Jump to content

Именујте тему на форуму коју никада нећете да погледате :)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

hahahhahahahahahaha daj meni malo tog tvog posta hahhahahhahahahaha

Kad vam ja zavalim ovu temu s videima mladenaca moravskih, ovo će postat ta najviše izbjegavana tema na forrumu. :D

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Zayron рече

Kad vam ja zavalim ovu temu s videima

joj, nemoj molim te...:pivo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, JESSY рече

joj, nemoj molim te...:pivo:

neću, dao sam ih ovdje :D http://tinyurl.com/yc8mxcur

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
пре 46 минута, Phoebe рече

Još jedna:

Da li ateizam neminovno vodi u nihilizam?  :)

Било би добро да можемо блокирати неке теме па да се уопште не појављују на почетној...

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Аурор рече

Tradicionalna Zapadna umetnost.

Мислиш, традиционална западна дегенерисана уметност...:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 13.9.2017 at 23:37, Војвода7 рече

Било би добро да можемо блокирати неке теме па да се уопште не појављују на почетној...

О томе сам и ја размишљала: Типа, сам себи креираш почетну одабиром тема: 3 теме које те највише интересују пинујеш и оне су увијек на врху, а остало се појављују актуелне теме из тематских области које одабереш да те интересују (нпр: православље за почетнике, умјетност, психологија...)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Tavita рече

О томе сам и ја размишљала: Типа, сам себи креираш почетну одабиром тема: 3 теме које те највише интересују пинујеш и оне су увијек на врху, а остало се појављују актуелне теме из тематских области које одабереш да те интересују (нпр: православље за почетнике, умјетност, психологија...)

Хаха, ти си то баш детаљно замислила :).

@RYLAH@Милан Ракић Јел могуће ово урадити?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Војвода7 рече

Хаха, ти си то баш детаљно замислила :).

@RYLAH@Милан Ракић Јел могуће ово урадити?

На жалост, није.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Војвода7 рече

ти си то баш детаљно замислила

Вјерујем да нисам једина којој теме које ју уопште не интересују због своје актуелности затрпају теме које би је интересовале. А пошто се још увијек не сналазим најбоље по форуму (у чему такође вјерујем да нисам једина, јер се понекад деси да и стари чланови не могу да нађу неку тему), сморим се кад на почетној не видим ништа мени интереснтно и изађем.

Дешава се да на почетној нема ни једне теолошке теме. Добро. Такво стање ствари, па тренутно нису актуелне. Онда копам по архивима форума и читам теме из 2009, одушевим се и контам, па зашто ова тема није пинована? (Али ако хоћеш на брзину нешто да нађеш, то "копање по архивима" траје дуже но да је тема на насловној.) Као рецимо сад на насловној вијести што је објашњење 5. стиха 102. Псалма: "Обнавља се младост моја као у орла."

Актуелан начин креирања почетне има за резултат да само одређени и често исти пишу на форуму, а остатак чланова остаје пасивно. Што даље резултује њима интересантним темама. Наравно, не кажем да је једини разлог, али доприноси томе. Неки немају времена за активно форумашење, неки се устручавају да пишу (на то се не може нити треба утицати), неки су направили профил, па никад нису били активни итд. Набрајам разлоге пасивности чланова... Овако би се можда успио анимирати већи број чланова и активирати више тема. Шта знам... 

Неко моје размишљање... Можда сам у праву, можда не. Ако и овако остане, добро је. Функционисало је до сад, па ће и од сад.

Не замјерите што сам овде писала. Није тема за то, али ето... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...