Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 16 минута, Juanito рече

Заправо, ја сам позитивно изненађен. Без обзира шта лично мислио о тој опцији, свака им част на доследности. А и потенцијалан почетак трећег светског рата свакако није нешто око чега би ми остали (који нисмо политичари) требало да се делимо. Овај Трампов потез је вероватно најопаснији у историји цивилизације - још више од оних хладноратовских варница које су умало довеле до нуклеарног рата. Само се надам да је Путин много нормалнији од њега... Али такође се плашим да би Трамп могао да нападне директно Русију и онда збогом другари, било је лепо чаврљати с вама на форуму.

Jbt, zamisli u kakvom smo sosu kad nam je jedina uzdanica trenutno Putinova normalnost. :(

Neka je Gospod Bog na pomoci tom jadnom narodu dole a i svima nama.

Osnovni razlog zasto sam podrzavala Trampa je bio taj sto se zalagao za nemesanje SAD u medjunarodnu politiku. Uzas!!!

Politicar nije zanimanje, to je dijagnoza!!!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 23 минута, Juanito рече

Заправо, ја сам позитивно изненађен. Без обзира шта лично мислио о тој опцији, свака им част на доследности. А и потенцијалан почетак трећег светског рата свакако није нешто око чега би ми остали (који нисмо политичари) требало да се делимо. Овај Трампов потез је вероватно најопаснији у историји цивилизације - још више од оних хладноратовских варница које су умало довеле до нуклеарног рата. Само се надам да је Путин много нормалнији од њега... Али такође се плашим да би Трамп могао да нападне директно Русију и онда збогом другари, било је лепо чаврљати с вама на форуму.

pics or it didn't happen

wp_ss_20170407_0001.png

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, florenntina рече

Politicar nije zanimanje, to je dijagnoza!!!

:dobro:

Подели на овим сајтовима

Иначе, Руси су засада испали највећи цареви. Ено, написао сам на оној теми - позивају на смиривање, рекли су да неће војно одговарати. Траже хитну седницу СБ УН и једино што су суспендовали договор са САД око координације деловања изнад Сирије. То је најопасније у свему, јер сада нема договора и размена информација и може лако да неки руски ПВО обори амерички авион или обрнуто. Или да почну да пуцају једни на друге у ваздуху.

Ово све нормално под претпоставком да Трамп не планира неке даље ретардиране потезе, што је врло могуће.

Подели на овим сајтовима

Neki su odavno provaljivali da je Tramp narcisoidni frik koga je lako izmanipulisati kritikama i/ili ulizivanjem...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, florenntina рече

Osnovni razlog zasto sam podrzavala Trampa je bio taj sto se zalagao za nemesanje SAD u medjunarodnu politiku.

Glavni razlog! I evo...

FB_IMG_1491565543014.jpg.ca2306606a2ea792d6982b4caac76854.jpg

пре 3 часа, Juanito рече

Овај Трампов потез је вероватно најопаснији у историји цивилизације - још више од оних хладноратовских варница које су умало довеле до нуклеарног рата.

Kenedi je bio najgori za to, ona kriza (posle Bay of Pigs) sa kubanskim projektilima (1963.) je bila najkritičnija tačka.

Bukvalno umalo da nije doveo do kraja sveta.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Neki su odavno provaljivali da je Tramp narcisoidni frik koga je lako izmanipulisati kritikama i/ili ulizivanjem...

On 22.2.2016. at 19:13, Avocado рече

Nije... već glupavi, rasistički, ksenofobični, mizogini, smešni, nepredvidivi, emotivno nezreli, populistički, sociopatski klovn... tako da je mogućnost da isti postane predsednik SAD zaista scary...

:0205_whistling:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Заправо, ја сам позитивно изненађен. Без обзира шта лично мислио о тој опцији, свака им част на доследности.

Ako budu dosledni...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Срамота... Погазио је све што је обећао. Мислим да је управо изгубио сву подршку коју је имао у народу.

Ал` сад га подржава крукед Хилари. Ето... успео је.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Аурор рече

Evo, Amerikanci su gađali Asadov aerodrom krstarećim raketama, po prvi put direktno protiv sirijske vlade...

Испаљено је 59 ракета.  Од њих 59, тачно 23 ракете погађају сиријску базу. Уништено је око 9 авиона, има погинулих војника.

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Срамота... Погазио је све што је обећао. Мислим да је управо изгубио сву подршку коју је имао у народу.

Ал` сад га подржава крукед Хилари. Ето... успео је.

Ovo je uradio mozda iz marketniškog poteza. Svjestan je da se previše zamjerio establišmentu i vjerovatno hoće da malo ublaži posljedice. Sad će nakon ovog prestati govoriti kako će podnijeti ostavku ili neće dovršiti mandat. Zaboraviće se sad i Putin i sve ostalo. Poznate holivudske zvijezde i razna udruženja i ostali će sada zašutjeti, možda će nastaviti graditi zid prema Meksiku sa mnogo manje pompe. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...