Jump to content

Сексуални односи по Календарчету

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Predrag Pedja рече

nemojte se ljutiti sto ja o tome ovako pisem jer ja jako volim zene i sex

Стварно си чудан. Е, свакаквих људи овдје...

:)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Goku рече

Стварно си чудан. Е, свакаквих људи овдје...

:)

zasto cudan pa kada sam jednm prilikom to rekao jednom ucitelju rekao mi je da je to jako gresno i da sam jako prljav i gresan i digao je citavu dreku oko toga. 

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 12 минута, Predrag Pedja рече

hvala ti na komentaru i na pozdravu. meni je posebno bilo interesantno da se upoznajem sa "sestrama" koje sam susretao tamo. interesantno je da su obicno obucene u duge suknje i neke cudne bluze tamnijih boja bez sminke sa marama na glavi. predpostavio sam da se valjda tako treba oblaciti u manastirima. obicno vole da pricaju samo o duhovnim stvarima ali sam primetio da to vazi dok ne izadju iz manastira. kada izadju znaju da budu jako zanimljive. :0205_whistling:

Популарно их се зове: "нинџа корњаче" molimoli  и знају бити веома интересантне :ani_biggrin:

Ја нећу да будем фин :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Гајић рече

Популарно их се зове: "нинџа корњаче" molimoli  и знају бити веома интересантне :ani_biggrin:

Ја нећу да будем фин :D

zasto nindza kornjace. mei su bile jako interesantne sto se sexa tice makar sa nekima od njih. :)))

znas mogu i ja onako po srpski ali vas slabo poznajem ovde. 

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Predrag Pedja рече

znas mogu i ja onako po srpski ali vas slabo poznajem ovde. 

Ovde se trudimo da se ponasamo, izrazavamo pristojno i sa uvazavanjem. Daj sve od sebe da se tako vladas.

Hvala.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Predrag Pedja рече

kada je tema vec vezana za sex hajde da vam postavim pitanja u vezi onoga sto sam cuo od tih ucitelja a sto me je zbunilo ili da kazem sablaznilo:

zasto je onanija gresna?

zasto je seks samo radi prokreacije i zasto treba prestati sa seksom ako se nemogu iamti deca ili ako par nece vise dece?

zasto je dozvoljen seks samo u misionarskoj pozi? 

zasto je seks pre braka greh?

ako su ova pitanja suvise slobodna molim vas da ih zanemarite.

Покушаћу укратко о болдованом и подвученом, за остало нисам експерт. :))

Одмах се извињавам дамама и онима који су саблажњиви на слова. :coolio:

Дакле, имам мишљење и о Вашим питањима које нисам означио али просто не желим о томе. 

Успут само, Онан је библијски лик који је после односа са женом просуо своје семе ван ње, на земљу. Дакле, Онан није пуки дркаџија већ је човек стварно био вредан.:skidamkapu:

За ово болдовано први пут чујем тако да је аутоматски бесмислено jeр: брачна постеља је чиста од блуда:cheesy3:

Подвучено у Вашем тексту сам деведесетих видео на неком летку који су делили у манастиру Сланци. И још тада ми је било чудно. Oни су, мученици, ставили како је благословено само ,,муж на жени" мислећи на мисионарску позу. Kолики си аутори експерти може да се види гледајући било који порнић: муж може да буде на жени и одзада (како би рекли прекодринци) или може она да буде леђима на патосу а муж да се спушта одозго радећи чучњеве и држећи жену за ноге итд. да сад не пишем овако експлицитно. Ово су реалне ствари, зар не? :ani_biggrin:

Колико ненормалан треба да будеш да кажеш брачницима како смеју да се дохватају? С друге стране, а питање остаје као вечна мистерија: ако су калуђер, одакле ти толико познавање поза и свега осталог шта срећемо по тим ,,богодохновеним" плакатима?

Једино како могу да их разумем у вези са мисионарском позом је да им је једино та поза прихватљива из чисто семантичких разлога у вези саме речи мисионарска. Сама реч делује баш хришћански, зар не? 12:smeha:

Aко се неко саблазнио - трк на исповест! :skidamkapu:

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Леон Професионалац рече

Покушаћу укратко о болдованом и подвученом, за остало нисам експерт. :))

Одмах се извињавам дамама и онима који су саблажњиви на слова. :coolio:

Дакле, имам мишљење и о неотначеним питањима али просто не желим. 

Успут само, Онан је библијски лик који је после односа са женом просуо своје семе ван ње, на земљу. Дакле, Онан није пуки дркаџија. :skidamkapu:

За ово болдовано први пут чујем тако да је аутоматски бесмислено jeр: брачна постеља је чиста од блуда:cheesy3:

Подвучено у Вашем тексту сам деведесетих видео на неком летку који су делили у манастиру Сланци. И још тада ми је било чудно. Oни су, мученици, ставили како је благословено само ,,муж на жени" мислећи на мисионарску позу. Kолики си аутори експерти може да се види гледајући било који порнић: муж може да буде на жени и одзада (како би рекли прекодринци) или може она да буде леђима на патосу а муж да се спушта одозго радећи чучњеве и држећи жену за ноге итд. да сад не пишем овако експлицитно. Ово су реалне ствари, зар не? :ani_biggrin:

Колико болестан треба да будеш да кажеш брачницима како смеју да се дохватају? С друге стране, и остаје вечна мистерија: ако су калуђер, одакле ти толико познавање поза и свега осталог шта срећемо по тим ,,богодохновеним" плакатима?

Једино како могу да их разумем у вези са мисионарском позом је да им је једино та поза прихватљива из чисто семантичких разлога у вези саме речи мисионарска. Делује баш хришћански, зар не? 12:smeha:

Aко се неко саблазнио - трк на исповест! :skidamkapu:

bas vam hvala na odgovoru.  zanima me ovo o onaniji sto ste napisali. cuo sam ja o tome od nekih drugih hriscana (katolika, protestanata). no niko nije uspeo da mi objasni zasto je samozadovoljavanje zlo i nekako sam stekao utisak da je to zlo ako samo radi muskarac a koliko je meni poznato zene isto to rade i postoji citava industrija vezana za to. no nisam smeo da ih pitam. imate li neki komentar na ovo?

imao sam ja i podpitanje kao npr da li to znaci da li su neke druge varijante seksa dozvoljene ali nije mi bilo omoguceneo da postavljam ta pitanja. zato evo tebi to pitanje. :D

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 22 минута, Predrag Pedja рече

zasto nindza kornjace. mei su bile jako interesantne sto se sexa tice makar sa nekima od njih.

Зато што се изгуби спонтаност, а уподобљавањем глуме, јер се сви у почетку бојимо осуде, а то узрокује вештаственост ткз "благочешће" и "преподобност", како код мушкараца, тако и код жена. Дволичност је велика и гура се под тепих. Људи нису свесни да се у многоме не дотачињу Старог Завета, а уједно презиру Нови Завет и Господа Христа confused1:pop: Боје којекаквом осећајњошћу, сентишем и то све оде далеко од здравог поимања греха, а самим тим и себе онаквим какав јеси, па када упиташ: "а зашто Христос?"; прозове ти онако фин пола фамилије и направи џумбус по Небу. Фин неки народ :0426_feel:

Остатак већ споменух.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Predrag Pedja рече

bas vam hvala na odgovoru.  zanima me ovo o onaniji sto ste napisali. cuo sam ja o tome od nekih drugih hriscana (katolika, protestanata). no niko nije uspeo da mi objasni zasto je samozadovoljavanje zlo i nekako sam stekao utisak da je to zlo ako samo radi muskarac a koliko je meni poznato zene isto to rade i postoji citava industrija vezana za to. no nisam smeo da ih pitam. imate li neki komentar na ovo?

Дакле, није ваљано то уврежено мишљење да је онанија = дркање.

Онанија, у том Вашем значењу речи, је грешна јер тиме показујете своју саможивост, дакле егоизам, јер тада не мислите на свог ближњег, односно не мислите на човечицу, него радите по принципу: битно је да је мени лепо.

:))

Може и тако. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Predrag Pedja рече

imao sam ja i podpitanje kao npr da li to znaci da li su neke druge varijante seksa dozvoljene ali nije mi bilo omoguceneo da postavljam ta pitanja. zato evo tebi to pitanje. :D

Да не испадне како фрајер није видео питање.:coolio:

Видео сам али не бих о томе. Има ту ствари у вези са којима немам ништа против а ипак слове као забрањене; такође, има и оних радњи о којима мислим да се тичу просто тога да је човек неке своје могућности, као своје датости, због злоупотребе слободе коју му је Бог дао, дотерао до гадости.

Подели на овим сајтовима

Ne treba zaboraviti ni uzdržavanje tokom svake trudnoće i dojenja (sada se preporučuje dojenje bar 2 godine) :)

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Paradoksologija рече

Ne treba zaboraviti ni uzdržavanje tokom svake trudnoće i dojenja (sada se preporučuje dojenje bar 2 godine) :)

Aха, јеје, само, ајде реците својој госпи трудници у првим месецима да не желите да је походите па да Вам разбије главу.:))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Paradoksologija рече

ovo mi je novo. da li je to stvarno pravilo? :scratch_head:

• Свиђа ми се 1

force be with you! 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Aха, јеје, само, ајде реците својој госпи трудници у првим месецима да не желите да је походите па да Вам разбије главу.:))

Ja sam gospođa koja je troje dece rodila i dojila po više od dve godine, što znači da smo u 12 godina braka imali bračne odnose tačno 3 puta, kao onaj protestantski par u Monti Pajtonovom Smislu života :smeh1:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...