Phoebe Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 2 минута, Гајић рече Ето ја сам штене, прљаваци немам карактер Да бомбардујем? Када порастеш Ih da ostaneš par sati bez cigareta, napravio bi lom, a cilj je smirenje Ana B., goranger and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Ствар је у томе што не можеш тако сецирати човека према страстима које има. Имаш ти непушача који имају милион других страсти. Као што нам је вера широка тако је и човек широк и дубок са својим врлинама и узак и плитак са својим слабостима. neka puse kad su slabiji salim se mozda covek savrsen pa mu to jedina mana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 2 минута, Милан Ракић рече Mogu da posvedočim ovo. Ninina majka i moja pokojna tetka su sestre. Dakle Nina i ja smo brat i sestra od tetke I tada kad su se vratile sa Ostroga obe tetke su pričale o tom iskustvu i obe su nakon toga batalile duvan Имао сам слично искуство. И драго ми је због тога. Али само немојмо да оно што је успело на мени и на још хиљаду њих да примењујемо на све друге који су другачији јер може бити контра продуктивно. Paradoksologija, "Tamo daleko", Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 7, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Управо сада, Phoebe рече Ih da ostaneš par sati bez cigareta, napravio bi lom, a cilj je smirenje То није смирење, упитај Захарија да ти објасни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Управо сада, Вилер Текс рече Имао сам слично искуство. И драго ми је због тога. Али само немојмо да оно што је успело на мени и на још хиљаду њих да примењујемо на све друге који су другачији јер може бити контра продуктивно. Naravno. Поуке.орг инфо and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 7, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Колико монаха на Светој Гори пуши? Упит за праведнике и праведнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Mozda se covek toliko opteretio da mu je Bog rekao pusi slobodno bolje da dimi nego da ti gori pod nogama goranger је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 6 минута, Гајић рече Игнор разви у глави, али то је већ кулирање и веома је тешка болест Ајде? Поред тебе ће се Војвода заборавити goranger, Ana B. and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 4 минута, Ana B. рече Taj Ostrog leci izgleda, ja sam cula dosta slucajeva tamo se pomole i dobiju dete, uslise im se molitve itd Бања Силуанска. Као и свака друга светиња кад јој човек присута за жељом да нађе Бога. Е а онда улази у океан који је много велики и дубок и мора да учи да плива. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 7, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 Управо сада, Phoebe рече Ајде? Поред тебе ће се Војвода заборавити Ко је то? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 ili ajde ti zivi bez zene i sluzi narodu sigurno nije lako, mislim na Nikolaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 7, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 3 минута, Ana B. рече ili ajde ti zivi bez zene i sluzi narodu sigurno nije lako, mislim na Nikolaja Погрешно поимаш грех! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 7, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 14 минута, Гајић рече Колико монаха на Светој Гори пуши? Упит за праведнике и праведнице Ево, не знам! Требало би ниједан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Фебруар 7, 2018 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2018 пре 1 минут, Phoebe рече Ево, не знам! Требало би ниједан Једног дана, али и покајање је органски процас? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука