Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 3 минута, Кратос рече

Pročitaj ponovo jer očigledno nisi skapirao šta sam rekao...

Rekao bih da jesam...

Takođe, editovao sam poruku u međuvremenu dodavši nešto, izvinjavam se... nije bitno za ovo da li jesam nisam skapirao, nego čisto da ne propustiš...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 53 минута, Кратос рече

Čak i da jeste,Bog nije stvarao kroz ubijanje u tom slučaju jer je lav zajedno sa antilopom stvoren kao takav...a ne da ga je Bog kao neki nesposobnjaković stvarao 100-tinama hiljada godina kroz mutacije i i prirodno selektiranje(čitaj ubijanje)

Кратосе премудри, значи Бог их је створио као такве, да једу? Лав антилопу? 

Па како онда нема убијања (селектирања, како кажеш)? Како лав може да поједе антилопу, а да она остане жива и здрава и након што је поједе?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Кратосе премудри, значи Бог их је створио као такве, да једу? Лав антилопу? 

Па како онда нема убијања (селектирања, како кажеш)? Како лав може да поједе антилопу, а да она остане жива и здрава и након што је поједе?

Poenta je bila da Bog da bi stvorio antilopu ili lava ili bilo šta nije mora ništa i nikoga da ubija..

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Кратос рече

Ja nemam teoriju,al da nema prelaznih formi nema a moralo bi da ih ima s obzirom na sam proces...tako da mogu komotno da uživam u sitnim kolačima...:ani_biggrin:

Znam... nema ih isto kao što nema sitnih kolača...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Кратос рече

Pročitaj ponovo jer očigledno nisi skapirao šta sam rekao...

Aaa izvinjavam se... bio si u pravu... nisam skapirao... hteo si da kažeš da je Bog stvorio lava ZA ubijanje, a ne KROZ ubijanje, pošto je to nekako potpuno drugačije... jer ako ga nije stvorio onako kako ti zamišljaš da treba, onda je bez obzira na istovetnost "proizvoda" on nekakav nesposobnjaković zbog upotrebljenog načina "proizvodnje"...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Avocado рече

Znam... nema ih isto kao što nema sitnih kolača...

Sitni kolači su tu al prelaznu formu još niko ne vide...a polomiše se sve da ih nađu i izmlisle makar kako su i radili sa falsifikovanim fosilima...:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Avocado рече

Aaa izvinjavam se... bio si u pravu... nisam skapirao... hteo si da kažeš da je Bog stvorio lava ZA ubijanje, a ne KROZ ubijanje, pošto je to nekako potpuno drugačije... jer ako ga nije stvorio onako kako ti zamišljaš da treba, onda je bez obzira na istovetnost "proizvoda" on nekakav nesposobnjaković zbog upotrebljenog načina "proizvodnje"...

Пала смо природа. Створени смо добро. И нико никога није ручкио, нити вечерао, све је живело у хармонији и миру. И то је рајско стање (за неупућене :D ) а када смо радознали, па пали, онда и човек убија човека . Треба разграничити рајско стање, и пало стање....

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Tako je,ako je evolucija način,Bog je totalno nesposoban i beskrupulozan  stvaralac...

Подели на овим сајтовима

@Кратос 

Хајде, побиј ланац исхране. Пусти селекцију.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Razlika između kreatotalibana  i evulotalibana je samo u tome što se evulotalibani uvereniji u svoje  imaginacije...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драгана Милошевић рече

@Кратос 

Хајде, побиј ланац исхране. Пусти селекцију.

Lanac ishrane nije nikakav dokaz za evoluciju tako da ni nema potrebe to pobijati.Prelazna forma bi bila dokaz,al nje nema,osim u glavama evulotalibana...tj kako mali Perica zamišlja da nastaju vrste...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Драгана Милошевић рече

Хајде, побиј ланац исхране

Зашто да било кога побије? Па човек је биће створено за љубав:)

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Problem je kad hoćeš da pričaš o evoluciji kitova i delfina, a nisi svestan da oni nisu ribe.

Мајке ми, ја сам мислио да се они зајебавају кад китове називају рибама... Као кад би људе назвао гмизавцима...:))

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Кратос рече

Bog je totalno nesposoban i beskrupulozan  stvaralac...

Да те питам, када је под анастезијом извадио ребро Адаму да ли је исто био Бог неспособњаковић? Ако је морао да окрњи човека да би му створио жену? Ел није могао лепо да остави Адама с ребрима на броју и начини је другом методом?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...