Jump to content

ЕРДОГАН ЋЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК ИЗВРШИТИ МУСЛИМАНСКИ НАМАЗ У СВЕТОЈ СОФИЈИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, елТорнеро рече

Боље је брата изударати него игнорисати, честитам ја бих одустао.:ok:

A ne on je otišao sad ću tebe.

Je li a ako neko od nas pravoslavaca pogreši pa se dere da erdogen ne valja i erdogen se strašno naljuti i napadne vojno rusiju, za koliko dana bi turska ostla bez vojske da ne može ni da priđe sopstvenoj granici?

Merkelova je predvidila da smo pravoslavci malo snažnijeg glasa pa se ipak ogradila i jasno rekla da Nemačka neće ratovati protiv rusije u slučaju napada turske na rusiju a tako su se izjasnile i ostale evropske zemlje i preglasale ameriku u Natu.?

Dakle?

Da ćutimoo ili da slobodno pričamo pa ako omanemo omanemo?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

erdogen se strašno naljuti i napadne vojno rusiju, za koliko dana bi turska ostla bez vojske da ne može ni da priđe sopstvenoj granici?

Не знам за колико дана, али границу више не би имала.

Подели на овим сајтовима

Не знам за колико дана, али границу више не би имала.

Pa to sada ne znam da li pravoslavci treba da ćute i odbrane to ili da pričamo slobodno toga ionako nikada neće biti vikali mi ustanički ili ne?

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Жељко рече

О Боже! Дај ми неки други свет у коме нема православних телетабиса!

А како објашњаваш ову рокачину америчку по Сирији у којој су погинули руски војици?

Мора и то да је Ердоган...

Imas li neki normalan izvor za to da su zaginuli Rusi? Ja pratim nekoliko odlicnih, i nijedan nije dao takvu vest, cak i za ono sto se tvrdilo da su neki sirijci nastradali nisam uspeo da nadjem neku sliku ili bilo kakvu jasnu potvrdu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa to sada ne znam da li pravoslavci treba da ćute i odbrane to ili da pričamo slobodno toga ionako nikada neće biti vikali mi ustanički ili ne?

Читај Тарабиће, ми треба да се спремимо за велики спектакл, у коме ћемо бити пасивни посматрачи.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

Imas li neki normalan izvor za to da su zaginuli Rusi?

Ja pratim nekoliko odlicnih, i nijedan nije dao takvu vest, cak i za ono sto se tvrdilo da su neki sirijci nastradali nisam uspeo da nadjem neku sliku ili bilo kakvu jasnu potvrdu.

Сви потврђују да нема страдалих Руса. Срећом.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, елТорнеро рече

Читај Тарабиће, ми треба да се спремимо за велики спектакл, у коме ћемо бити пасивни посматрачи.

Надам се да је пророчанство тачно и да једанпут испаднемо паметни:))

Подели на овим сајтовима

Baš volim kad mi neko najavljuje veliko svetsko zlo i stradanje i još mi kaže da ne brinemo mi jer ćemo biti samo posmatrači spektakla....

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

Baš volim kad mi neko najavljuje veliko svetsko zlo i stradanje i još mi kaže da ne brinemo mi jer ćemo biti samo posmatrači spektakla....

Slusaj, sa ili bez Tarabica, jednom bi bas moglo da nas zaobidje, nismo mi pretplaceni na ratove.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

И ја бих се шалио сада, али погледао сам данас снимке из Сирије како страдају деца, није баш за шалу. Није уопште шала ако буде великога рата.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Sad mirno ćutite i nemojte za nikoga da navijate jer zlo je neizbežno ali ćete vi biti samo mirni posmatrači.

I tako uzmeš kokice zavališ se u fotelju i po ceo dan nemo posmatraš svetsku svakodnevnicu....

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko u šta ne sumnja ovde?

U to da li će velikog rata biti?

Ili u to da ćemo mi eto nekim čudom biti pošteđeni?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

И ја бих се шалио сада, али погледао сам данас снимке из Сирије како страдају деца, није баш за шалу. Није уопште шала ако буде великога рата.

Не шалим се, не дај Боже, покушавам да следујем Авакуму, стихови његове песме су песма Срба, били, и биће до краја.

Ту, у стану испод мене, је једно детенце за које сам силно везан, па ја рођени мој плачем кад оно плаче, где је тек погани велики рат. Онда се тргнем и сетим ко сам, и где сам, о томе говорим.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...