Jump to content

Руски свештеник бодибилдер служи и телу и уму (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Gledao sam neke njegove slike sa takmicenja koje su dosta realnije od ove na prethodnoj strani, i moguce je takav izgled postici I bez steroida jer nije to neka definicija a ni obimi.

Ako neko nadje njegov jelovnik ili objasnjenje kako uklapa post u sve to, volio bih da postavi ovde.

Ima vegana I vegeterijanaca koji su postigli zavidan izgled ali ipak je to mnogo hrane i jos je daleko skuplje od mesa.

Подели на овим сајтовима

Цитат

конкурс красоты среди клириков = konkurs za najlepseg klirika

Цитат

Руски свештеник бодибилдер

...

Prsli i ovi Rusi ko lajsna... ovo im je jos ludje i nenormalnije od onih "pravoslavnih" manjekenjki...

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Сања Т. рече

Мени смешно :)))

Него...

Где су овде мушки :smeh1:

Ih pa nije on katolički svećenik...:)) ovo je bre pravoslavac,suva ortodoksija....samo žene....:)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Čudi me da se Paradoksalna kao zakleti borac za dekonstruisanje socijalnih kontrukata i sexualane objektivizacije bavi ovakvim slučajevima... ili je objektivizacicija loša samo kad su u pitanju žene a kad su muškarci u pitanju onda može...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

I sećam se da kada je blaženonestali Cloudking postavio svoju sliku koja je mala maca za sliku ovog popa bivala je odmah uklonjena kao neprimerena ,sad možda je ova zbog krsta na grudima bogougodna ....:))

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Кратос рече

I sećam se da kada je blaženonestali Cloudking postavio svoju sliku koja je mala maca za sliku ovog popa bivala je odmah uklonjena kao neprimerena ,sad možda je ova zbog krsta na grudima bogougodna ....:))

Правилник је јасан. Можемо постављати фоткице мушкраца у спидо гаћицама. Жене у топлесу су зато харам. 

Живела дискриминација. :D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Кратос рече

Извајана атеистичка тела шире саблазан и нису дозвољена на форуму. Сестре форумске могу уздисати само за  телима угодника Божијих.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Правилник је јасан. Можемо постављати фоткице мушкраца у спидо гаћицама. Жене у топлесу су зато харам. 

Живела дискриминација. :D

Pravda za pravoslavni toples i muško-žensku ravnopravnost u njemu :D

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Сестре форумске могу уздисати само за  телима угодника Божијих.

A braća forumska? Ima li neki pandan? Možda neka top model popadija?

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Goku рече

Прво пошаљи приватну поруку да комисија то детаљно испита. 

Подели на овим сајтовима

Pa ja ne znam ni jednu, nadao sam se da će moderacija nešto iskopati pa postaviti temu i za nas ne_shvata

Inače, ja vam mogu poslati samo svoje slike ali:

a) ne mislim da sam dovoljno bogougodan
b) ne znam ko bi (normalan) uopšte htio da vidi moje toples slike :)

• Оплаках :)) 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Goku рече

Za braću mora vako nešto da bidne...

Rezultat slika za sexy non

Rezultat slika za sexy non

Srodna slika

Подели на овим сајтовима

To, Kratose!!! :navijanje:

Na žalost, post će ti biti obrisan, ali sam ga na vrijeme skrinšotovao :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Goku рече

To, Kratose!!! :navijanje:

Na žalost, post će ti biti obrisan, ali sam ga na vrijeme skrinšotovao :)

Što da bude obrisan?Pa sve je po ps,ima i maramče,krst ovaj pop go ko pištolj...aj ova u majci na bretele i mož se uzme kao ok al u spido gaćama ....mada opet....ima krst oko vrata,tu je i brada....ipak je ok...:))12:smeha:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...