Jump to content

vildes

Упознавање
  • Број садржаја

    146
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

3 Пратилаца

О vildes

  • Рођендан 01/01/1900

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Интересовање :
    ništa.

Скорашњи посетиоци профила

17232 посетилаца

vildes's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

512

Форумска репутација

  1. pomaže bog. zašto na kani ne mogu da postavim profilnu fotografiju. a vidim da to nije slučaj samo kod mene. pola kane nema profilne fotografije. hvala.
  2. pomaže bog. imam problem. prilikom prijave sada na ovu novu verzuju kane dobijam obaveštenje da korisničko ime ili lozinka nisu tačni. apsolutno ništa nisam dirao i sa istim korisničkim imenom i lozinkom prijavljivao sam se na staroj verziji bez ikakvih problema. ne uspevam ni lozinku da promenim... moje korisničko ime je "vildes". nadam se da je problem rešiv. želim puno uspeha u radu sa novom verzijom. hvala.
  3. ima li ko da mi objasni zašto na novu kanu ne mogu da se prijavim starim korisničkim imenom i lozinkom... ništa nisam menjao... a sad neće... hvala puno.

    1. Поуке.орг инфо

      Поуке.орг инфо

      мора потпуно нови налог

  4. :navijanje: molim za malu pomoć. zanima me dali postoji molitva za sticanje mudrosti. hrišćanske mudrosti. ako neko zna kakvu molitvu neka mi je preporuči. nek mi je ostavi na zidu ili nek mi ostavi link. hvala braćo i sestre.

    1. Show previous comments  1 more
    2. Драгана Милошевић

      Драгана Милошевић

      Царе небески и Оче наш

    3. Натан

      Натан

      А можеш и својим речима.

    4. Дијана.

      Дијана.

      Akatist Bogomajci Pribavljenie uma (Ozarenje uma). Inače se njoj moli za sve vezano za um, mada, vjerujem da je logično, i molitve Sv.Duhu

  5. neće niko propasti... treba samo ići korak po korak... ništa brzopleto... žene kapiraju stvari. nisu glupe... dosta je do mušlarca i do toga dali ume da joj objasni svoju trenutnu situaciju...
  6. treba prvo definisati taj poduhvat oženiti se- udati se. to je jedna od najsloženijih akcija koju neko preduzima. to je toliko teško da je gotovo i nemoguće. čoveku je jasan tek neki procenat te celokupne priče a ostalo, kao kod mene naprimer, sve je obavijeno velom tajne. ništa ne može da se ubrza. dobar je klub. ne znam šta tu treba menjati... svet je prodro u sve nas... niko više nije hrišćanin. i to je gotovo nemoguće. treba se boriti na indivulnom planu. a i neuspeh treba uzeti kao realnu situaciju. kažem još jednom- brak je možda najkopleksniji poduhvat. samo to želim da istaknem. jako je teško naći partnera. to je realnost. ali svaki trud u tom pravcu pozdravljam pa i ovaj da se unapredi klub.
  7. Бог поштује нашу вољу, све што чиниш, чини зато што желиш, слободно, одговорно и са задовољством.

    Старац Порфирије Кавсокаливит.

  8. 30724784_2117129468572044_8225899450160878081_n.jpg

  9. Када наиђеш на некога ко се радо препире и противи истини и очевидности, одустани од препирке и попусти му будући да му jе ум окамењен. Јер, као што лоша вода упропашћује изврсна вина, тако и лоши разговори кваре људе чији живот и мишљење красе врлине.
    Свети Антоније Велики.

×
×
  • Креирај ново...