Jump to content

Поделите са нама леп догађај који вам се данас догодио

Препоручена порука

Нека веста лепог ЖРУ Дневника члановâ форума :)

Изволите @АДМИНИСТРАТОР @атеиста @ГЛОБАЛНИ МОДЕРАТОР @Упознавање @Члан @Свештеник

Подели на овим сајтовима

Kad neće niko... ajd ja kao ja ću...
Malopre mi čovek, brat iz Crkve, jedan od onih što lako i rado iznalaze šta sve
u Bogosluženju nije 'po tipiku' i šta mu se ne svidja(va), poslao ... nešto što mu se svidelo (a i meni je):

Preblaga carice moja, nado moja, Bogorodice...utočište sirotana i zastupnice onih koji se potucaju,
radosti napaćenih i zaštitnice ojađenih. Vidiš nevolju moju, muku moju vidiš - pomozi mi nemoćome,
pobrini se za mene tuđinca. Znaš nanetu mi nepravdu,  izbavi me od nje po volji   svojoj.
Jer sem tebe druge pomoći nemam, ni drugog zastupništva, ni milostive utešiteljke.
Molim te, sačuvaj me i zaštiti me u sve vekove. Amin

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Кад већ @ana čarnojević помену књижицу, мени тј. мом мужу, осигуран преко мене, јуче стигла нова здравствена. На адресу. Фазон је што ја  нисам ни знала да ће стићи поштом. Пре око месец и по, одем на НБГ у РФЗЗО да предам за замену. Испред мене око седамдесеторо људи, ред се отего до улице. Ја само узмем признаницу, уплатим у пошти и вратим се. И све ме нешто мрзело да идем, да чекам два-три сата. И размишљала ,ајде следеће недеље. Кад оно... :)

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

On 5. 8. 2017. at 10:17, Vladan3 рече

Данас након архијерејске у селу надомак Јагодине.

Expand  

:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...