Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Tramp se ozbiljno igra sa sopstvenom politickom sudbinom. Ako iza ovoga ne postoji neki "plan" on je onda prokockao za 5 minuta svu izvornu podrsku koju je gradio dve godine i koja ga je dovela na vlast. 

Sta kazes na reakcije 'alt-rajtovaca' Ivice, otkuk sad svi ti nacisti postase najvatreniji pacifisti? ;) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Trump je uvijek bio ono sto jeste, ludak, a rijeci i obecanja koja su ga pratila su samo bile dio propagande radi dobijanja izbora. Svidjalo se to nekome ili ne ali Trump je prevazisao i Obamu i Busa i Klintona. Covjek je uspio vec da napadne jednu zemlju ni tri mjeseca nisu prosla od njegovog ustolicenja. Samo nekima to nije bilo jasno od pocetka. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Хехе  изгледа му понестало инспирације за есеје  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Američka spoljna politika je ista ko god bio na vlasti...njih je jedino atomske bombe mogu da smire.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

Него су решили Трампа да зезну и увуку у тај хорор шоу тамо и завршили су посо. До краја мандата неће моћи ништа озбиљно да уради све и да је хтео... Тако сам и претпостављао да ће да буде. Израдиће га и крај.

Бојим се да грешимо у процени, да он није један од глумаца, већ један од режисера велике представе који се одлучио да заигра на сцени. Његово атипично понашање, на месту председника САД, је део улоге. Волео бих да грешим, у процени.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

Trampa zove Daddy. 

Screenshot_2017-04-07-10-09-44-1.thumb.png.e1c9c0537bf31eb9a2a6d140e27d6514.png

Ako Tramp izgubi altrajt, sa njim je gotovo, to je i razlog što je tu gde jeste... :)

Izgubio je. Na /pol/ su ga se vec odrekli. Meme magic is gone :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ћириличар рече

Izgubio je. Na /pol/ su ga se vec odrekli. Meme magic is gone :)

Заправо, ја сам позитивно изненађен. Без обзира шта лично мислио о тој опцији, свака им част на доследности. А и потенцијалан почетак трећег светског рата свакако није нешто око чега би ми остали (који нисмо политичари) требало да се делимо. Овај Трампов потез је вероватно најопаснији у историји цивилизације - још више од оних хладноратовских варница које су умало довеле до нуклеарног рата. Само се надам да је Путин много нормалнији од њега... Али такође се плашим да би Трамп могао да нападне директно Русију и онда збогом другари, било је лепо чаврљати с вама на форуму.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Заправо, ја сам позитивно изненађен. Без обзира шта лично мислио о тој опцији, свака им част на доследности. А и потенцијалан почетак трећег светског рата свакако није нешто око чега би ми остали (који нисмо политичари) требало да се делимо. Овај Трампов потезје вероватно најопаснији у историји цивилизације. Само се надам да је Путин много нормалнији од њега... Али такође се плашим да би Трамп могао да нападне директно Русију и онда збогом другари, било је лепо чаврљати с вама на форуму.

Putin je stari macak. Bio je spreman i na ovo :) Ironicno, sada je on na strani odbrane mira.

Boga pitaj na sta ce sad sve izaci, jer ovo nije rat protiv Asada nego Rusije. A EU, koju vodi Njemacka, je jos malo pa otvoreno suprotstavljena Rusiji i ne pokazuje volju da bude razumna.

I ajd sad, u ovakvoj klimi pogotovo, da cujem ove nase ljuckopravase da trebamo u NATO.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...