Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 10 часа, Vladan3 рече

Ево од мене који се досађујем поклон за све на теми да се мало запосле и то баш од Деда Мраза што рече ВСБ.

20180119_225208.jpg

Da ne misliš da si samo ti darežljiv evo i tebi malo pršuta prije čokolade..

pršut-i-sir-mesna-plata-400x300.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Broken рече

Pričaš sam sa sobom ? :smeh1:

Ne nego sa Velikom Lafcinom u srcu koja se ovde prestavlja pod nadimkom Broken! ;) 

• Хахаха 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Sofija_ рече

nego od koga je? zamisli, zivotinja zenka kad ceka mladunce ne da muzjaku da joj pridje(sve vreme dok se ne okoti), a covek hoce da ima odnos sa zenom koja je u blazenom stanju, pa jer onda covek gori od zivotinje, pa ne moze da se suzdrzi, a zivotinja moze?

Софија...ти знаш да те ја волим...и опрости мени грешној...и немојте да ме каменујете сад, молим вас...али.....

Јеси ли била трудница? Ако јеси, онда два питања?

Стварно ниси имала жељу?

Како је твој муж издржао трудноћу ( па и оно што иде после трудноће? 

Нежно приступање једно другом, са обостраном жељом, пратило је све моје трудноће. 

Опростите ми још једном.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Сања Т. рече

Софија...ти знаш да те ја волим...и опрости мени грешној...и немојте да ме каменујете сад, молим вас...али.....

Стварно ниси имала жељу?

Нежно приступање једно другом, са обостраном жељом, пратило је све моје трудноће. 

Опростите ми још једном.

Upravo tako, što je i totalno prirodno za životinje koje se vezuju za ceo život, gaje mladunce zajedno, i kojima polni čin služi i za povezivanje i bliskost, a ne samo razmnožavanje.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Broken рече

Ne znam da li je hrabro ali sam iskreno napisao šta mislim. :)

Ja verujem da i danas ima ljudi sa zdravim shvatanjem hrišćanskog života i koji su takvi jer su inspirisani istim Duhom kojim su bili nadahnuti i Oci. Valjda je bitna stvar evanđelje učiniti aktuelnim, ubaciti ga u život savremenog hrišćanina da bi on mogao svoj život da oblikuje po evanđelju. Mislim da mi tu više može pomoći neki savremenik nego npr. Zlatousti koji je istu stvar ( aktuelizaciju) činio u svom vremenu. 

To naravno ne znači slepo usvajati nečije stavove već ih premeriti, preispitati.

:aplauz::aplauz::navijanje::navijanje:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Сања Т. рече

Стварно ниси имала жељу?

Опростите ми још једном.

Ako ništa drugo barem se tih mjeseci ne moraš bojati da ćeš ostat' trudna..:))

Ja ću riknut..a pater Zoran se prepustio strastima umjetnosti..predivno..zna čovjek postavit temu nema šta..

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Isusovo magare рече

Ako ništa drugo barem se tih mjeseci ne moraš bojati da ćeš ostat' trudna..:))

Ja ću riknut..a pater Zoran se prepustio strastima umjetnosti..predivno..zna čovjek postavit temu nema šta..

Ма бре, да ми није било мужа у тим данима, ја не знам шта бих од хормона:0228_hot: . :)))

...а отац Зоран...слажем се, зна човек ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости
1 hour ago, Сања Т. рече

Стварно ниси имала жељу?

Опростите ми још једном.

Преузео пре нека 3 месеца из веома корисне теме :)

Али баш те у овим твојим  речима видим овде одређеном!

FB_IMG_1514910404006.jpg.19fb546eb008de337980330568ae6290.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Гајић рече

Из твојих уста у Божије уши брате. Хвала од срца. Дај Боже. :blush:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Сања Т. рече

Стварно ниси имала жељу?

Опростите ми још једном.

I kod mene, čisto da prijavim to, da ne pomisle da si neki usamljenik u takvom opitu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Гајић рече

Ne kaže se "preuzeo"nego "ukrao" i to moju sliku..sram te bilo..:cmizdrenje:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Гајић рече

Ех, цицијо,  ти уместо да си дична, ти цмиздриш :ani_biggrin: 

Ali slika je posebna moraš priznati..

Zamišljam da su ovo Očeve ruke i da je tako velik da me nosi na dlanu..predivno..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...