Jump to content

Руски свештеник бодибилдер служи и телу и уму (ФОТО)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Goku рече

Nije tema, ali mislim da ne može.

Za rekreativni nivo ok, ali za takmičarski mislim da ne može bez suplemenata.

Naravno da ne moze, prosto nema sanse. Imam dobrog drugara koji je sampion i trener, zna ga i @Juanito. Pricao mi covek o tome.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Juanito рече

Али хоће ли се ти унети протеини уградити у мишиће који се онда повећају, али остају млитави или ће се без вежбања вишак једноставно излучити? Другим речима, да ли је вежбање неопходно само за затезање или и за изградњу мишића?

Ovi protein iz surutke su tako da kazem brzi koji se piju posle treninga, a u preostalo vrijeme dana nemaju neku svrhu jer im je cilj da sto brze dodju do misica posle treninga u cilju izgradnje misica. izvan vjezbanja ukoliko se piju sami nemaju neku svrhu, osim ako se ne mijesaju sa necim, na primer nekim pahuljicama ujutru ili sa sirom uvece. Postoji i druge vrste praskova, kao blend, koji je mjesavina, proteina iz surutke, jaja i jos nekih izvora, on se sporije razlaze ili micelar casein koji se pije pred spavanje i koji se duze razlaze i hrani misice tokom sna.

Vjezbanje je neophodno i za izgradnju misica i misicnu snagu, ali bez pravilne izhrane misicni rast ce izostati. Proteini su bitni ali ne samo oni vec i uh imasti. Obican covjek koji ne trenira treba do 1 gr proeina po kilogramu dok neko ko vjezba 5 puta ozbiljno u teretani, treba 2 gr ili malo vise. Ako uzima steroide i dugo trenira, moze i vise.

Glavni cilj aminokiselina i praskova je sprijeciti katabolizam, zato esencijalne aminokiseline imaju bitnu ulogu prije, za vrijeme i posle treninga plus protein prasak posle. Jer kad ne treniramo vrlo malo krvi odlazi do misicnih tkiva, dok kod treninga vecina odlazi do misica, tako da uz aminokiseline u prahu mi sprecavamo katabolizam i izgradjujemo misice.

To ti je bukvalno igranje.:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Juanito рече

Па добро, кад жене могу да носе тај крст и да и даље буду хришћанке, може и овај попа. 

Naravno, moguce je da je on dosta svjesniji, jer su zene cesto neracionalne zato sto ne znaju koliko hrana i trening mogu da izmjene njihovo tijelo na bolje:)

Meni je ovo ok, nego obicno kad se posmatra  svestenstvo, gledamo koliko ko odstupa,pa otud pomenuh ovo oko opterecenosti izgledom i hranom.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, obi-wan рече

Naravno da ne moze, prosto nema sanse. Imam dobrog drugara koji je sampion i trener, zna ga i @Juanito. Pricao mi covek o tome.

Zove li se on Aleksandar?

Подели на овим сајтовима

Ko se sjeća Tadije Tadića viz filma 7 i po :-)

Čovjek objasnio šta se dešava sa tim dole :-)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Goku рече

Ko se sjeća Tadije Tadića viz filma 7 i po :-)

Čovjek objasnio šta se dešava sa tim dole :-)

Ko biberče :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, goranger рече

E moj pope...gore Roki dole smoki :-D 

Moze biti dole Roki 2,hhahahaha:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Али хоће ли се ти унети протеини уградити у мишиће који се онда повећају, али остају млитави 

Oće i svi se ugrađuju u ljubavni mišić koji  naglo postaje sve  osim mlitav...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

SVEŠTENIK BODIBILDER ODUŠEVIO POLJAKE: A onda se umešala crkva...

OBJAVLJENO: 27.10.2017. 12:16h

Oduševljenje Poljaka i velika slava "bodibildera u mantiji" u medijima i na društvenim mrežama, rimokatoličkog sveštenika Artura Kapronja, paroha Osječnjice na jugozapadu Poljske, trajali su svega nekoliko dana, dok mu velikodostojnici nisu zabranili dalja takmičenja zbog natpisa u tabloidima.

Svešteniku Arturu Kapronju bodibilding je dugogodišnji hobi, a takmičenja i uspesi koje postiže Poljskoj katoličkoj crkvi i njegovim nadređenim biskupima iz Legnjice nisu smetali, čak su podržavali bavljenje sportom po poslovici "u zdravom telu zdrav duh", sve dok u nedelju poljska privatna televizija TVN nije objavila izveštaj i snimak sa prvenstva bodibildera juniora i veterana i obavestila da je četvrto mesto zauzeo katolički sveštenik.

Sam Kapronj je na svom profilu na Fejsbuku obavestio da će se takmičiti i pozvao svoje vernike da navijaju za njega, a snimak TVN preuzeli su odmah gotovo svi mediji i odmah je počeo da prikuplja masu lajkova na društvenim mrežama.

Radost i ponos navijača i vernika trajala je međutim kratko, do četvrtka kada je biskup Zbignjev Kjernjikovski pozvao Kapronja da ga izgrdi što pred vernicima i celom Poljskom paradira obnaženog tela u gaćama i dalja takmičenja mu zabranio.

hqdefault.jpg

"Shvatio sam svoju grešku da sam time što sam učestvovao na Prvenstvu bodibildera Poljske i time što su snimak objavili mediji sablaznio vernike i molim ih za oproštaj", objavio je posle toga na Fejsbuku popularni sveštenik.

Dok nije izbila afera na profilu bodibildera u mantiji na Fejsbuku, pojavljivali su se uglavnom pozitivni komentari i izrazi zahvalnosti vernika što svojim primerom i njih podstiče da misle i na svoje zdravlje i počnu da se bave nekim sportom.

(Kurir.rs/Beta)

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Ronald рече

Zove li se on Aleksandar?

Zavisi ko pita... :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, obi-wan рече

Zavisi ko pita... :smeh1:

Potpisivao se na prethodnom forumu AleksandarP, mislim da je on dizac tegova:)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

А сад једно озбиљно питање. Шта се дешава ако узимаш суплемент (нпр. ту сурутку), а не вежбаш?

Zavisi da li uz to tihuješ ili ne tihuješ...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ronald рече

Potpisivao se na prethodnom forumu AleksandarP, mislim da je on dizac tegova:)

Nije on nikakav dizac tegova, nego sasvim normalan covek koji se bavi bodibildingom... :smeh1:

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...