznost pri susretu. Ima zena kojima je to zaista jedini nacin, ne umeju i ne zele drukcije. A ima i onih drugih... (hrkljus)... koje krenu nezno, ali posle nekog vremena sasvim zaborave na to, i to im je sasvim prirodno. Nista bas divljacki, nego prosto allegro con motto... i sta sad? Kako ce co`ek, ako ima takvu zenu, prosto mora da joj odgovori. Ili bar da vezba dok ne nauci... ne moze bas svaka da se pripitomi da ti jede iz ruke...

Vidi se covek sa iskustvom! :) 

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...