Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 25 минута, kordun рече

nije lijepo tako javno da se castite, otac zoran je covijek vrlo otvorenog uma i jako je tesko naci ikakvu primjedbu  na ono o cemu on govori, zato ga ljudi i cijene, a da voli da provocira voli, to mu je glavni hobi, vi radite za njega a da niste  ni svjesni.

После се чуди откуд култ гуруа Аве Римског Зорана!:))12:smeha::))

Волим да провоцирам више него леба да једем!12:smeha: Да сам у неким другим временима, месо би ми цврчало, нож или метак бих попио, а овако су ме само онемогућили да зарађујем као поп. Тек од 1 годину имам неку мизерију која ми покрива само кирију за стан. Пре тога, 0! - Немам стан, плату, здравствено ни пензионо. Рекох једном у шали Владици Иринеју: Дајте ви те ваше искушенике и искушенице да проживе код нас месец-два па да онда оду да се жале на живот у манастиру! Видим бре те монахе, сви би да су као у неком хотелу! Дођи да живиш код мене 4 године без грејања и топле воде! Да идеш сам да купујеш све што ти треба и да теглиш на леђима! И онда ти се појави беспризорни лик, пун пара, и каже како си ти салонски теолог!?:0222_shocked: Но, теологије као ни квалитетног живота нема без жртвовања, без живљења реалног живота. Наравно, то није канон, па сада да и све владике присилимо да сами возе ауто или да сами себи кувају, пеглају као што је радио Кардинал Бергољо. Они би се погубили, а неки би отишли код психотерапеута а други би пожелели да се придруже Јеротићу као психотерапеуту, јер такав живот не треба живети!    

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

После се чуди откуд култ гуруа Аве Римског Зорана!:))12:smeha::))

Волим да провоцирам више него леба да једем!12:smeha: Да сам у неким другим временима, месо би ми цврчало, нож или метак бих попио, а овако су ме само онемогућили да зарађујем као поп. Тек од 1 годину имам неку мизерију која ми покрива само кирију за стан. Пре тога, 0! - Немам стан, плату, здравствено ни пензионо. Рекох једном у шали Владици Иринеју: Дајте ви те ваше искушенике и искушенице да проживе код нас месец-два па да онда оду да се жале на живот у манастиру! Видим бре те монахе, сви би да су као у неком хотелу! Дођи да живиш код мене 4 године без грејања и топле воде! Да идеш сам да купујеш све што ти треба и да теглиш на леђима! И онда ти се појави беспризорни лик, пун пара, и каже како си ти салонски теолог!?:0222_shocked: Но, теологије као ни квалитетног живота нема без жртвовања, без живљења реалног живота. Наравно, то није канон, па сада да и све владике присилимо да сами возе ауто или да сами себи кувају, пеглају као што је радио Кардинал Бергољо. Они би се погубили, а неки би отишли код психотерапеута а други би пожелели да се придруже Јеротићу као психотерапеуту, јер такав живот не треба живети!    

Један је писао за Светог Николаја Жичког да је салонски теолог. Неко је скупио позитивне и негативне изјаве о њему за време његовог живота.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, cloudking рече

Znaci mrzelo me da gledam video od 40 minuta ali sam uboo misem nasumice bas da idim o cemu pria i ubodem BAS  momenat kad gospdoin doktor kaze "Ja sam duboko ubedjen da su bilbijske cinjenice doslovne istine"

Tolko sam srecan sto sam iz jedne recenice uspeo da shvatim smisao i poentu celog videa i sad ne moram da ga gledam a znam  o cemu se radi... o budalastinama za dokone ljude od kojih godpodin doktor zaradjuje opasnu kintu btw...

PS: taj deo je na oko 12:45

Облачак, сада видиш да кад ја за нешто кажем да је јерес, не мислим у неком мрачњачком смислу, него у томе да је то душепогубна ствар. Како када би давао ракију од 40 гради беби од 2 месеца. Спржила би јој мозак. Тако су хипнотисали овог Терзина, и попа Горана, па они мисле "da su bilbijske cinjenice doslovne istine". Нису. И мене радује то што ти и Авокадо то примећујете, али видите и да ми, који смо не знам какави хришћани, потпуно другачије гледамо на Писма. Нисмо секта или јеретици. Библија није Куран како вам представљају ови несрећници. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Жика рече

Значи, онда ће мени требати доста да оздравим:D

То не значи да се предаш апстиненцији са твојом госпом. Што си грешио, гршио си. Сада памет у главу! 

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, grigorije22 рече

@Avocado   

Evo ti sad tvoja ugnjezdena herarhija. Nema, kraj, gotovo, the end, kanjec.

:D

Ovde je Dr Terzin baš potpuno prepustio reč Mr Tomislavu... cenim da bi Goranče mogao da održi stručnije predavanje sa ozbiljnijim argumentima...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Облачак, сада видиш да кад ја за нешто кажем да је јерес, не мислим у неком мрачњачком смислу, него у томе да је то душепогубна ствар. Како када би давао ракију од 40 гради беби од 2 месеца. Спржила би јој мозак. Тако су хипнотисали овог Терзина, и попа Горана, па они мисле "da su bilbijske cinjenice doslovne istine". Нису. И мене радује то што ти и Авокадо то примећујете, али видите и да ми, који смо не знам какави хришћани, потпуно другачије гледамо на Писма. Нисмо секта или јеретици. Библија није Куран како вам представљају ови несрећници. 

Сви нешто помињу тог Терзина мада никако да одгледам неки његов видео.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

:D Ovde je Dr Terzin baš potpuno prepustio reč Mr Tomislavu... cenim da bi Goranče mogao da održi stručnije predavanje sa ozbiljnijim argumentima... 

Видео сам доста видеа Терзина, јер сам то узео као покору за моје огромне грехе, али овај не бих гледао... Не обећава ми!:)))

А Горанче је вероватно отишао да се одмара, постао је превише нервозан... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

Сви нешто помињу тог Терзина мада никако да одгледам неки његов видео.

3 блудне радње из малдости биће ти опроштене гледањем само 1 видеа са Терзином!:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

А Горанче је вероватно отишао да се одмара, постао је превише нервозан... 

Чека да прође поноћ (пост) па да прогута хијене. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Haha trazis mi dokaz  o necemu sto se nije desilo? Ludji si od ovog gorana

То се за тебе није десило, само тако можеш да кажеш и онда је то твоја ствар

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Zoran Đurović рече

То не значи да се предаш апстиненцији са твојом госпом. Што си грешио, гршио си. Сада памет у главу! 

Нисам ожењен.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

3 блудне радње из малдости биће ти опроштене гледањем само 1 видеа са Терзином!:))

Још сам млад:D Имам 28 година.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...