Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Сад Горан показује право лице. Иначе, оно што пита за године сам му раније одговорио, можда пре годину дана, сада опет долази и исто пита.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Zoran Đurović рече

Сарањивао Влахе. Овде и са Румунцима служим, а по Власији ишао... Све знам:)))

еее, само још да научиш латине да киселе купус и сарму да мотају и владика да будеш :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

@Zoran Đurović

Приметио сам да у расправама с тобом људи покажу право лице. То се већ неколико пута дешавало, мада мислим да је Горан најгори случај.

Подели на овим сајтовима

Као што рекох, доста је било лажи овде. Неће више овде недоучени квази пастири да лажу народ. А овима што воле да слушају лажи морам рећи да жалим случај.

3%2Blions%2Bvs%2B25%2Bhyenas%2Bp2.gif&ke

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

@Zoran Đurović

Приметио сам да у расправама с тобом људи покажу право лице. То се већ неколико пута дешавало, мада мислим да је Горан најгори случај.

:smeh1::))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

еее, само још да научиш латине да киселе купус и сарму да мотају и владика да будеш :)

Грешна ми душа, али сам улетео у лудачки темпо па не стигох. Хоћу, оно су била супер питања. Има сада неки двоћошак, и то треба да урадим. Јурио сам се око једне цркве и католици ми је дали! Алилуја! Али сам родио мечку и ово заиста спада у чуда која завређују Житије! Међу самим католицима сам имао непријатеље који су говорили како сам српски шпијун који хоће да их подрије изнутра. 16 година сам трпео и на крају истерао ствар на чистац. Толико није ни праотац Јаков служио за Рахиљу и Лију! 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, о.Горан рече

Similis simili gaudet. Сличнос се сличном радује. Лажови се радују лажи, али стављена је тачка. Ствар је сређена овако:

75b58f0bd0c58ba85e735db3eb5937cf.gif

А ви сте овде лав? :unbelieveble:

:babuska:

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Нисмо ми поп Ћира и поп Спира него поп Горан и поп Зоран лажов. Јес` да се на неки начин римује, али разлика је велика. Једино што је клевета слична ...

Иначе, клауд, да је нека друга констелација ствари, тј. да се овде рашчистио коров на време, одавно би ти укапирао неке ствари, не би ти млатио овде.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Нисмо ми поп Ћира и поп Спира него поп Горан и поп Зоран лажов. Јес` да се на неки начин римује, али разлика је велика. Једино што је клевета слична ...

Иначе, клауд, да је нека друга констелација ствари, тј. да се овде рашчистио коров на време, одавно би ти укапирао неке ствари, не би ти млатио овде.

Cekaj rascistio bi se korov pa bi tek onda ja ukapirao neke stvari na forumu? Jao, dirnut sam sto mene ne smatras korovom.

Bez zezanja sad, ono skroz iskreno i realno- Teroija evolucije je madafaka zakoon!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, о.Горан рече

Понављам, одговорно тврдим да је о.Зоран јеретик, лажов, хијена и ништак. Са таквим лажљивцима не прљам руке, али ако скупи храброст да дође лепо ће се провести.

nije lijepo tako javno da se castite, otac zoran je covijek vrlo otvorenog uma i jako je tesko naci ikakvu primjedbu  na ono o cemu on govori, zato ga ljudi i cijene, a da voli da provocira voli, to mu je glavni hobi, vi radite za njega a da niste  ni svjesni.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Жика рече

@Zoran Đurović

Не шалим се ни најмање, мени је Бог дао дар егзорцизма. Биће у житију. И ту нема да се може тумачити кроз еволуцију или неке друге природне феномене. Ово што сам имао, то је 100% наднаравна сфера. Зато моја жена, која зна да галами на мене, упозорава друге да не улазе у сукоб са мном!:)) Видела свашта. Ове пак епизоде за Житије би и за Авокада биле доказ "да нечег има". А како су неки сведоци и данас живи, подвело би се под сумњу само ако би неко направио неки мој култ за живота који би доносио профит. А тога нема. Нема ни оне завере Наса-Ција-Илуминати-Ватикан-Масони, јер су ово једноставни људи.

Ја служим у цркви св. Марка Ефеског, преко мене се кипријанити приволеше јединству са Црквом, а најгори сам екумениста и издајник православне вере. И сви ови, као весели Горан, испливају на површину, мада је код њега у питању декомпензација крајњег типа. Онај Васијан покушава да дохвати руку или ногу која му се откинула па да је зашије наново и преко глупости, лажних и никаквих конаца гледа да се зашије. Овај пак поп живи шизофрено, јер мисли да ако имамо педера владика да је све допуштено, па може и он да живи грешно, а не види да га грех разара изнутра, да га је практично појео. И сада сам му ја крив. Неће бити да је тако. Ја ратујем против духова поднебесја, колико могу, и знам да сам им се дебело замерио, али им Господ још не даје да ми скину и главу. Демони постоје, то неки не верују или не примећују. Наравно, не треба бити опсесивно у тој причи, јер је то нездрава апокалиптичка атмосфера (пасоши, омрсио, лична карта, трансфузија...), али треба да знамо да смо као хришћани у отвореном рату против нечистих сила. Ја се са њима борим преко науке отаца и Писма, уметности и молитава. И не борим се против њих, него се молим Господу да будем са њиме, да он мисли о томе што је потребно, јер нисам ја тај који је победио свет, него Он! 

Поред океана отачког предања које имамо неко ми каже да узмем да пијем из баруштине Јелене Вајт? Тај се није ни дотакао воде отаца, иначе не би овако конвулзивно реаговао. Тај поп мора да иде на исповест и да му се читају молитве за егзорцизам. То делује. Не шалим се. Нити имам намере да вређам човека. Али није без разлога да ми га је Бог послао. Један други се покајао, али је још слаб. Почеле су очи да му се отварају. Ја га се сетим у молитвама. Али и он мора да се сети особа којима је нанео бол и да то није нешто олако, безвезе. Мора да тражи опроштај од особа о које се огрешио и да се одмах од њих удаљи. Јер не може да издржи у овом стању искушење близине. - Не говорим као видовита Ванга, него говорим о конкретним стварима и знам особе па сам мало посредовао. Иде то на добро, мада споро. Али има закон природе: Колико ти је требало да оболиш у греху, толико ти отприлике треба и да оздравиш. Само у ретким случајевима то време је скраћено.          

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, grigorije22 рече

@Avocado   

Evo ti sad tvoja ugnjezdena herarhija. Nema, kraj, gotovo, the end, kanjec.

Znaci mrzelo me da gledam video od 40 minuta ali sam uboo misem nasumice bas da idim o cemu pria i ubodem BAS  momenat kad gospdoin doktor kaze "Ja sam duboko ubedjen da su bilbijske cinjenice doslovne istine"

Tolko sam srecan sto sam iz jedne recenice uspeo da shvatim smisao i poentu celog videa i sad ne moram da ga gledam a znam  o cemu se radi... o budalastinama za dokone ljude od kojih godpodin doktor zaradjuje opasnu kintu btw...

PS: taj deo je na oko 12:45

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

. Али има закон природе: Колико ти је требало да оболиш у греху, толико ти отприлике треба и да оздравиш. Само у ретким случајевима то време је скраћено.          

Значи, онда ће мени требати доста да оздравим:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...