Jump to content

ЕРДОГАН ЋЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК ИЗВРШИТИ МУСЛИМАНСКИ НАМАЗ У СВЕТОЈ СОФИЈИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Zoran Đurović рече

Е, а сада, за неколико месеци хоће да прогласи референдум за европске интеграције. Јер после свега народ би рекао, не. А онда иде бомба од неколико милиона багалаца у Европу. И Европа се налази у ситуацији да каже Ердогану, примамо вас, немојте референдум.

Некако би се и прогутали бегалци, него би били изабрани и терористи, јер је Ердоган са њима имао слободну трговину неколико година, а пуштао их је и на Курде.  

Ili Rusija da čeka još neki avion i još nekog mrtvog ambasadora.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Zoran Đurović рече

Јасно је да су Амери били наложили Ердогана да обори руски авион. Ердоган је касније схватио да то није била безазлена шала, а онда му се Путин нашао при руци кад су ови хтели да га пусте као Милошевића и Садама.

Читај пажљивије шта сам писао.

Није Ердоган срушио руски авион него турска војска којом доминирају секуларисти и либераши који су под директном контролом Амера.

Управо због тога је Ердоган направио чистку у војске и поставио тамо себи одане људе да га војска не би обарала на захтев Амера.

До пре неколико је главни испит за војника у турској који се унапређује у неки високи војни чин и који преузима команду над неком војном јединицом био да испије по чашицу ракије са својим надређеним. То можда нама делује бзвз али у Турској која је подељена на секуларисте и исламисте није ни најмање.

Политички и идеолошки гледано секуларисти би требало да су ближи нама православцима и нашим интересима. Рационално гледано управо они су под контролом Амера и ако им ови нареде напад на Грчку биће извршен, или на Русију или на Сирију.

Путин има сарадњу са Ердоганом не зато што је исламиста и зато што би претворио цркве у џамије, већ зато што покушава да се одупре америчкој империји, заправо он сад и нема много опција.

Попе мислим да ни ти немаш појма, а тако сам се надао да ћу моћи макар с тобом реч двије прозборити.

Овде можете ваше православље оставити по страни, јер управо на њега пуцају они који вас ложе преко грчке агенције Ромфеа.

Али ок ти си у греческој церкви па ми је јасно да не мош баш грчиће кривљавати за колаборацију. Ди бре Грчићи колаборанти па то је само Вучић.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Pontifex Emeritus рече

ако је Ердоган две значајне цркве-музеја (Св. Софију у Никеји и Св. Софију у Трапезунту) поново предао мухамеданској заједници за молитвени простор, не видим зашто би Св. Софија у Цариграду остала поштеђена. уопште није питање да ли ће, него када ће.

https://radiosvetigora.wordpress.com/2012/07/24/црква-свете-софије-у-никеји-претворен/

http://www.pravmir.ru/svyataya-sofiya-sleduyushhaya-mechet-v-turcii/

Црно-бело или шарено питање је сад.

Подели на овим сајтовима

A evo vidimo koliko je erdogan napravio i očistio Tursku, pa uz sve muslimane verne verskoj državi smeta mu šaka liberala i domokrata....

A ameri sposobni samo tako da šačicom ljudi kontrolišu celu Tursku.

Ma gde bre erdogan kriv za avion...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече

Ne znam ni koliko je vredno braniti to, da je Putin dobio najviše ustupaka od Erdogana.

Класична српска бољка, навијаштво.

Шта се нас тиче и Ердоган и Турци и Путин.

Ми треба да гледамо своје интересе.

А наши су интереси вазда били да пропадну Турци. Да ли ће то бити због Амера или Руса свеједно је. 

Такође су наши интереси да не будемо корисне будале Америма, као осетљиви православци, због наводног Ердогановог клањања. Ако им смета нека га сами склоне а не да пикају православце на муслимане, јер на крају ми ћемо извући дебљи крај.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Тако је брате, још шест дана, па јаја.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Класична српска бољка, навијаштво.

Шта се нас тиче и Ердоган и Турци и Путин.

А наши су интереси вазда били да пропадну Турци. Да ли ће то бити због Амера или Руса свеједно је. 

Такође су наши интереси да не будемо корисне будале Америма, као осетљиви православци, због наводног Ердогановог клањања. Ако им смета нека га сами склоне а не да пикају православце на муслимане, јер на крају ми ћемо извући дебљи крај.

Ni moji ni Srpski ni Ruski interesi nisu da bilo kako pomognu formiranje verske države Turske.

Erdogan je koga počistio? Svoje ljude je počistio i podigao ne američke.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A evo vidimo koliko je erdogan napravio i očistio Tursku, pa uz sve muslimane verne verskoj državi smeta mu šaka liberala i domokrata....

A ameri sposobni samo tako da šačicom ljudi kontrolišu celu Tursku.

Ma gde bre erdogan kriv za avion...

Забавиште се похађа мнооого пре факултета.

Пробај прво тамо.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Забавиште се похађа мнооого пре факултета.

Пробај прво тамо.

Dobro kod nas već i u zabavištu uče da podržati versku državu nije baš najumniji potez.

Samo jako.

Подели на овим сајтовима

Povešću ja vas sa sobom jer je to jedino rešenje. Samo da nađem pogodnu planetu.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Povešću ja vas sa sobom jer je to jedino rešenje. Samo da nađem pogodnu planetu.

Мислиш да ћемо одатле боље видети, као са балкона, оно што следи?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...