Jump to content

Зоран Ђуровић: Креационизам свештеника Георгија Максимова

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

пре 7 минута, Zoran Đurović рече

По неким питањима сам другачије мислио некада, али то овде није случај. Дакле, ја не говорим нигде и никада озбиљно да има секса у есхатону.

Знате како, ја трпим дрскост од било кога. Зато је можда боље да ускоро усмено разговарамо.

Даће Бог да видимо шта ћете одговорити. Макар ћете се, надам се, суздржати од овога до сада.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, kopitar рече

Vjerovali su i da je Zemlja ravna ploča.

Nije to uopste u istoj ravni. Pitanje Zemlje kao ravne ploce je cisto naucno pitanje. Pitanje raja i stanja u njemu se daje kroz Bozansko otkrovenje.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ако је неко уложио толико труда да чита смирено саговорника, мислим да сам ја. Баш због тога желим да се ово са о.Зораном расправи без ,,пу зека из далека''.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, grigorije22 рече

To je u suprotnosti sa ucenjem Svetih otaca. Svi Sveti oci su odreda verovali da je Eden zaista postojao na Zemlji, i da u njemu nije bilo smrti kao sto nece da bude ni u Eshatonu.

Није тачно. Чак ни оно што напишем немате стрпљења да прочитате. А ово су класичне испале "Сви Свети Оци". То може да каже само неко ко не чита Оце. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Zoran Đurović рече

Није тачно. Чак ни оно што напишем немате стрпљења да прочитате. А ово су класичне испале "Сви Свети Оци". То може да каже само неко ко не чита Оце. 

Eto sad sam izazvao avu protiv sebe. Bolje da se na vreme povucem. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Не вреди кад је мач стално забијен у камен. О.Зоран је само брзоплет и у веома тешким исушењима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, grigorije22 рече

Eto sad sam izazvao avu protiv sebe. Bolje da se na vreme povucem. :smeh1:

Паметно::::)))))))))

На оно друго, Прем 2, 12, ћу ти одговорити ваљда сутра. Почео сам да гледам неки акциони филм. Захваљујући тим филмовима могу да вас сварим:))))) 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, grigorije22 рече

Nije to uopste u istoj ravni. Pitanje Zemlje kao ravne ploce je cisto naucno pitanje. Pitanje raja i stanja u njemu se daje kroz Bozansko otkrovenje.

Teologija je nauka . Oci nisu telepatijom dobivali objave , već mukotrpnim radom. 

Подели на овим сајтовима

О.Зоране, то што ви укупно говорите значи да ви одпочетка немате појма о Богу. То је главни проблем. Врло, чак ужасно слично, поступате као Мирољуб Петровић. Само вам скрећем пажњу.

У реду да сте врло млади. А можда и јесте. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Milan Nikolic рече

О.Зоране, то што ви укупно говорите значи да ви одпочетка немате појма о Богу.

Е, ово могу да ти потпишем! Напокон си нешто смислено рекао. 

Подели на овим сајтовима

Биће и питања. Шта је све значило што сте рекли.

Не бих сада да цитирам ваше постове, биће прилике.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Milan Nikolic рече

Уверавам вас да нема разога за узрујаност због могућности да смо потомци еволутивних облика. Једино што треба то је да личности Адама и Еве одвојимо од класичне еволуције, а то препустите другима ако нисте у могућности.

Хаха... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...