Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 6 минута, Tumaralo. рече

Šta kažete drugari, da li će God Emperor Trump da invejduje Siriju?

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-39517960

Надам се да неће, иначе може слободно да се гони у три лепе... Већ ми довољно иде на живце са овим унутрашњим проблемима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Надам се да неће, иначе може слободно да се гони у три лепе... Већ ми довољно иде на живце са овим унутрашњим проблемима.

Isto važi i za mene. :)

Jedna nepotrebna intervencija i gledam ga kao Buša ili Obmanu...

Подели на овим сајтовима

Ма то су такве бесмислице да нема сврхе уопште расправљати...

Прво, људи се тамо убијају сваки дан. Ко зна колико људи су искасапили гелери и меци и ником ништа. Ал` сад кад је употребљен отровни гас (ако је то уопште тачно), то је "катаклизма".

Друго, уопште није јасно ко је то урадио и зашто. Асад нема никакав интерес да то ради. Једино је јасно да је веома сумњиво и ништа друго.

Треће, што је бре то мој проблем? Нека решавају сами. Сад одавде треба да иде неко и гине тамо, па после да му доживотно плаћам медицинску негу и пензију.

Него су решили Трампа да зезну и увуку у тај хорор шоу тамо и завршили су посо. До краја мандата неће моћи ништа озбиљно да уради све и да је хтео... Тако сам и претпостављао да ће да буде. Израдиће га и крај.

Једина светла тачка је да Ренд Пол постаје све популарнији...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Grizzly Adams рече

Ма то су такве бесмислице да нема сврхе уопште расправљати...

Прво, људи се тамо убијају сваки дан. Ко зна колико људи су искасапили гелери и меци и ником ништа. Ал` сад кад је употребљен отровни гас (ако је то уопште тачно), то је "катаклизма".

Друго, уопште није јасно ко је то урадио и зашто. Асад нема никакав интерес да то ради. Једино је јасно да је веома сумњиво и ништа друго.

Треће, што је бре то мој проблем? Нека решавају сами. Сад одавде треба да иде неко и гине тамо, па после да му доживотно плаћам медицинску негу и пензију.

Него су решили Трампа да зезну и увуку у тај хорор шоу тамо и завршили су посо. До краја мандата неће моћи ништа озбиљно да уради све и да је хтео... Тако сам и претпостављао да ће да буде. Израдиће га и крај.

Једина светла тачка је да Ренд Пол постаје све популарнији...

Slazem se sa ovom prvim delom. Ali za Trampa, pa cekaj polako, ipak je to lik koji je uspeo da uradi nesto sto _niko_ da sada nije uspeo, a to je da porazi levicarsku medijsku masineriju. Pored poslovne imperije koju je izgradio, to me navodi da mislim da taj covek ipak ima malo vise od 2 klikera u glavi da bi ne bi razumeo da ukoliko ovo uradi ce to predstavljati apsolutno politicko samoubistvo, zauvek. Pogledaj sta se desava po social media, dakle citav core njegove podrske ce mu momentalno okrenuti ledja.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...