Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 12. 8. 2017. at 12:13, Кратос рече

Postoji jednostavno rešenje,pritisneš dugme i promeniš kanal.Niko ne drži nikome na čelu pištolj da gleda raspale starlete i drogirane pevače.

Expand  

И пребациш на шта? 99% медија прича исту причу. Сад ти некоме ко је на пајду 20 година кажеш промени канал. Неће јер је навучен. Није све на дугме мој брате у Христу и брате по импулсивности :)

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 12:15, Вилер Текс рече

Да тога је одувек било. Јер од Адамовог пада до данас кушач на разне начине манипулише. Тј исти начин само други тим,стадион,навијачи...а турбо фолк сагорева човека. Турбо фолк је горење народа што рече Рамбо, а то се практично огледа нпр. у штиклама на опанцима што рече овај брат.

Expand  

не бринем много, свака та штикла нађе неки празилук који вири из задњице, не бива једно без другог :D

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Za sve je kriv sex i grad koji je upropastio do tada naše poslušne i patrijarhalno vaspitane žene.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 12:17, Вилер Текс рече

И пребациш на шта? 99% медија прича исту причу. Сад ти некоме ко је на пајду 20 година кажеш промени канал. Неће јер је навучен. Није све на дугме мој брате у Христу и брате по импулсивности :)

Expand  

Nek ugasi tv i nek se skida na suvo.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 9:22, Кратос рече

Ženu koja nema svoje ja ne smatram ženom.

Expand  

Жена с којом се не можеш потући на равној нози и која не зна макар џудо није за правог СРБИНА!

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 9:23, Ћириличар рече

ТО су појединачни случајеви који нису доказ генералног тренда. Иначе лоши случајеви, јер нисам мислио на Северине, него Јелене Розге, липе Далматинке, а не булдоге.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 11:58, Paradoksologija рече

покондирене ленштине.

Expand  

Није ствар у томе где ћеш, неко какао ћеш. 

Није ствар у осуди човека који тражи бољи живот. Не дај Боже. Него је ствар у осуди понашања које урушава људско достојанство. На то се мисли када говоримо о покондирености,пинку итд.

Подели на овим сајтовима

U Makedoniju, momci po selama koji žive od poljoprivrede, su se ženile sa pravoslavne Albanke još pre 10.-15. godina. Svaka od njih hoće u selo, rađa po petoro dece, dobre su supruge i majke, i za divno čudo nema uopšte razvoda iako su se poudavale bez zabavljanja... Moj pokojni školski drug je oženio Albanku, izrodila mu je četiri prelepe devojčice. Takođe imamo mi i u naše selo, odakle je moj tata snaje Albanke, tako da nemam ništa protiv, ko zna zašto je to dobro.  

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 10:39, Кратос рече

Jok,treba mi normalna žena  s kojom može da se priča.Femistkinje su frustrirane.

Expand  

Теби треба философ заправо а не жена.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 12:34, Жељко рече

Expand  

Чериии пииикиииинг. Виђу ти ове:

vesna-pisarovic-6355-bfmv.jpg

image.jpeg

antonija-sola-nezgodna-12.jpg

Најбољи аргументи за освајање Хрватске.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 11:58, Paradoksologija рече

Као што је свуда вазда било, они који желе и могу мигрирају тамо где су бољи услови живота. То ми није ни за осуду ни за хвалу. Ко зна, можда њих сад тамо неки грде што су отишле у лагодан живот у Србији, јер неће на албанско село, покондирене ленштине.

Expand  

Ма јок, не грде их. Тако су Арбанаси населили добар део Црне Горе у прошлим вековима. Прво пошаљу жене. После се увале и остали рођаци. Ово је проверена формула.

Подели на овим сајтовима

On 12. 8. 2017. at 12:48, Жељко рече

Ма јок, не грде их. Тако су Арбанаси населили добар део Црне Горе у прошлим вековима. Прво пошаљу жене. После се увале и остали рођаци. Ово је проверена формула.

Expand  

Видиш и то је тема за размишљање. Јер ако ми нисмо чврсти у томе ко смо,шта смо и чији смо ово је реална опција.

Подели на овим сајтовима

Девета страна а још нико Рускиње није поменуо!?! Не верујем 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...