Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Гајић рече

јер нагон није од ђавола, нити је "прљав" како га неки творци давно осуђених јереси желе приказати :) 

nego od koga je? zamisli, zivotinja zenka kad ceka mladunce ne da muzjaku da joj pridje(sve vreme dok se ne okoti), a covek hoce da ima odnos sa zenom koja je u blazenom stanju, pa jer onda covek gori od zivotinje, pa ne moze da se suzdrzi, a zivotinja moze?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 11 минута, Vladan3 рече

Само лупај минусе драги мој Гајићу али се сети овога јер си сигурно читао: "Пса за уши хвата ко се пролазећи жести за туђу распру." :mahmah:

Лупам минусе, јер опадаш човека без разлога и тражиш правду confused1 

Оно што мислим да је позитивно и поучно од тебе, или било кога квалификујем одређеним емотиконом, а у сврху интеракције. А данас си од мене добио више позитивних емотикона и два негативна :skidamkapu:

Што тако правду ниси искао, нити испунио када си ме понижавао у теми: "Лазарево Васкрсење" :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Sofija_ рече

nego od koga je? zamisli, zivotinja zenka kad ceka mladunce ne da muzjaku da joj pridje(sve vreme dok se ne okoti), a covek hoce da ima odnos sa zenom koja je u blazenom stanju, pa jer onda covek gori od zivotinje, pa ne moze da se suzdrzi, a zivotinja moze?

Софија, баш и није до мушкарца све :ani_biggrin:

Животиње слободно можемо назвати: " мисао Божја". 

А судије хвала Богу ви бити нећете :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Гајић рече

Оно што мислим да је позитивно и поучно од тебе, или било кога квалификујем одређеним емотиконом, а у сврху интеракције. А данас си од мене добио више позитивних емотикона и два негативна :skidamkapu:

Што тако правду ниси искао, нити испунио када си ме понижавао у теми: Лазарево Васкрсење" :ani_biggrin:

Не спорим да се трудиш да објективно реагујеш на постове од кога год били укључујући и од мене иако имамо историју ;) 

Али мислим да овде ниси најбоље проценио јер сте ти и ВСБ 99% истомишљеници и у ставовима и у начину њиховог излагања.

Но добро мислим да ће свако ко испрати дискусију имати довољно материјала да донесе квалитетан закључак.

Ако мислимо на исту ранију тему о којој говориш мислим да је боље да не отвараму ту конзерву са црвима јер нећемо после да их покупимо до ујутро ;) а ниједан од нас није био цвећка да се не фолирамо.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 7 минута, Sofija_ рече

i sta cemo sa silovateljima? jer to isto nije od djavola?

Нагон је у природи човековој, али ти погрешно поимаш грех и не одвајаш га од нагона, а тиме попут прародитеља осуђујеш Бога.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Управо сада, Vladan3 рече

Не спорим да се трудиш да објективно реагујеш на постове од кога год били укључујући и од мене иако имамо историју ;) 

Али мислим да овде ниси најбоље проценио јер сте ти и ВСБ 99% истомишљеници и у ставовима и у начину њиховог излагања.

Но добро мислим да ће свако ко испрати дискусију имати довољно материјала да донесе квалитетан закључак.

Ако мислимо на исту ранију тему о којој говориш мислим да је боље да не отвараму ту конзерву са црвима јер нећемо после да их покупимо до ујутро ;) а ниједан од нас није био цвећка да се не фолирамо.

Све су ово непотребне расправе. Ако се има недоимица, бар се има стрпљења рашчивијати :)

ВСБ и ја се разумемо, али верујем да би се са њим и исвађао као са човеком, искрено и то ме радује, а од ових у рукавицама: "кидам наљево"; јер ножем иза леђа вазда иду :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 2 минута, Bokisd рече

Mislim, da djavo samo koristi nasu pogresnu nastrojenost. ( seks )

Jer, kada se ( seks ) koristi radi produzenja vrste i radjanje novog zivota , onda je blagosloveno.

Зашто Господ спаси Марију?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan3 рече

:znaaaaao:

:0205_whistling:

I treba da znaš.

Nisi ti ušao u dijalog koji smo imali Nina I ja, sa argumentum da li post postoji ili ne postoji u Pismu, nego sam ti ja trn u oku, pa si je bez ikakvog razloga upozoravao da ću biti grub prema njoj. To bi mogao I da progutam ali samo u slučaju da ti je stalo do Nine, ovako si je samo zloupotrebio zbog svog apetita.

Boksida ne karam samo ja, Boksida karamo I karaćemo ga.

Tuga si od čoveka da si zloupotrebio moj način dijaloga sa Boksidom I postavio ga u kontekst razgovora sa ninom sa jasnom porukom da ću I prema njoj biti grub.

Idi sad I izbroj ko sve kara Boksida I to sa razlogom I dobićeš veću listu imena nego što ti imaš prijatelja.

Nina je odmah dobila izvinjenje I pre nego si mi ti napisao taj post koji to od mene traži.

I ništa ko da se nisam poneo kao čovek I izvinio se Nini na moju omašku, ti I dalje potežeš Ninu u valjda da bi se tvoja primedba na moj način pisanja prema Boksidu pojačala I konačno dobila neki smisao, da me prikažeš kao neosećajnu dušu.

Izbaci Ninu više iz bilo kakvog konteksta, jer sam joj se izvinio za grešku ali to tebi nije dovoljno, dobro ti dođe Nina jer je divna duša što bi navodno moglo kod nekog da pojača tvoju negativnost u pozitivnost.

Ti misliš da mene nije bolelo kad sam video da Nini otvaraš oči I upozoravaš je na mene kao jednog opasnog I bezosećajnog lika.

Boksida ćemo I dalje da karamo .

Što se nisi javio na temi da odbraniš boksida? Zato što nisi imao argument da ga odbraniš pa si sada iskoristio Nininu dobru dušu da se ne bi sučeljavao sa argumentima, jer ti više nisu ni potrebni, tebi kao braniocu Nine od zlog momka tj. mene.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

I treba da znaš.
....

Помислио бих да ниси ништа прочитао шта сам писао али види се да јеси.

Нема одговора на моје примедбе него само спин и то какав. :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Гајић рече

Софија, баш и није до мушкарца све :ani_biggrin:

jadnicak, ti jedva docekao da te trudna zena spopadne

пре 6 минута, Гајић рече

А судије хвала Богу ви бити нећете :sunce:

ne pada mi napamet da sudim, samo govorim ono sto znam, vidim i mislim

пре 6 минута, Гајић рече

ти погрешно поимаш грех и не одвајаш га од нагона.

jasta, opravdavati svoje grehe/slabosti teoretisanjem, a praksa jok ccccccc

nisam ja neki teoreticar, ali se borim protiv svojih slabosti, ne opravdavam ih, a ti?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...