Jump to content

Зоран Ђуровић: SAŠA KNEŽEVIĆ: DINOSAURI I LJUDI – JESU LI ONI ŽIVELI U ISTO DOBA?

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 12 минута, Avocado рече

Potpuno identičan "argument" možeš da iskoristiš za monahe i monahinje...

Не. Прво се односи да је у питању природна појава, а друго је лични одабир. Уколико је и прво лични одабир, онда да, али тиме укидаш да је природно.

• Волим 1

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Augustinus рече

Широко питање. Ово је био један пластичан пример једног логичног низа, у односу на слободу и границу.... 

MA znam ja da si ti učinio sve i da si nadasve razgledan i dobronameran ali ti govorim koje karte drži klaudić u rukama i da su to njemu dobro podeljene karte i to od nas samih.

Dakle na nama je da pazimo kad delimo, pogotovo ako igramo više nego otvoreno i srcem. (mislim na SPC (nas))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Augustinus рече

Не. Прво се односи да је у питању природна појава, а друго је лични одабир. Уколико је и прво лични одабир, онда да, али тиме укидаш да је природно.

Izvini, nisam skontao... ja sam mislio da ti pokušavaš da demonstriraš da je homoseksualnost inače loša... a zapravo si hteo da demonstriraš da je loša samo u slučaju da su svi ljudi homoseksualci... :dobro:

Čisto iz radoznalosti: od kad su "lični odabir" i "prirodna pojava" suprotni pojmovi tj. od kad su uopšte na istoj ravni?

(P.S. bez obzira na to da li pričamo o ličnom odabiru ili prirodnoj pojavi, onaj argument možeš da iskoristiš za monahe i monahinje... i biće podjednako glup kao i u odnosu na homoseksualce... tačnije možeš da ga iskoristiš za šta god hoćeš... kad bismo svi bili obućari, pomrli bismo od gladi... srećom pa svi nismo ni obućari ni monasi ni homoseksualci... srećom ima nas raznih...)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Augustinus рече

Pa sam mislim da te advokato drži u šaci.

Razlika je ustvari u propagiranju neplodotvornog života a ne toliko odabir ili priroda.

Monaštvo za razliku od homoseksualizma ne propagira taj način života, već se šta više govori da monah ne može biti baš svako ko to samo eto tako hoće, te da je to put koji je posut i trpljenjem i požrtvovanjem čak i nekom vrstom svesne žrtve, te da mladi pripaze i dobro razmisle da li je to baš za njih ili nije itd...

Dok je homoseksualizam ne vezano za prirodu, ustvari propagiranje jednog takvog života sa sve pratećim materijalom koji ide uz to.

Dok je homoseksualnost nešto sasvim treće i ne bi više u ovom veku trebalo da pravimo takve ne baš promišljeno brkanje frogs and grendmaders.

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Lady Godiva рече

Ал је теби забавно. Убише се људи објашњавајићи ти оно што већ знаш (вероватно боље од већине).

who are you?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Augustinus рече

Ајд овако. Замисли да су први људи сви били хомосексуалци? Жене са женама, мушкарци са мушкарцима! После 100 година од њихове ''еволуције'', пошто нико више не настаје на такав начин, колико би се нових људи родило!? Бројно стање: 0 . Зашто? Однос није плодотворан!!! Ако постоји еволуција, не би ни требали да се плашимо рађања, па неки мајмун или амеба ће већ да еволуира у човека и бројно стање поправљено, тако да више и не морамо да размишљамо ко са ким, где и кад....

Sva sreca pa se hmoseksualost javlja tek kod 10% populacije  i taj broj se sudeci po statistikama ne menja.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Sva sreca pa se hmoseksualost javlja tek kod 10% populacije  i taj broj se sudeci po statistikama ne menja.

5 i u padu ti je . :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

tek 150 poruka a vec znas previse... :cheesy3:

Dvoje su se tako smuvali...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Izvini, nisam skontao... ja sam mislio da ti pokušavaš da demonstriraš da je homoseksualnost inače loša... a zapravo si hteo da demonstriraš da je loša samo u slučaju da su svi ljudi homoseksualci... :dobro:

Čisto iz radoznalosti: od kad su "lični odabir" i "prirodna pojava" suprotni pojmovi tj. od kad su uopšte na istoj ravni?

Кад поставиш питање на пластичан начин, добијеш и пластичан одговор...  Како кажу апостоли за Христово страдање, што је за јудеје саблазан, за јелине је лудост... Зависи из ког угла посматраш....

Caelum a non celando, quia apertum est.

http://www.pravoslavniistocnik.net/

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Drugari, ne mogu vise da igram ovu simultanku... a mitke me nesto cima na telefon... do ujutru!

Pozdravi bata Mitketa i kaži mu da malo opusti ruku sledeći put kad daje paketić,pozovi se na Božić :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Kratos рече

Pozdravi bata Mitketa i kaži mu da malo opusti ruku sledeći put kad daje paketić,pozovi se na Božić :))

Mitke kad naplati nek prospe pola, da nam se klaudić ne veže za materijalno a žive reči utehe na tom putu tjemo mu i dalje pružati :))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...