Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 сат, RYLAH рече Добро, ово је стварно безвезе. http://vukajlija.com/advokat/55250 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 1 hour ago, Muramasa рече Ja nemam veru, nego peđanski antiteizam. To je nepromenljivo. Како антитеизам када кажеш да би радо прихватио Сварога, Зевса или Одина да имаш некакав доказ да постоје? Или се твој антитеизам испољава само према Богу, овом нашем Једином, а не према тим измишљеним ликовима, пошто антиТеизам и јесте против постојања Бога, а не бајки? Ако је тако, да ли си ти онда свестан тога да само Столара сматраш Богом, а да су ти остали само суперхероји на које би волео да личиш по снази и моћи? пре 24 минута, Ненад Р. рече Да, ако је волим, свакако би, осим у случају да је припадник било какве сехте. Шта под појмом секта подразумеваш, псеудохришћансе или окултистичке секте? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 1 сат, Natasa. рече CigaNJska posla se ne odnose samo na Rome, primenljivo je i na Srbe. Zamisli sad da tebe neko posmatra kroz tu prizmu, imajuci u vidu da si Srpkinja, i da su ti roditelji, braca, sestre...takodje Srbi, logicno. Da li bi ti to bilo O.K. ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Управо сада, Лидија Миленковић рече Zamisli sad da tebe neko posmatra kroz tu prizmu, imajuci u vidu da si Srpkinja, i da su ti roditelji, braca, sestre...takodje Srbi, logicno. Da li bi ti to bilo O.K. ? Pfff, naravno da bi. Pa muž mi nekad zbog pisanija po forumu kaže da sam karaburmski ganci i zove me Šukrija. Nemam ja problem sa političkom (ne)korektnošću . Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 9 часа, Muramasa рече Ja sam antiteista za sve bogove. Ne verujem ni da jedan od njih postoji. Razlika je u tome sto bih hteo da budem kao Zevs ili Tor, a ne kao stolar. Zevsa su mlatili titani a i ovi drugi su bili slepci koje su smrtnici mogli da namagarce. A sa stolarom nije bilo zajebancije, to su osetili svi oni koji su ga upoznali. Zario je i palio u Starom i vaskrsavao u Novom zavetu. RYLAH, Лидија Миленковић, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 Kad sam bila dete, prikazivali su neku seriju o robovima. Mislim da se zvala " Koreni ". Secam se da sam plakala gledajuci stradanja robova, i rekla tati da cu, kad porastem, da se udam za crnca. Juanito, Lady Godiva and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 минута, grigorije22 рече Zevsa su mlatili titani a i ovi drugi su bili slepci koje su smrtnici mogli da namagarce. A sa stolarom nije bilo zajebancije, to su osetili svi oni koji su ga upoznali. Zario je i palio u Starom i vaskrsavao u Novom zavetu. Zevs je icepo titane.Al svi su oni boranija za Svaroga.On spava i svi bogovi postoje u njegovom snu.S njim i da oćeš ne mož se zebavaš. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 9 часа, Кратос рече Zevs je icepo titane.Al svi su oni boranija za Svaroga.On spava i svi bogovi postoje u njegovom snu.S njim i da oćeš ne mož se zebavaš. Jedan od nji je prvo iscepo njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 9 часа, Muramasa рече Zeva je ojacao i naucio da ispaljuje munje, a onda je razbio titane i bacio ih u Zemljino jezgro. Nema nista lose kad se pobiju bogovi priblizne moci i onda raznesu sve oko sebe, kao kolateralna steta. Stolara su razapeli obicni smrtnici. Pustio ih. A to sto je vaskrsao nikem nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 часа, Lady Godiva рече Ајде овако... Ожениш се Хрватицом, идеш код њених на летовање, они долазе код тебе на славу (снајка Хрватица је умесила колач). У почетку би ти било чудно, јер си велики родољуб (у реалности скоро па етнички шовиниста), али би убрзо видео да су и они обични људи, немају репић и рогове. Њен ћале прати премијер лигу и цирка пиво. Њена мама је грозна жентурача, као и свака српска ташта... Али ако се држиш онога да Хрвати мрзе нас, ми мрзимо њих, да не треба да комуницирамо, сарађујемо, кроз њихову државу ни да прођемо... Онда нећеш имати прилику да промениш мишљење, да схватиш да је глупо мрзети било кога, а поготово људе који причају исти језик, моле се истом Богу, живе тик до нас. Или ако ти све то није доста.. ако ожениш Хрватицу пола фамилије ће јој стрефити срчка када ти роди дете и крсти га у СПЦ као Србољуба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 2 часа, Paradoksologija рече I znam jednu devojku koja se udala za Roma, lepog, pametnog, obrazovanog dečka. I najveći problem bila im je osuda okoline, posebno njene familije. Zato su se odselili, sada fino žive u Rimu. Smart girl. Get married to a Rom and go to Rome. Paradoksologija, Natasa., Ћириличар and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 20 минута, Juanito рече Smart girl. Get married to a Rom and go to Rome. Tamo će da se blenduje u sredinu http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 19 минута, Juanito рече Smart girl. Get married to a Rom and go to Rome. Preko Roma do Rome, i sada je za familiju u romingu. RYLAH, Juanito and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 1 hour ago, Лидија Миленковић рече Kad sam bila dete, prikazivali su neku seriju o robovima. Mislim da se zvala " Koreni ". Secam se da sam plakala gledajuci stradanja robova, i rekla tati da cu, kad porastem, da se udam za crnca. RYLAH, Paradoksologija and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 29, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2017 пре 3 минута, Juanito рече Tamo, negde, krajem avgusta, upravo, tako izgleda. Onda mi je najlepsi. Juanito, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука