Jump to content

Инцидент на протесту Двери против ТВ Пинк: нападнуте две новинарке

Оцени ову тему

Препоручена порука

U vezi povreda novinarke.

Ne znam, trenirao sam djudo  deset godina, karate i aikido godinu dana, i na onom snimku kada onaj lik udara novinarku, ....sta znam, nije mi delovalo na osnovu snimka tako,  da je dozivela takvu telesnu povredu i traumu.  

Подели на овим сајтовима

• Одговори 39
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 2 часа, Млађони рече

Its a deal ma`am!

Након што ми Аурор онако подлу подметачину сместио :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Милан Ракић рече

Ајд ако ти није тешко испричај шта је и како је било. 

Протест испред Пинка се завршио и кренули смо ка граду али је Жељко Митровић изашао из зграде узео микрофон и почео да нас позива да се вратимо назад...тада је настало комешање... видео сам новинарку Пинка како лежи на земљи и обезбеђење како је подиже и односи. Испред улаза је обезбеђење њих петорица - шесторица тукло човека притрчао сам да помогнем неударајући никога и следеће чега се сећам је ургентни центар.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, nedeljko рече

Протест испред Пинка се завршио и кренули смо ка граду али је Жељко Митровић изашао из зграде узео микрофон и почео да нас позива да се вратимо назад...тада је настало комешање... видео сам новинарку Пинка како лежи на земљи и обезбеђење како је подиже и односи. Испред улаза је обезбеђење њих петорица - шесторица тукло човека притрчао сам да помогнем неударајући никога и следеће чега се сећам је ургентни центар.

To sam video. msm vidiš se na snimku i kada te njih 5-6 udara i gura... I oonog narkomana dok diriguje i to se vidi. I taj što kao udara tu jedni novinarku... Msm, malo ste to proleterski izveli jbga... Možda je moglo na neki drugi naćin, a jebitačnije. Nek si ti dobro sad.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bokisd рече

U vezi povreda novinarke.

Ne znam, trenirao sam djudo  deset godina, karate i aikido godinu dana, i na onom snimku kada onaj lik udara novinarku, ....sta znam, nije mi delovalo na osnovu snimka tako,  da je dozivela takvu telesnu povredu i traumu.  

To samo valjda kod onog glavonje Sarape ima da se vidi. Ej Milane konju jedan, a ja išo pred Studio B da mu potpisujem peticiju... Konju jedan nepotkovani

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Paradoksologija рече

Након што ми Аурор онако подлу подметачину сместио :D

koji nisam video? 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ово је управо оно што је АВ-у требало.

Сад ће бити читава армија повређених радника Пинка.

Можда и Шешељ изађе из Задруге са неким завојем.

Подели на овим сајтовима

смешно....заиста смешно. Упалих јуче тв и подсетило ме доста на Шојића, са све снимцима новинарке како плаче, а видиш на другим сликама да се дотична смеје.

Иначе наркоман већ два пута кад Двери долазе испред пинка организује концерт, са не знам колико звучника и појачала, прво је био неки рок, сад ова арија...мене занима да смо нормална држава да ли би смео неко нешто тако да ради на 15 метара од породилишта, болнице, где се одвијају операције, порођаји и слично.

Са друге стране Двери опет, свели су себе да на велики митинг који се најављује 3 недеље имају 250 људи,јбг. Није мени до њих, него до тога да више не постоји нико са десна који ће реаговати на нешто и да то буде колико толико пристојно.

Бошко Обрадовић од неког човека са неким потенцијалом, постао је у суштини ништа.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Џуманџи рече

А против за шта су протествовали? То нигде не прочитах...

Сазнала са њиховог сајта: 

Цитат

Наш захтев на перформансу који ћемо извести испред ПИНК-а, упућен РЕМ-у, државном регулаторном телу за електронске медије, биће да се телевизији Пинк одузме национална фреквенција, јер је злоупотребљава у режимске сврхе напада на све противнике власти", наводи Обрадовић.

мада је ово занимљиво: 

Цитат

Извор: Курир

:)):))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

JesuiGocaUzelac :sunce:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...