Jump to content

Churchpic - Све слике из Цркве на једном месту! (представљамо вам наш нови пројекат)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Драги пријатељи,

Представљамо вам један леп, занимљив, веома функционалан и лак за употребу - пројекат који је везан за црквене фотографије - Churchpic.com

logo.JPG

Верујемо да ће се свима заљубљеницима у лепу црквену фотографију допасти, а оно што је битно да се каже јесте да могу да се подижу велике фотке, да се коментаришу, лајкују, преносе кодовима на друге сајтове, праве албуми итд...

сајт је компатибилан са мобилним уређајима и таблетима

Добро дошли

ЛИНК: Churchpic.comCHURCHPIC.JPGSLIKE.JPG

Подели на овим сајтовима

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА

logo.JPG

Добродошли на сајт Churchpic, место свих фотографија из Цркве и о Цркви, место објективног и субјективног тренутка, место Цркве у објективу. Сајт је замишљен као путовање и упознавање кроз један трен, трен безвремен - фотографију. Позивамо вас да мозаиком фотографије спојимо све те тренутке. 

Фотографије се могу постављати у једну од понуђене 24 категорије. Ограничење по фотографији је 10 mb. Директни линкови за слике, BB code и html сличице. 

Коришћење овог сајта омогућено је свим члановима који поштују услове коришћења. 

Да бисте користили сајт Churchpic потребно је да се региструјете после чега можете да се пријавите. Такође, омогућена је брза регистрација преко Фејсбука. 

Није дозвољена промоција анти-црквених групација и радњи, нити активности које нарушавају учење, јединство и углед Православне Цркве. Није дозвољено постављати садржаје који нарушавају приватност осталих чланова, као и садржајe заштићенe ауторским правима или који подлежу кривичном и прекршајном закону. Није дозвољено постављање садржаја експлицитног карактера, садржаја који подстичу болести зависности, као ни садржаја који нарушавају људско достојанство. Није дозвољено кориштење сајта у сврху ширења било које нелегалне, незаконите радње, радње која за циљ има обману. Неовлашћено рекламирање и комерцијално деловање на сајту (путем коментара, препорука и сл), није дозвољено. Све фотографије и коментари који нису у складу са правилима коришћења биће уклоњени. 

Уколико видите садржај на сајту који није у складу са условима коришћења, молимо да га пријавите, пријава је анонимна. 

Уколико сматрате да је сајт, или било који његов сегмент, на било који начин повредио Ваша ауторска права, обавезујемо се да ће таква притужба бити размотрена у најкраћем могућем року, а спорни садржаји биће уклоњени одмах уколико се установи основаност притужбе. Сајт Churchpic поштује приватност података својих корисника и посетилаца, у складу са законом. Churchpic задржава право да укине или да ускрати могућност коришћења корисничког налога, без претходне најаве или/и објашњења. 

Приликом објављивања фотографија потребно је навести аутора фотографије и извор са којег је фотографија преузета. Уколико је аутор члан сајта, потребно је да наведе да је у питању ауторска фотографија. Због немогућности провере аутентичности аутора фотографије сајт Churchpic не може да одговара за веродостојност аутора фотографије као ни због евентуалног било каквог кршења ауторских права на фотографије. Сва одговорност за фотографије припада искључиво ауторима или онима који су је послали. У случају да приметите фотографију за коју знате да је заштићена ауторским правом или да је аутор фотографије погрешно потписан, молимо вас да нам пишете на mail [email protected] како би предузели неопходне кораке у исправљању грешке. 

Churchpic не постаје власник објављених фотографија, али задржава право коришћења фотографија у својим осталим програмима.

Подели на овим сајтовима

Живот у Цркви приказан мозаиком фотографија. Придружите се, додајте своје каменчиће 1f642.png

84_n.md.jpg

http://churchpic.com/image/PV09

Подели на овим сајтовима

У ком временском пеиоду добијам  мејл са упутством за активацију на Churchpic, с обзиром на то да активацијски линк траје 48 сати? Данас сам се регистровала. 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Мејл добијеш одмах, сада сам погледала, нема временског ограничења за активацију, барем не пише да има.

Подели на овим сајтовима

Vaš nalog je skoro spreman

Email je poslan na analaz****@gmail.com sa uputstvima za aktiviranje naloga. Aktivacijski link je valjan 48 sati.

Idi na naslovnu ili posalji ponovo aktivaciju. 

Тако каже. С тим што се не логујем преко фб.

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

@AnaLaz

Мени је био активацијски линк у непожељној пошти.Прегледај мало пошту, можда нађеш.

Подели на овим сајтовима

Ја сам добила одмах одговор -

We received a request to register the ХХХХХХ account at Churchpic.

To complete the process you must activate your account.

Alternatively you can copy and paste the URL into your browser: http://churchpic.com/account/activateХХХХХХХХХХХХХ

If you didn't intend this just ignore this message.
This request was made from IP: ХХХХХХХХХХ

This email was sent from Churchpic http://churchpic.com

----

Што каже Сања, можда је отишао лево-десно, погледај :)

Подели на овим сајтовима

On 11/27/2016 at 18:25, Dominika рече

Интересантан пројекат, мало личи на orthphoto.net

Личи, али је мало другачији систем, но поента нам је била да сакупимо фотографије са свих страна из свих цркава. Видећемо како ће се развијати, за сада је сасвим у реду.

verify_me.txt.txt

Подели на овим сајтовима

Чекајте, има нас који не знамо да сликамо, а волели би да дамо допринос пројекту.

Шта нам је чинити?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Драгана Милошевић рече

Шта нам је чинити?

Можете да постављате фотографије са различитих извора, уз навођење аутора (ако знате) и места одакле је фотографија преузета. Да обогатимо нашу фоторизницу :) Можете да правите тематске албуме, тако је чини ми се најпрегледније и најлакше.

Подели на овим сајтовима

On 26/11/2016 at 11:42, Поуке.орг инфо рече

Да бисте користили сајт Churchpic потребно је да се региструјете после чега можете да се пријавите. Такође, омогућена је брза регистрација преко Фејсбука. 

Немам фејсбук налог. Како се регистровати преко Твиттера. Тако да ево, све нудите само преко тога фејсбука...те да ли сте постали овисници истог. Неки бисмо желели да нам омогућите регистрацију преко Твиттера.

On 26/11/2016 at 11:42, Поуке.орг инфо рече

Није дозвољена промоција анти-црквених групација и радњи, нити активности које нарушавају учење, јединство и углед Православне Цркве.

Пројекат ми се  допао, тако да је из ове области, из различитих тематских радионица, нпр архитектура - манастира (architecture - monasteries) или reportage - other - Војска и Црква.

Желим вам пуно успеха у реализацији овог богоугодног пројекта.  Поздрав свима који су укључени у рад.

Поставила Александра Вукосављевић

Хиландар трпезарија

hilandar_trpezarija.jpg

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...