Jump to content

Др Драган Петровић заборавио шифру на Поукама!? (ВИДЕО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, АлександраВ рече

12:smeha::))

ништа, једино да рабиш табуре :aplauz:

Lezi u krevet i ne mrdaj do ponedeljka!... 12:smeha:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Он је у том снимку рекао да треба да се супротставимо новом светском поретку, а после смо ми криви што се томе смејемо.. свашта :D

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Он је у том снимку рекао да треба да се супротставимо новом светском поретку, а после смо ми криви што се томе смејемо.. свашта :D

Да! Сад за озбиљно! И НСП и овим пеМзионисаним пилотима што нас запрашују и праве кемтрејлсе по небу 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Зоске брате, ди би мене турио у предложеној менажерији?

I ja htedoh da pitam, al` ozbiljno, posto se u narecenom ne uklapam nikako...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

I ja htedoh da pitam, posto se u narecenom ne uklapam nikako...

Па ти си џедај, како да се уклопиш? 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Милан Ракић рече

Па ако не навучеш мантију,ће бришеш одавде,па онда и тактизираш,мало либерал,мало србенда,такав ми је  умјетнички дојам...:D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

I ja htedoh da pitam, al` ozbiljno, posto se u narecenom ne uklapam nikako...

Ух бре Оби,морам признати да си ме малчице разочарао,био си онако умерена десница,мало конзервативан и патријахалан у позитивном смислу, сад све више нагињеш либералима,ваљда то иде са све лошијим серијалима ратова звезда...:D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Милан Ракић рече

Да! Сад за озбиљно! И НСП и овим пеМзионисаним пилотима што нас запрашују и праве кемтрејлсе по небу 12:smeha:

Побогу, шефе админе, па зар на тебе да ударе?! Ево ми ћемо их исмевати и критиковати само да се не домогну власти. Сендвич не треба. Радимо про боно. :D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Зосима рече

Па ако не навучеш мантију,ће бришеш одавде,па онда и тактизираш,мало либерал,мало србенда,такав ми је  умјетнички дојам...:D

Е мој Зоске,  матор сам ја и за мантију и за дијаспору.  Премда,  к'о и Лото-никад се не зна

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Милан Ракић рече

Vidi stvarno, niđe pijanih pilota u peMziji...  ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Зосима рече

Ух бре Оби,морам признати да си ме малчице разочарао,био си онако умерена десница,мало конзервативан и патријахалан у позитивном смислу, сад све више нагињеш либералима,ваљда то иде са све лошијим серијалима ратова звезда...:D

Brate, verovao ti meni ili ne - potpuno sam isti k`o i pre. Ali gledaj i sam - zar ti nije u najmanju ruku sumnjivo sto te neko proziva samo zato sto imas drukciji pogled na svet od njega? Zar ti taj jednobojni partizanski nacin razmisljanja nije ocigledan? I drugo - kako moze jedan visestruki dr. nauka da se ponasa i prica ovako trivijalno i ulicarski?

Bi bilo dobro kad bi dr. dosao ovde da razmenimo poneku rec ljucki, a ne da baca prasinu u oci iz daleka.

I jos ovo, kad vec pricamo: ja bi, za promenu, bas voleo kad bismo svi mi mogli da postanemo ljudi koji stvarno mogu da imaju svoj mali uticaj na celo drustvo, a ne prosto pioni koji zaokruzuju glasacke listice. A ovaj lik je dosao da zauzme svoje cose u ovoj politickoj mocvari, i da zasedne na svoju fotelju, ako moze. I to sve krajnje neubedljivo.

Pricali smo na onoj ogromnoj temi, koja je isla oko onog proslog glasanja - u ovakvoj atmosferi prosto ne moze da nikne nista stvarno politicki dobro, jer je sve maksimalno trulo od korena pa navise. Tek kad se sva ova lakrdija temeljno razmontira, i kad Srbi prihvate cinjenicu da posavsi od sebe licno tek tako menjaju u stvari i celo drustvo na bolje - onda mozemo da pricamo da je pocela prava promena.

Vl. Nikolaj je to poodavno prorocki opevao: "u nevolji Srbi zakukase, al` se zivog Boga (= istinite dobrote, vrline) ne setise", nego eto pabirce ostatke svoje junacke i cestite istorije po kojekakvim strancicama i pseudopolitickim klozetima. I ovde mislim na apsolutno sve stranke kod nas, ne samo na uvazenog dr.-a, kome licno zelim od Boga sve dobro i najbolje.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Bi bilo dobro kad bi dr. dosao ovde da razmenimo poneku rec ljucki, a ne da baca prasinu u oci iz daleka.

Samo nek rekne, menjamo odma šifru i nek dođe

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Зосима рече

Ух бре Оби,морам признати да си ме малчице разочарао,био си онако умерена десница,мало конзервативан и патријахалан у позитивном смислу, сад све више нагињеш либералима

I ja sam to primetio, i skrenuo mu pažnju. Kad vidim da mu je još neko rekao smem da pomislim da će možda uzeti u obzir.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Зосима рече

На овом форуму превладавају либерално-глобалистичко-анационални ликови,имигранти,гастабајтери,атеисти ,они што једва чекају да запале из Србије и та екипа...

Отуда спрдња и критика на твој рачун,те ти је мој савет да овде не губиш време...

Што се тиче политичког ангажовања и "достојних",лично мислим да сте трапаво почели ,треба ту много озбиљније прићи,са стручнијим и још некомпромитованим људима из свих области...

Е Зосима, јесте сад сам ја либерално-анационални-глобалиста и атеиста. Гастарбајтер и имигрант ћу можда и постати, ал не што волим торањ у Паризу него зато да не их био роб и имао пензију од које могу да живим кад остарим.

Не да су трапави, него су истриповани.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...