Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

I presmešno je da se prozivaju krecionisti da veruju u neki ćiribu ćiriba a ovi drugi veruju u udar groma u praiskonsku hemijsku juhu i nastade ćelija...iza ovog prvog barem stoji neki Bog iza ovog drugog totalno odsutvo razuma o čemu i svedoči ova slika,to je taj mozak...

211313.png

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Ведран* рече

Да те питам, када је под анастезијом извадио ребро Адаму да ли је исто био Бог неспособњаковић? Ако је морао да окрњи човека да би му створио жену? Ел није могао лепо да остави Адама с ребрима на броју и начини је другом методом?

Е није могао на други начин, ионако не можемо да живимо од феменисткиња. Мора да се зна ко коси, а ко воду носи. :D 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ведран* рече

Да те питам, када је под анастезијом извадио ребро Адаму да ли је исто био Бог неспособњаковић? Ако је морао да окрњи човека да би му створио жену? Ел није могао лепо да остави Адама с ребрима на броју и начини је другом методом?

Nije nikoga ubijao.Al ako mu je trebalo miijarde godina i gomila ubijanja da bi stvorio biće po svom liku,on je totalno nesposoban...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@Кратос 

Глупо је до даске да инсистираш на неспособности Бога. 

Лав мора да једе, зец исто, па и теби треба храна и узимаш и биљке и животиње.

Ајде ми докажи колико су први дани трајали.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драгана Милошевић рече

@Кратос 

Лав мора да једе, зец исто, па и теби треба храна и узимаш и биљке и животиње.

Ајде ми докажи колико су први дани трајали.

Aj ti meni dokaži koliko je trajala evolucija od jedne ćelije do prvog višećelijskog organizma?Neću te mučim da mi opisuješ čitav lanac od ćelije do čoveka...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Problem je kad hoćeš da pričaš o evoluciji kitova i delfina, a nisi svestan da oni nisu ribe

Када сам рекао да су китови рибе и ако јесам погрешио сам.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Кратос рече

Nije nikoga ubijao.Al ako mu je trebalo miijarde godina i gomila ubijanja da bi stvorio biće po svom liku,on je totalno nesposoban...

Мени се чини да ти ниси ни свестан да хулиш на Крст Христов. 

Теби (и свакоме) је потребно да умреш да би (евентуално!) био створен по лику Божијем. Неспособан Бог?

Христос умре на крсту. Неспособан Бог?

Невино дете умре у агонији од рака и остави родитеље у очајању. Неспособан Бог?

Бог пусти Адама и Еву да кушају од забрањеног. Неспособан Бог?

Богу требало шест дана (или милијарду година) да створи свет. Неспособан Бог?

итд.

Неспособан Кратос.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Драгана Милошевић рече

Да ниси Админ лајковао бих ти. :))

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Кратос рече

a sto je bogu milo da lav svoju zrtvu ubija tako sto je komada zivu dok ona u agoniji ispusta poslednje uzdahe svog zivota gubeci svest zbog nepodnosljivog bola a nije mu milo da "stvara kroz smrt"?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Takođe, ne radi se o ušnim školjkama, nego o kostima koje se nalaze unutar uha

Чим је проблем у костима значи да је и у ушним шкољкама и у бубним опнама... много тога је у питању...цео организам у стари а не само кости

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ведран* рече

Мени се чини да ти ниси ни свестан да хулиш на Крст Христов. 

Теби (и свакоме) је потребно да умреш да би (евентуално!) био створен по лику Божијем. Неспособан Бог?

Христос умре на крсту. Неспособан Бог?

Невино дете умре у агонији од рака и остави родитеље у очајању. Неспособан Бог?

Бог пусти Адама и Еву да кушају од забрањеног. Неспособан Бог?

Богу требало шест дана (или милијарду година) да створи свет. Неспособан Бог?

итд.

Неспособан Кратос.

Ne,lepo piše On reče i postade...nije se mučio siroma milijardama godina ...Lik Božiji je postojao i pre Hrista kao ovaploćenog Logosa,i on veze s telom nema i ti to dobro znaš Bobo...

Hristos umre na Krstu jer primi grehe naše,ne lupetaj ko lonče niz stepenice.I lepo ti piše da Bog izabra ludost da posrami ove pametne,popu evulotalibana i naukoidolatra...

Božija sposbnost nema veze s time,već slobodna volja Praroditelja..

To je stvar njegovog izbora,može i za 6 sec,za 1 piko nano,ili ni za toliko,samo reče i puf sve uđe u Postojanje i onda tvoj mozgić kaže to je nemoguće..i onda kreće da formira Boga prema svojim nesposbnostima...

Kratos traži dokaze za evoluciju..a njih nema pa nema,samo gomila spekulacija,nagađnja,crteža i falsifikata...znači dakle nesposbna nauka koju ste pretvorili u idola i bespogovrno verujete svavkavim budalaštinama samo se na početku teksta stavi naučnici su rekli...:))

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Кратос рече

Као што је неспособа данас па пушта да лафови ждеру јадне антилопице!:)) 

Намеће ми се питање: Да ли си ти приглуп зато што ти Бог није могао направити бољи мозак или што су те зезнули Адам и Ева?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

a sto je bogu milo da lav svoju zrtvu ubija tako sto je komada zivu dok ona u agoniji ispusta poslednje uzdahe svog zivota gubeci svest zbog nepodnosljivog bola a nije mu milo da "stvara kroz smrt"?

А ко тврди или каже да је то Богу мило??

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Питао сам Кратарда слично пре него да прочитам твоје питање. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Као што је неспособа данас па пушта да лафови ждеру јадне антилопице!:)) 

Намеће ми се питање: Да ли си ти приглуп зато што ти Бог није могао направити бољи мозак или што су те зезнули Адам и Ева?

Oš da ti stavim Avgustina malo sa knjigom Postanja? :)) 

Ti si očigledno dubok ko potok čim misliš da možeš na tako plićački način da me uvrediš...obavi konsultacije sa eshatološkim sobom,pa mi se javi onda da te uzmem u razmatranje...12:smeha:;)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...