Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

Да, као што у мојим многобројним списанијима се налазе поученија за столпнике и отшелнике...:)) 

jako mi je simpaticno to sto pises samo sto ovde ne razumem ko su otselnici i stolpnici. neki posebni sex apstinenti? 

• Волим 1

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
пре 2 минута, Predrag Pedja рече

bravo! ko je ovo? mogu li da upoznam tog svestenika? 

Ако будеш добар христијанин упознаћеш га након представљења Господу неке 20хх. године girl_smiley

Агностике не воле тамо :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Гајић рече

Ако будеш добар христијанин упознаћеш га након представљења Господу неке 20хх. године girl_smiley

Агностике не воле тамо :ani_biggrin:

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Predrag Pedja рече

licno imam utisak da bi trebali da posete psihijatra neki od njih) ali se smatraju velikim uciteljima ili kako se to kaze "duhovnicima". posetio sam neke od njih dok sam bio zainteresovan da saznam nesto vise o pravoslavlju. ima li su vro negativna razmisljanja o seksu i onaniji. 

postoji li neka literatura na ovu temu jer ono stosam do sada procitao je bilo (za mene) strasno

Па крени са Маркиз де Садом, а до тада ће о. Зоран већ приредити брошуру "Онанисати или сношај имати? Евхаристијска припрема лаика и клирика током Свете Четрдесетнице : илустровани приручник са схолијама", Рим/Цетиње 2018. Ево већ пише. :0212_rolleyes:

Можеш кренути и са видео садржајима, мање су страшни (не бих сад да рекламарам те сајтове, прогуглај мало).

bravo! ko je ovo? mogu li da upoznam tog svestenika? 

Умро је

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, obi-wan рече

Sta `oces time da kazes?!...

Ma zezam se, od 365 dana u godini, "dozvoljena" čitava 83 :smeh1:. Šta ako hoće decu? Od kalendarčeta slaba vajda.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Ma zezam se, od 365 dana u godini, "dozvoljena" čitava 83 

А и то је много, реално. ПА нисмо роботи, мајка му стара. Доста десет дана која није нимфоманка. У остале дане нек се подвизавају људи.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

У остале дане нек се подвизавају људи.

Viruckam pomalo ovdje, i ne shvatam dosta toga. Termini, Bogtevidiodatevidi,  stolpnik, otšelnik... i ovaj tvoj sada podvizavanje.  Prevedite braćo, da ne virim uzalud. :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Viruckam pomalo ovdje, i ne shvatam dosta toga. Termini, Bogtevidiodatevidi,  stolpnik, otšelnik... i ovaj tvoj sada podvizavanje.  Prevedite braćo, da ne virim uzalud. :0212_rolleyes:

i ja sam trzio prevod ali nista. nadam se da ce biti kavaljeri pa da ce tebe uslisiti. :D

• Свиђа ми се 1

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Svi smo mi začeti u kalendarčetu a ovih od 83 dana, ne možeš ni na prste prebrojati.

Njegova Svetost blazenopocivsi patrijarh Pavle je kandidatima za svest. racunao da li im je dete zaceto u postu, dakle, bio je protiv takvih radnji u vreme posta. A ipak je njegova rec veca od bilo cije. 

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ayla рече

Naljuti me i ti, i neću ti biti simpatična. 
Eto, zaratismo on i ja na prvu loptu... nego, ako ti prevedu, prenesi mi da znam. 

pa ja bih pre crko nego da te naljutim. ako prevedu javljam. 

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...