Jump to content

Мушкарци постављају питања, мушкарци дају одговоре

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Sofija_ рече

ima li sta gore, kad muskarac udje u krizu srednjih godina, ostavi zenu i decu i nadje 20 god. mladju da bi se kojim slucajem podmladio...a to uglavnom rade muskarci...

Tužno je kad se poludi pod stare dane, jer se mladost nije istutnjila.Važi za oba pola. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

ima li sta gore, kad muskarac udje u krizu srednjih godina, ostavi zenu i decu i nadje 20 god. mladju da bi se kojim slucajem podmladio...a to uglavnom rade muskarci...

Не можеш тако рећи. За прељубу је потребна и жена која одвуче тог бизгова.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Ovo je interesantna tema. Kako je u Americi? Misliš da je škola više naklonjena devojčicama? To me baš interesuje kao prosvetarku, a i imam dečaka...doduše jako malog, ali hiperaktivnog...ponekad se pitam kako će to da bude u budućnosti. Meni je ta hiperaktivnost simpatična, čak je i podstičem, ali ne znam kako će da prođe kad se bude zahtevao mir. 

Па свака ситуација у којој треба да се седи мирно цео дан је више наклоњена девојчицама него дечацима. Не можеш да очекујеш од дечака да буде ”миран” кад му је природа да јури и скаче... Ситуација у Америци је катастрофална по том питању. Добра жена написала и књигу о томе, али слабо вреди:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Не можеш да очекујеш од дечака да буде ”миран” кад му је природа да јури и скаче...

Primetila...mada generalno, za oba pola, smatram da je katastrofa sedeti 45 minuta mirno i tako 6, 7 puta...užas...pa ja jedva čekam da zvoni :0426_feel:

Budi dobar, sedi miran...grozno...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Sofija_ рече

Е па то треба на време да мислите. Жена је на врхунцу у својим 20-тим, па се девојке се због тога понашају бахато и незахвално ко да ће заувек бити младе и лепе. Што је веома глупо и кратковидо јер имају у вр’ главе 10 година ”славе”. Паметније би било уложити тај ”капитал” да се обезбеди будућност кад га неће више бити.

А мушкарац је на врхунцу у својим 40-тим. Није то ”криза” него payback time...

• Свиђа ми се 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Primetila...mada generalno, za oba pola, smatram da je katastrofa sedeti 45 minuta mirno i tako 6, 7 puta...užas...pa ja jedva čekam da zvoni :0426_feel:

Budi dobar, sedi miran...grozno...

Па шта да ти кажем. Не дај да га кастрирају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Па шта да ти кажем. Не дај да га кастрирају.

Da...često slušam komentare razmazila si ga, nemoguć je...ali ne marim. Opet, često je ljudima ta živahnost simpatična. Ne sputavam deci prirodu. Ko hoće da sedi i filosifira-neka ga, ko hoće da pravi akrobacije-opet neka ga. 

Baš je iritantno smatrati da je dobro dete poslušno dete...čemu to, poslušnost i nije neka osobina ne_shvata...barem meni.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Жена је на врхунцу у својим 20-тим, па се девојке се због тога понашају бахато и незахвално ко да ће заувек бити младе и лепе. Што је веома глупо и кратковидо јер имају у вр’ главе 10 година ”славе”.

Pa sad...ako gledaš isključivo fizički izgled, da. Ali zašto bi se iko doživotno vezao gledajući samo spoljašnjost, to je isto glupo i kratkovido. I kad lepota prođe, treba da razgovaraš sa tom ženom...a zrelost ide sa godinama. E sad...ako se ne zezate i STVARNO smatrate žene večito nezrelim bićima, onda ste baš loše prošli...što ste se ženili ne_shvata?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Да, да... приметили смо... :smeh1:

Pa mislim sedi mirno, budi dobar, slušaj mene jer sam stariji iako lupetam gluposti...nemoj da si mrdnuo...jbt pa ode ti život na gluposti.

Dobro, malo karikiram, svakako da ćeš od starijih i dosta da naučiš...ali opet...koliko si samo gluposti čuo od matoraca.

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Grizzly Adams рече

закон о разводу, па онда ”сексуално узнемиравање”, однос према дечацима у школи итд. итд.

Razlika između Amerike i Srbije po tom pitanju je ogromna. Na šta misliš kad kažeš "jednaki pred zakonom"? Žene nepravedno dobiju veći deo imovine posle razvoda?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Колко знам, ни то не важи за Србију...

Deli se pola šta se steklo u braku. Imovina stečena pre braka se ne deli. To ti matičar pročita.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...