Jump to content

ЕРДОГАН ЋЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК ИЗВРШИТИ МУСЛИМАНСКИ НАМАЗ У СВЕТОЈ СОФИЈИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Жељко рече

Ама ко вас шиша, само ви уживајте у својој незнавености

После ће неки други клинци да кукају на вас како сте били глупа генерација, као што садашње кукају на претходне

El to znaci da vise ne smemo da postavimo nijednu `vaku temu dok ne pitamu tvoju znavenost? :smeh1:

Ajde, ljubi ga brat, smiri zivce i bez brige. Mi pricamo opusteno, niko nije ni rek`o da znamo sve, da znamo - valjda ne bi ni pricali... :pivo:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Nego, vide li ti kako Erdo viri o`zgo sa ove slike? Nesto nije bas siguran ni on sta mi to ovde pricamo... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, obi-wan рече

El to znaci da vise ne smemo da postavimo nijednu `vaku temu dok ne pitamu tvoju znavenost? :smeh1:

Ajde, ljubi ga brat, smiri zivce i bez brige. Mi pricamo opusteno, niko nije ni rek`o da znamo sve, da znamo - valjda ne bi ni pricali... :pivo:

Nije isto pričati na temu i donositi sud kako je Erdogan gomno jer oće da klanja.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Жељко рече

Nije isto pričati na temu i donositi sud kako je Erdogan gomno jer oće da klanja.

Erm? Nije gomno? To mi je novina. Vazda sam mislio da su redovne siledzije koje ljube dupe prvom jacem sto im stane na crtu - gomna.

A ovde nije rec o tome dal ce da klanja, nego `de ce da klanja. Brat Aco postavio temu, i eto, mi malo pricali, ali nismo pogano pljuvali Erda nigde (osim ja sad malo posredno, al` ti se me izazvao, tako da je greota 50 % tvoja :smeh1:).

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, obi-wan рече

Erm? Nije gomno? To mi je novina. Vazda sam mislio da su redovne siledzije koje ljube dupe prvom jacem sto im stane na crtu - gomna.

A ovde nije rec o tome dal ce da klanja, nego `de ce da klanja. Brat Aco postavio temu, i eto, mi malo pricali, ali nismo pogano pljuvali Erda nigde (osim ja sad malo posredno, al` ti se me izazvao, tako da je greota 50 % tvoja :smeh1:).

Ја сам од тебе начинио исламофоба и православног талобана који ће се крви напити Ердогану и његовој свити зато што су Грци добили кеш да Ердо мало клања.

Ако, ако.

Погледај претходне коментаре ипак детаљније.

Мада, што се мене тиче нека окувају Амери и то ме заболе, ја сам и онако летаргичан.

Таман ће Руси да збришу Турке.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жељко рече

Ја сам од тебе начинио исламофоба и православног талобана који ће се крви напити Ердогану и његовој свити зато што су Грци добили кеш да Ердо мало клања.

Ако, ако.

Погледај претходне коментаре ипак детаљније.

Мада, што се мене тиче нека окувају Амери и то ме заболе, ја сам и онако летаргичан.

Насмеја ме Србине, Бог ти дао среће и здравља!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Eee, pa to nije dobro, moramo da nadjemo dugme da te vratimo da opet budes onaj stari... :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

Eee, pa to nije dobro, moramo da nadjemo dugme da te vratimo da opet budes onaj stari... :)

Тешко брате. Уморио сам се од волке памети.

Сад само чекам думерм, ко велим можда нађем неког паметнијег оцебе тамо у оном свету, па да нешто чујем паметно.

Подели на овим сајтовима

Nego, nije posteno da zaboravimo neke najnovije Erdove reci, ne bi bilo sporCki.

Kad su onomad Holandjani (i jos neki drugi) zabranili Erdovim pulenima vrbovanje nekih Turaka tamo za glasanje po Turskoj (razlog je ocigledno bezbednost, kad se zna kakve karakondzule mogu da se okupe na takvim skupovima), siroma Erdo se nas`o uvredjen sto u tudjoj zemlji ne moze da radi sta `oce, pa ih je blago opomenuo na svoj uobicajen nacin...

...

Paznja!!! Slika na linku ima i deo 18+!!!

...

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9

Подели на овим сајтовима

Ne znam vredi li nečega, braniti skriveno Turke radi toga što se eto priželjkuje i sopstvena mogućnost da napravim versku državu.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ne znam ni koliko je vredno braniti to, da je Putin dobio najviše ustupaka od Erdogana.

Pa da li je to dovoljno? Je li ovaj u stanju da daje joše ustupaka? Ako nije u stanju, onda se suočavamo samo sa dva ishoda? Jedan neprihvatljiv bi bio da niko posle njega neće dati više od toga ili neko drugi može sigurno dati više od Erdogana. Ako može drugi zašto pomagati Erdogana?

Подели на овим сајтовима

Mislim ako bi Erdogan pravio još ustupaka, da li mu je za to dat neki rok datumskog karaktera ili ćemo i dalje biti samo fanatični vernici po tom pitanju?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Жељко рече

Јасно је да су Амери били наложили Ердогана да обори руски авион. Ердоган је касније схватио да то није била безазлена шала, а онда му се Путин нашао при руци кад су ови хтели да га пусте као Милошевића и Садама. Али се нашао са врелим кромпиром у рукама, избеглицама, терористи који га рокају како стигну, отворена сезона лова и на њега лично, издат од Џаватшоглуа (како ли се зваше) тако да због своје коже ин примис граби ка апсолутној власти, а не само зато што је мегаломан (а и јесте). И додај још уз то да му Демоклов путинасти мач виси над главом. Зато сада и ова реторика против Асада јер је помислио да Трамп може да крене у рушење Асада. Ту се грдно вара. Напад је био демонстрација мишића, ограничен и неће се наставити, али је зато у САД мнењу скинуо са себе етикету путинофила.

У сваком случају Ердоган не може мирно да спава, јер је чуо за ону: Жртвује га као Рус Бугарина, а то је исто и у случају Амера. Због тога гледа да се преко исламиста, а сам јесте искрени муслиман, учврсти на власти и да као султан се обезбеди колико-толико да му глава не падне. најтужнија ситуација је Курда, јер ми они личе на унијате које би ладно могли да жртвују и католици и ми.

Остаје да се види сада развој око Северне Кореје, јер оно искомплексирано свињче могу да изманипулишу па да се направе неки лудачки потези. Тај је психопата као наша Мира Марковић и те људе, иако си им непријатељ, можеш да их репрограмираш и постигнеш жељени циљ.      

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Zoran Đurović рече

Јасно је да су Амери били наложили Ердогана да обори руски авион. Ердоган је касније схватио да то није била безазлена шала, а онда му се Путин нашао при руци кад су ови хтели да га пусте као Милошевића и Садама.

A ameri glupi ispustili erdogana?

A rusi pomislili amerikanci glupi ispustili erdogana?

A erdogan slepa ulica jer sve što je dao ne vredi ničemu. Ko je zadovoljan sa Turskom? Niko.

I šta sad treba da opravdam erdogana što je izradio sve?

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

I šta sad treba da opravdam erdogana što je izradio sve?

Е, а сада, за неколико месеци хоће да прогласи референдум за европске интеграције. Јер после свега народ би рекао, не. А онда иде бомба од неколико милиона багалаца у Европу. И Европа се налази у ситуацији да каже Ердогану, примамо вас, немојте референдум.

Некако би се и прогутали бегалци, него би били изабрани и терористи, јер је Ердоган са њима имао слободну трговину неколико година, а пуштао их је и на Курде.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...