Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

On 17. 1. 2019. at 19:14, Bokisd рече

sta da radim, ko zna gde ce mi dusa,:D  ( eto, za Zokija smo jeretici i bezboznici (:smeh2:)...  ja sam citao nesto da je Hristos svojom dusom propovedao praocima u  mestu ada,.... mozda sam malo naivan...:D

Expand  

Ma to su neki jeretici pisali,bapno je iz eshatona sa vaznetim vaskrslim telom....jes da je tad bila subota,i da je još ležao u grobnici,al nema veze to mi priglupi ne mož da svatimo....:))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

On 17. 1. 2019. at 19:18, Heraklit рече

Ma to su neki jeretici pisali,bapno je iz eshatona sa vaznetim vaskrslim telom....jes da je tad bila subota,i da je još ležao u grobnici,al nema veze to mi priglupi ne mož da svatimo....:))

Expand  

zamisli, ....Isus je bio najveci platonicar....( :smeh1: )

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 19:22, Bokisd рече

Expand  

Како те није страх да богохулиш? Господ да те опомене...

Подели на овим сајтовима

Expand  

Mora da je i Petar bio,pošto on kaže da je duhom sišao do ada da oslobodi potopljene al šta zna Petar,verovatno su ga loše preveli platoničari....:stadaradim:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 19:28, Heraklit рече

Expand  

Mora da je i Petar bio,pošto on kaže da je duhom sišao do ada da oslobodi potopljene al šta zna Petar,verovatno su ga loše preveli platoničari....:stadaradim:

Expand  

( sigurno je prevod ... :D)

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 19:58, Bokisd рече

(peac...0122_tuk ..  :pivo: ..)

Expand  

Немој да лупеташ. Господ је жив, тако да немаш идеју на који начин може да ти дође до памети... На то сам те упозорио. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 20:06, Zoran Đurović рече

Немој да лупеташ. Господ је жив, тако да немаш идеју на који начин може да ти дође до памети... На то сам те упозорио. 

Expand  

pa, ako bas moram da objasnjavam,... naravno da je ziv, mislim, znamo ko je Bog,....kako se bese kaze, sa Ocem na nebu, sa razbojnikom u Raju, telom u Grobu, sa dusom u adu, ..

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 20:21, Bokisd рече

pa, ako bas moram da objasnjavam,... naravno da je ziv, mislim, znamo ko je Bog,....kako se bese kaze, sa Ocem na nebu, sa razbojnikom u Raju, telom u Grobu, sa dusom u adu, ..

Expand  

Kako sad telo u grobu a ne u i na nebu?Sti siguran da to baš se tako peva u Crkvi?0703_read Čudno,čak ima i jedno čitavo poglavlje u dogmatici o tome...:citac:

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 18:36, Zoran Đurović рече

Ми смо засновани, ипостазирани, како се вели у Јеврејима, на невидљивом. И то ти је онда сфера личног, где се Бог стидљиво скрива. Зато је крст пут који је изабрао да би у нама пробудио оно најбоље. И сачувао тиме наше слободе. Јер је лако "волети" неког ко ти даје средства за живот и уживање. Врлине су вера, нада и љубав, и то су ствари које захтевају ризик и нашу инвестицију.

Expand  

:whackado:girl_smiley.:whackado:girl_smiley.:whackado:girl_smiley.:whackado:girl_smiley.:whackado:girl_smiley.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

On 17. 1. 2019. at 19:18, Heraklit рече

Expand  

Где пише да је у суботу лежао у гробници?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...