Jump to content

ЕРДОГАН ЋЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК ИЗВРШИТИ МУСЛИМАНСКИ НАМАЗ У СВЕТОЈ СОФИЈИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Osim da lupe čvrge erdoganu što saradjuje sa saudi arabijom?

Ne ide to tako crno-belo, znaju Rusi koji se bave time bolje od nas ovde, nista ne brini...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ne ide to tako crno-belo, znaju Rusi koji se bave time bolje od nas ovde, nista ne brini...

Pa da nego što je to sve više i više tako da ni turci sami ne primete kad to nije tako crno belo. 

Lepo im je.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Volim_Sina_Bozjeg рече

Čuj meni se spočitava da li čitam sa razumevanjem ili ne... 

Ja sam napisao pitanje vredi li ikakva podrška erdoganu samo zato što budi u tebi iskru da će zasvetleti nova verska država na svetu.?

dakle vredi ili ne vredi nemoj sada neko da mi priča da je erdogan dobar da bi na kraju konstatovali da erdogan ništa i nikome ne valja?

Da li umeš da izađeš iz tih serbskih navijačkih kategorija, dobar, loš, zao.

Шта бе нас боли баш какав је он.

Ако ће Ердо да омогући стварање велике Србије онда је он добар. Ако то Амери да одраде онда су и они добри. Ако ће Путин то да закочи онда је он лош.

Тако треба гледати на ствари.

Овде је само ствар у томе да православци не треба да испадају корисне будале за америчке интересе дотеривања Ердогана у ред.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Milan Nikolic рече

Propovedaćemo ljudima svuda po galaksiji ako ih bude još negde osim na Zemlji. Napraviće se nova tehnika komunikacije, bez vremenskog ograničenja brzine svetlosti.

Молио бих те да наставиш да пишеш ако се сећаш оне пре теме нешто СФ о предвиђањима о будућности или сачини нову.

Имаш отличне идеје.

Мислим ови сад нови СФ филмови и серије су боринг јер само рециклирају старе идеје, нема нових а ти их имаш.

А ја више не могу да нађем нове идеје нигде.

Подели на овим сајтовима

Ej bre o čemu pričaš kakav erdo da odluči o tome da li čemo stvoriti veliku ili srbiju, pa ako mu kažemo da nije dobar mi tjemo da ga uvredimo jako i blokirat će nam veliku ili srbiju.?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa ne znam zaista da bi mogli ameri da budu toliko glupi da obore avion rusije eto iz čiste gimnastike

О Боже! Дај ми неки други свет у коме нема православних телетабиса!

А како објашњаваш ову рокачину америчку по Сирији у којој су погинули руски војици?

Мора и то да је Ердоган...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Овде је само ствар у томе да православци не треба да испадају корисне будале за америчке интересе дотеривања Ердогана у ред.

A pa valjda to svi očekuju od pravoslavaca pa bi mogli i da zarate turci sa rusima..... da da razumem bolje mi pravoslavci da ćutimo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

A pa valjda to svi očekuju od pravoslavaca pa bi mogli i da zarate turci sa rusima..... da da razumem bolje mi pravoslavci da ćutimo.

Најзад...

:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жељко рече

Сад могу да се одјавим с теме.

Боље је брата изударати него игнорисати, честитам ја бих одустао.:ok:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...