Jump to content

Шок на холандској телевизији: Банкар проговорио о елитном, ритуалном жртвовању деце!

Оцени ову тему

Кратос

Препоручена порука

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

I tvoj sa psovkama.

Ja ne psujem nisam više dete odavno.

I Hristos je govorio učenicima kad su bili lošeg duha idi od mene... Nije lepo psovati odrasti malo.

Rece covek koji me otera u PM pre samo jedne strane :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"Ни ми је јасно"... Сајт који ставља непроверене "СКАНДАЛОЗНЕ!" и "ШОКАНТНЕ!" тврдње у наслове, дакле бави се "кликбејтовањем", објави крајње сумњив чланак о томе како у Холандији банкари=илуминати=сатанисти жртвују децу како би се истренирали у психопате. И сад се неки људи љуте што се изражава сумња, јер може бити да је то истина.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Дидим рече

"Ни ми је јасно"... Сајт који ставља непроверене "СКАНДАЛОЗНЕ!" и "ШОКАНТНЕ!" тврдње у наслове, дакле бави се "кликбејтовањем", објави крајње сумњив чланак о томе како у Холандији банкари=илуминати=сатанисти жртвују децу како би се истренирали у психопате. И сад се неки људи љуте што се изражава сумња, јер може бити да је то истина.

Ok, svi smo izrazili sumnju da bankari za doručak jedu decu sa kečapom ali takođe smo izrazili verovatnoću da se bankari treniraju u nemilosrdne ubice, tako što će radi finansijske dobiti uništavati ekonomije, dovoditi do rata a ako tu ne vidiš žrtvovanja male dece ja onda izražavam sumnju u dobar uvid.

Mi smo ti koji su bankarima dali moć banke su centar moći umesto da budu servis koji će za svoje usluge dobijati zasluženu proviziju.

Dakle ništa dok ne vidimo da jedu decu sa kečapom za doručak onda nećemo ni verovati da ih zaista i žrtvuju.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ма свееее је лаж, ма маните молим вас. У Америци не постоји ФЕМА нити логори капацитета 5 мил.људи. Све су то теорије завере.

Ма лаж је и да је Сорош лош човек, ма баш је добар чикица и мноооого воли  Србе.

Језуити уопште никада нису ни постојали, само су још једна измишљотина доконих  теоретичара завере.

Сатанисти уоооопште не постоје , и ђав ђав је измишљен лик....и сав свет у добру лежи. Толико нам се само дешавају лепе ствари (и глобално )и на личном нивоу, и онај ко тврди супротно је  највећи лажов.

Банкари су наааајбољи људи на свету. Њихове камате нииикада никога нису заплакале  ни оштетиле, то су само   фине чикице које нимало не воле профит, него воле да помажу и усрећују људе. И мнооого им је драго када виде насмејана лица својих клијената....ма просто цветају од среће...

Деца уопште не нестају  нити им се дешавају лоше ствари, не постоји ни један новински чланак о нестанку неког детета. Поготову не нестају остављена деца , деца из установа. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Рапсоди рече

Ма свееее је лаж, ма маните молим вас. У Америци не постоји ФЕМА нити логори капацитета 5 мил.људи. Све су то теорије завере.

Ма лаж је и да је Сорош лош човек, ма баш је добар чикица и мноооого воли  Србе.

...

И сад је она уводна сензационалистичка будалаштина истина јер умеш да се служиш сарказмом, не разумем? ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ok, svi smo izrazili sumnju da bankari za doručak jedu decu sa kečapom ali takođe smo izrazili verovatnoću da se bankari treniraju u nemilosrdne ubice, tako što će radi finansijske dobiti uništavati ekonomije, dovoditi do rata a ako tu ne vidiš žrtvovanja male dece ja onda izražavam sumnju u dobar uvid.

Mi smo ti koji su bankarima dali moć banke su centar moći umesto da budu servis koji će za svoje usluge dobijati zasluženu proviziju.

Dakle ništa dok ne vidimo da jedu decu sa kečapom za doručak onda nećemo ni verovati da ih zaista i žrtvuju.

ВСБ, нагласак оног текста је управо на ритуалном сатанистичком убијању деце које врше банкари. Није нагласак на њиховој немилосрдности, него на томе да су илуминати=сатанисти=децеубице.

Наша будућа кума је високи менаџер у Сосијете Женерал. Удата верујућа хришћанка и велики добротвор, јер зарађује много. Али гарант ме је заварала, не би она била банкар да је поштена. Гарант и кад путује у иностранство, иде тамо да коље децу на станаском олтару, јер колико видим то у Европи може да прође као добар дан јер илуминати=сатанасти контролишу државу и полицију, једино не контролишу сензационалистичке медије који су стуб истине.

(Можда је зато и Драган Ј. Вучићевић добио она црквена одликовања? :))))

Подели на овим сајтовима

Претпостављам да под банкари, не спадају менаџери, шалтеруше, кафе куварице. Него сам и гро самог врха. Банке су зло, само што мислим да примеса не треба да буде на банкама, него људима који их воде, а то су свакако илуминати, масони и остало.

Имао сам скоро прилику да причам са једним човеком коме је најбољи пријатељ у масонерији и знам шта се одвија на тим нижим ступњевима масонерије, па могу мислити шта је на вишим или највишим, сад да ли заиста неко жртвује на тај начин децу, пошто деца се свакако жртвују измишљеним ратовима, бомбардовањима...шта Милица Ракић није жртвована? 

Све у свему да моћници који држе банке, руководе државама и покушавају светом јесу једно велико зло у то сам сигуран.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ја их капирам као бескрупуложне ликове спремне на све зарад позиције на којој су, па између осталог и на ритуална жртвовања.Што се овог лика тиче, немам апсолутно никаквих доказа ни да му верујем ни да не верујем, али судећи по начину на који износи причу, реакцијама и ,,говору тела" рекао бих да не лаже. Или је глумац за оскара. Ја сам одлучио да му верујем.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Дидим рече

...то у Европи може да прође као добар дан...

Без да офујем тему, али у Европи свашта пролази. Харадинај на пример.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Дидим рече
1 hour ago, Давор73 рече

Ја сам одлучио да му верујем.

сад се неки људи љуте што се изражава сумња, јер може бити да је то истина.

Hm... ok je ne vjerovati ili vjerovati u vjerodostojnost uvodnog clanka. Ja licno nemam vremena da proucavam da li je istinit. Samo, nisam sklona da zatvaram oči pred realnošću, najmanje iz konformizma. Realnost svijeta kojeg poznajemo traži da se osvrnemo na pojavu, ne na konkretni uzorak priče.... Problem je sto takvi monstruozni obredi postoje. Ali i šire od toga. Bilo satanisticki obred, bilo bolesni pedofil, manijak, bilo ludi ideolog tipa fasizma... to je isto zlo koje uzima različite oblike. To je ono što nas treba da zanima, dotiče, pogađa. 

Inače, sve je samo prazna forumska priča i mlatimo jezikom i prstima da ubijemo vrijeme.

Подели на овим сајтовима

Свако ко има много пара жртвује децу. Није што ради дваеседам сати дневно, што је стално на точковима/крилима, што не зна за одморе, не примети кад му деца порасту, што воли свој посао и унапређује се и учи стално... Јок, жртвује децу и зато је успешан и пун пара.

Ономад је тако Мирољуб провалио и Ђоковића да је у канџама илумината. Нисмо чули шта он каже на овај чланак и видео?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не знам, не бих да контрирам али у задње време теме где се слажем и са поставком и са коментарима само ћутим, читам и аминујем, а само се јављам тамо где "имам примједби"... Нисам упућен, али ми се чини да су једнако неупућени и они који се глсно јављају и имају став, па зато не ћутим. Чак и ова премиса да је "општепознато" да се жртвују људи није ми дала мира, па сам пробао да изгуглам и чини ми се да се ритуална убиства у ЕУ и САД у последњих неколико деценија могу избројати на прсте и да су углавном везана за хришћанске и далекоисточне култове, док су за псеудо-сатанизам (кажем "псеудо-сатанизам" јер постоје и стварни регистровани сатанисти) везани злочини другог типа, попут сексуалних оргија и скрнављења гробова. Жртвовања деце су карактеристична за аутохтоне паганске култове црначке Африке. И сад мене интересује, али без варања и "трчања" на Гугл, ко је у задњих 20 година чуо вест у озбиљним медијима да је негде жртвовано дете у сатанистичком обреду? Знам да такви чланци редовно излазе у часописима тима Треће око или Зона сумрака, али да елиминишемо изворе у којима су од вести ред ванземаљаца, ред сакривене историје, ред фармако-мафије, па ред псеудо-православља? ne_shvata

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дидим рече

ко је у задњих 20 година чуо вест у озбиљним медијима да је негде жртвовано дете у сатанистичком обреду?

Ниси у току, сви озбиљни медији су њихови. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дидим рече

(кажем "псеудо-сатанизам" јер постоје и стварни регистровани сатанисти)

Stvarni satanisti su upravo ovi neregistrovani a pseudo baš ovi registrovani.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...