Jump to content

Руски свештеник бодибилдер служи и телу и уму (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 часа, Ronald рече

Lijep covjek i lijepo gradjen, simetrican. Nadam se da ga mnogo hrane i suplemenata, naravno i steroda ne ometaju na duhovnom putu.

Не мора ово да постигне помоћу стероида. Не мора ни помоћу меса.
Има протеина нпр. из грашка, а не из сурутке. Можда то користи у време поста. А много хране мислим да не омета на духовном путу, ако човек тренира оволико и самим тим има режим оброка који му не морају бити ни преједање, ни уживање у храни, него више као посао - седа за сто јер треба унети горива пошто троши много. И то је то.

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Марина Савковић рече

Има протеина нпр. из грашка, а не из сурутке.

Nije tema, ali mislim da ne može.

Za rekreativni nivo ok, ali za takmičarski mislim da ne može bez suplemenata.

• Свиђа ми се 1

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Па наведох суплемент један - протеине из нпр. грашка, а не сурутке (ако је пост). Још се боље усвајају од оних из сурутке. То су ти суплементи. И остали, да не набрајам. Суплементи су додаци исхрани, то нису стероиди. А овај човек је ово лагано могао само са тим, и без меса такође. Какви стероиди, Гоку?! :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Pa nisam misliio konkretno na steroide, nego na bilo kakvu vrstu, hemijskih (da se ispravim) suplemenata.
Jednostavno, za takmičarski nivo bodibildinga proteini iz graška, pečurki, soje, pa čak i ribe su premalo.
Moje mišljenje, nisam stručnjak.
Možda bi nam @Muramasa mogao dati stručno objašnjenje :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

Па нисам мислила да једе грашак и пије сурутку. :D То су концентрати, изолати, итд. извучени из сурутке, грашка... То је прах, кутија, мерица, два пута дневно по 40 грама, магнезијум, витамини из таблета, фул пакет за боди-трипинг. :D И то се зове суплементи. :)

Ево пример:
кутија лево је изолат из сурутке (кад није пост) и десно из грашка (кад је пост)
93mZ3if.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Марина Савковић рече

То је прах, кутија, мерица,

To je za mene sve hemija, mislio sam da pričamo samo o "prirodnom" unosu.
OK, understood.
Moja greška. 
Valjda zato i nisam bilder, nego samo bilde :)

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Марина Савковић рече

Има протеина нпр. из грашка, а не из сурутке. Можда то користи у време поста. А много хране мислим да не омета на духовном путу, ако човек тренира оволико и самим тим има режим оброка који му не морају бити ни преједање, ни уживање у храни, него више као посао - седа за сто јер треба унети горива пошто троши много. И то је то.

Ja se ne bih slozio da mnogo hrane ne ometa na duhovnom putu. Moze protein iz graska, rize, konoplje itd., ,medjutim ja odlicno znam koliko vegani bodibilderi jedu I to nije malo. Zatim gdje je tu skromnost, jer to kosta, posto treba jesti 6 puta. Moze I 3 ali to su onda ogromni obroci.

Da li slikanje i stalno zagledanje svog tijela ometa na duhovnom putu, I to je pitanje.

Zatim opterecenost da se mora jesti itd.

Подели на овим сајтовима

У суштини се слажем са Роналдом. Сам по себи, бодибилдинг је хоби као и сваки други, само ми је профи бављење њиме, које изискује много времена, хране итд, некако слабо уклопиво у хришћанске идеале... Верујем да би се тај труд могао искористити на бољи начин. Е сад, не значи да овом конкретном попу то није на корист, и да он не ради неку добру ствар за своју паству тиме што билдује, само кажем да не би ваљало да сви попови то раде. :)

ПС: Овај Кратос је много јака глава :D:D:D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Goku рече

Možda bi nam @Muramasa mogao dati stručno objašnjenje :)

Саће ти каже како је грашак ОК, ал недовољан ако хоћеш да постанеш над-човек. За то мораш да инхибираш супстанцу која инхибира раст мишића и да ефективно постанеш онај белгијски мутирани бик. 

Подели на овим сајтовима

Nisu problem proteini I aminokiseline, moze on koristiti I BCAA, Glutamine itd. Nego je opterecenost izgledom mnogo, mnogo jaca nego kod bilo kojeg drugog sportiste. Zagledanje sebe non stop.

Medjutim nije ovo toliko lose, jer kroz fitness on mnogo djecaka moze da upozna sa hriscanstvom.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

А сад једно озбиљно питање. Шта се дешава ако узимаш суплемент (нпр. ту сурутку), а не вежбаш?

A nista, to je prah, jedna mjerica 30 gr praska I 80% proteina is surutke. Uneses ukupno nekih 120 kalorija. Ima razno, raznih ukusa.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Nego je opterecenost izgledom mnogo, mnogo jaca nego kod bilo kojeg drugog sportiste. Zagledanje sebe non stop.

Па добро, кад жене могу да носе тај крст и да и даље буду хришћанке, може и овај попа. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

А сад једно озбиљно питање. Шта се дешава ако узимаш суплемент (нпр. ту сурутку), а не вежбаш?

Možda raste nos, uši... ko zna...:stadaradim:
Pitam se kakvu li muziku sluša... ko ga je pirsao, i zašto nije i lijevu stranu radio?
Samo nek mi još neko prigovori profesiji, osjetiće bijes žene sa iglom. :coolio:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

A nista, to je prah, 30 gr proteina is surutke. Uneses ukupno nekih 120 kalorija. Ima razno, raznih ukusa.

Али хоће ли се ти унети протеини уградити у мишиће који се онда повећају, али остају млитави или ће се без вежбања вишак једноставно излучити? Другим речима, да ли је вежбање неопходно само за затезање или и за изградњу мишића?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...