Jump to content

АЛАРМ ЗА РОДИТЕЉЕ И СВЕШТЕНСТВО: Министарство просвете наложило школама да спроведу програме сексуалног развраћивања деце!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 часа, Велизар рече

"Biti zaljubljena osoba, biti voljen i voditi ljubav je predivna stvar. Na koji način će se ostvariti seksualni odnos, stvar je želja, potreba i dogovora osoba koje vode ljubav."

А шта је овде лоше речено?

Пс. Иначе мислим да ово не треба неки профа да објашњава деци јер то она схвате и сама.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 51 минута, Lady Godiva рече

Пс. Иначе мислим да ово не треба неки профа да објашњава деци јер то она схвате и сама.

Pa, nece valjda dve osobe koje se vole da dobrovoljno odlucuju o groznoj telesnosti i sta im u tome prija? Potreban nam je udzbenik koji ce da nas pouci tradiciji i da jasno napise da se staramajka ima upitati za dozvolu ukoliko sin joj od cetres leta i snaha pozele leci zajedno.

Zapravo, bilo bi interesantno videti u formi udzbenika popisana "pravila" koja su nepisano zastupljena medj danasnjim zivljem.

Tipa:

Ostani u roditeljskom domu do kraja zivota.

Mati neka ti izabere zenu.

Neka drugi donose odluke u tvoje ime.

... (svaka dopuna je dobrodosla)

Naravno, savremenim jezikom i uz simpaticne ilustracije, kao oni jezivi novinski clanci iz polovine proslog veka. Prosto, suludu tradiciju valja negovati, pogotovu kada skripi i ostavlja duboke oziljke.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, drvce рече

Pa, nece valjda dve osobe koje se vole da dobrovoljno odlucuju o groznoj telesnosti i sta im u tome prija? Potreban nam je udzbenik koji ce da nas pouci tradiciji i da jasno napise da se staramajka ima upitati za dozvolu ukoliko sin joj od cetres leta i snaha pozele leci zajedno.

Један монах је са дивљењем причао како му је човек, који је фазон 40 година у браку и има четворо деце, рекао да своју супругу никада није видео скроз нагу. Мислим да би тиме могао да употпуниш ова правила. То је ипак највиши ниво чистоте душевно-телесне. Жена је изродила толику децу, а да вероватно никада није осетила грешно задовољство у процесу прављења исте. Има ли шта узвишеније?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

1 hour ago, Lady Godiva рече

E sad da jos razmislis zasto im to profa objasnjava ...

Da hriscani nisu toliko zastranili bilo bi im lose i to sto se u svemu tome brak i ne spominje, sve se to radi da bi se stvorilo jedno drustvo puno seksualnih izopacenosti, bluda, a kako kaze sv. vladika Nikolaj Velimirovic '' Od svih grehova blud je najizrazitiji i najpotpuniji satanizam… Blud je direktniji i najbliži put pomračenja uma. Blud je kao otrovni mikrob što celu dušu pretvara u trulež. ''

Govoriti takve stvari djeci,  za mene je ravno pedofiliji, inace prije nekoliko godina se pojavio nekakav prirucnik koji je isto trebao da udje u skole, a u njemu je izmedju ostalog pisalo da nema preporucene donje granice za stupanje u seksualne odnose i niz drugih nakaradnosti...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Lady Godiva рече

Један монах је са дивљењем причао како му је човек, који је фазон 40 година у браку и има четворо деце, рекао да своју супругу никада није видео скроз нагу. Мислим да би тиме могао да употпуниш ова правила. То је ипак највиши ниво чистоте душевно-телесне. Жена је изродила толику децу, а да вероватно никада није осетила грешно задовољство у процесу прављења исте. Има ли шта узвишеније?

Nagota je rajsko stanje,kad smo goli i nije nas sramota.Nema taj monah pojma.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sasa Vojvoda рече

Da hriscani nisu toliko zastranili bilo bi im lose i to sto se u svemu tome brak i ne spominje, sve se to radi da bi se stvorilo jedno drustvo puno seksualnih izopacenosti, bluda,

А што би се брак спомињао? Кажи ми молим те, изгледа да сам застранила па ме схватам где је разлика. Је ли сам "поступак" другачији да би се посебно објашњавао? 

И још ово.. По чему је веза двоје људи који се воле, уважавају, деле живот и постељу (да, чак и њу) али нису ступили у брак, блуд, а све то исто само у браку је свето, чисто и Богом благословено?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Lady Godiva рече

То је ипак највиши ниво чистоте душевно-телесне.

Ne, to je fetis.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Da zavolim pedera... pff, nece da moze, tako mi svetog Nikole! :)

Добро ти знаш о чему ја причам. Нико не мрзи човека као човека, већ насилну пропаганду  којом се велича грех и не  само велича  , већ се и намеће као пожељно понашање...да не причам по стоти пут о  феномену " Прозор Овертона "

пре 3 часа, cloudking рече

Kad bi svi homoseksualci napokon priznali sebi svoju seksualnu orijentaciju, homofobija bi nestala sa lica planete...

Нема ту никакве сексуалне орјентације, већ острашћености, великом  делом настале управо због  хомо агресивне пропаганде.

Значи.. ако ти је лакше по корацима...искорачаћу  за  тебе.

кораци

1. Острашћеност, из разно разних разлога (младост лудост, хоћу да пробам, пожељно понашање у одређеној групацији, услов ка пословном напредовању ) која прелази у навику, ако се једно време стално упражњава.... а познато је да  навика постаје друга природа . 
  2. Скидање као са хероина   ако себи признаш неке ствари и ако  започнеш борбу.
  3. Излечити је се много лакше него овисност о хероину.
  4. И да ремизирамо онако метафорично. Зашо, из разно разних разлога и нашо ђав ђава, и ђав ђав те држи  у стању  у ком јеси, а које није твоје природно стање. И лепо уз помоћ Бога, молитве, разговора и стварања нормалне  истинске хришћанске атмосфере вратиш се у нормалу и наставиш нормални живот . 
  • Волим 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Slusao sam nesto jednog teologa na radiju, pa posto ga mnogi mladi slusaju gde sada javno govori o onome sto prikazuje kao nesto prirodno, naglasio bih jednu ociglednu zamku u koju je i sam upecan, a koja je kao nova misao i  ucenje  postavljena pod plastom poboznosti, a glasi -  Homoseksualizam nije greh jer smo takvi rodjeni tj. Bog nas je takve stvorio, pa jelte, mozemo da zivimo to sto jesmo...

E, sad, to dalje otvara vrata za sve ostalo sto je poriv tzv. pale prirode... Tako da bih shodno tome, na primer ja, mogao sada  hladne glave, shodno iznetoj nauci, jel, mogao sebe da predam mojoj prirodi, a zasto da ne ("takvog me je Bog stvorio")- a u mojoj prirodi je, kao i u velikoj vecini muskaraca, poligamija (i ne osecamo da je to nesto neprirodno, ruzno, cak ni nemoralno, osim sto znam da to nije po Hristovoj tj. Bozjoj volji, te nije na spasenje). Imati vise zena i voleti ih, voleti vise zena istovremeno, jeste u prirodi mnogih muskaraca, od najranijeg detinjstva (jednostavno, takvi su rodjeni), i sta sad, treba li decu uciti - budi ono sto jesi, onakakv kakav si se rodio... varaj svoju devojku, to si ti, varaj i svoju buducu zakonitu zenu...

Velika je prevara smatrati se hriscaninom tj. hristonoscem, a slediti svoju prirodu,

svoju volju ne rukovoditi po Bozjoj volji, po 10 Bozjih zapovesti i Evandjelju,   jer  ,,nasa priroda"  nije ono kakvim nas je Bog stvorio (i stvara)...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Slusao sam nesto MILJANA TANICA na radiju, i naglasio bih jednu ociglednu zamku u koju je i sam upecan, a koja je kao nova misao i  ucenje  postavljena pod plastom poboznosti, a glasi -  Homoseksualizam nije greh jer smo takvi rodjeni tj. Bog nas je takve stvorio, pa jelte, mozemo da zivimo to sto jesmo...

E, sad, tu dalje otvara kapiju i za sve ostalo sto je poriv tzv. pale prirode... Sada bih, na primer ja,   hladne glave, shodno gore iznetoj nauci, mogao sebe da predam mojoj prirodi - a u mojoj prirodi je, kao i u velikoj vecini muskaraca, poligamija (jer ne osecamo da je to nesto neprirodno, ruzno, cak ni nemoralno). Imati vise zena i voleti ih, voleti vise zena istovremeno, je u prirodi mnogih muskaraca od najranijeg detinjstva (jednostavno, takvi su rodjeni), i sta sad, treba li ucenike uciti - budi ono sto jesi, onakakv kakav si se rodio, varaj svoju devojku, to si ti, varaj i svoju buducu zakonitu zenu...

Velika je prevara smatrati se hriscaninom tj. hristonoscem, a slediti svoju prirodu,

svoju volju ne rukovoditi po Bozjoj volji, 10 Bozjih zapovesti i Evandjelju,   jer  ,,nasa priroda"  nije ono kakvim nas je Bog stvorio...

:dobro:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Благовесник рече

i sta sad, treba li ucenike uciti - budi ono sto jesi, onakakv kakav si se rodio, varaj svoju devojku, to si ti, varaj i svoju buducu zakonitu zenu...

Ako ucenik kaze ucenici, ja sam takav, da li je tebi to ok, a ona kaze nemas frke, onda nek teraju kako im je volja, dva muza i devet zena, svima jasna situacija, svi pristali na to, mene pitali, ja rekao neka, preskocicu.

Problem je ako kaze svi ste sad obavezni na poligamiju. Ocigledno je problem i kada kazemo poligamija je zabranjena. Meni poligamija ne prija, pa je zato ni ne praktikujem, a na nju me niko ni ne sili.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

А што би се брак спомињао?

Zato što je po hrišćanstvu svaka sexulana aktivnost van braka greh bludničenja.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Кратос рече

Zato što je po hrišćanstvu svaka sexulana aktivnost van braka greh bludničenja.

И онда рецимо профа биологије који предаје о репродукцији, оплођењу јајне ћелије... треба да нагласи да је то дозвољено само у браку иначе је грех блуда.

Капираш ли да је то моралисање које нема везе са биологијом, већ искључиво са нашим ограничавањем исте?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

И онда рецимо профа биологије који предаје о репродукцији, оплођењу јајне ћелије... треба да нагласи да је то дозвољено само у браку иначе је грех блуда.

Капираш ли да је то моралисање које нема везе са биологијом, већ искључиво са нашим ограничавањем исте?

Ja ti samo kažem zašto jedan hrišćanin vidi potrebu o pominjanju braka pre svega kada je keksulanost u pitanju.Profa biologije nema takvu vizuru glede sexulanosti,on pokušava da je objasni i razume sa apekta biologije kao nauke i nema taj religiozni ugao gledanja na čoveka uopšte i njegova svojstva a jedan hrišćanin upravo odatle kreće.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Ono sto ovi sramni udzbenici rade jeste da sugerisu profesorima da se popnu na katedru i da se skidaju na sred casa, ako sam dobro razumeo povrsnu kritiku.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...